Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bigurilus Sporting Club Mineiros FC
1 jogo Tactiek cria5
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
34.4 gemiddelde waardering 43.3
goed Schieten formidabel
redelijk Passen goed
matig Verdedigen goed


2e minuut.
Jurišić is nu in balbezit. Špigelskis onderschept slim de pass. Špigelskis passt de bal zonder na te denken. Urwyler is nu in balbezit. Urwyler draait met de bal, schiet en ... Canelle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Eenmaa geeft een lange en hoge pass. Ferstl kopt de bal weg. Daar is Mattos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van de Vonder onderschept slim de pass. Van de Vonder schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Urwyler verovert de bal door een tackle van achteren. Marini is nu in balbezit. Marini passt de bal met de wreef. Urwyler is nu in balbezit. Urwyler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bigurilus Sporting Club - Mineiros FC 0:1

9e minuut.
Canelle probeert naar een medespeler te passen. Gut probeert naar een medespeler te passen. Van de Vonder bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Vonder draait met de bal, schiet en ... Canelle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bigurilus Sporting Club - Mineiros FC 0:2

11e minuut.
Marini kopt de bal weg. Daar is Eenmaa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van de Vonder is nu in balbezit. Van de Vonder draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bigurilus Sporting Club - Mineiros FC 0:3

12e minuut.
Van de Vonder draait met de bal, schiet en ... Eenmaa probeert de bal aan de voet te houden. Urwyler is nu in balbezit. Urwyler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bigurilus Sporting Club - Mineiros FC 0:4

13e minuut.
Eenmaa verovert de bal door een tackle van achteren. Gut bereikt de bal nog maar net als eerste. Gut passt de bal zonder na te denken. Van de Vonder is nu in balbezit. Van de Vonder draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bigurilus Sporting Club - Mineiros FC 0:5

16e minuut.
Gut probeert naar een medespeler te passen. Eenmaa geeft een hoge lob. Špigelskis kopt de bal weg. Urwyler rent richting de bal. Urwyler haalt uit met een fantastische trap. Canelle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Marini zal de hoekschop nemen. Urwyler maakt een snoekduik en kopt de bal. Canelle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Ferstl met de inworp. Gut is nu in balbezit. Gut geeft een lange en hoge pass. Van de Vonder is nu in balbezit. Van de Vonder haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Frakin onderschept slim de pass. Frakin speelt de bal door. Eenmaa geeft een lange en hoge pass. Becali rent richting de bal. Becali schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Van de Vonder is nu in balbezit. Gralak is nu in balbezit. Gralak speelt de bal door. Klungelig pakt Urwyler de bal. Urwyler haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Urwyler bereikt de bal nog maar net als eerste. Urwyler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bigurilus Sporting Club - Mineiros FC 0:6

32e minuut.
Eenmaa verovert de bal door een tackle van achteren. Biaram rent richting de bal. Biaram passt de bal met de wreef. van Gaal rent richting de bal. van Gaal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bigurilus Sporting Club - Mineiros FC 1:6

36e minuut.
Gralak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sirovica komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Krstajić kopt de bal weg. Negão is nu in balbezit. Negão geeft een lange en hoge pass. Van de Vonder rent richting de bal. Van de Vonder haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Sirovica rent richting de bal. Sirovica speelt de bal door. Van de Vonder rent richting de bal. Van de Vonder geeft een lange en hoge pass. Urwyler springt en kopt de bal. Canelle bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bigurilus Sporting Club 69%, Mineiros FC 31%.
Bigurilus Sporting Club - Mineiros FC 1:6

46e minuut.
Biaram raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pé de Anjo komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Gut kopt de bal weg. Nero probeert de bal met de borst te controleren. Urwyler is nu in balbezit. Van de Vonder bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Vonder haalt uit met een fantastische trap. Canelle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Gut bereikt de bal nog maar net als eerste. Gut geeft een hoge lob. Urwyler rent richting de bal. Urwyler haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Van de Vonder de bal. Van de Vonder draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bigurilus Sporting Club - Mineiros FC 1:7

55e minuut.
Daar is van Gaal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urwyler verovert de bal door een tackle van achteren. Urwyler passt de bal met de wreef. Van de Vonder is nu in balbezit. Van de Vonder draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Van de Vonder controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Eenmaa neemt vlug de vrije trap. Jurišić is nu in balbezit. Jurišić draait met de bal, schiet en ... Marcin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bigurilus Sporting Club - Mineiros FC 2:7

59e minuut.
Gut rent richting de bal. Gut geeft een hoge lob. Urwyler rent richting de bal. Urwyler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bigurilus Sporting Club - Mineiros FC 2:8

67e minuut.
Gut bereikt de bal nog maar net als eerste. Gut geeft een hoge lob. Van de Vonder rent richting de bal. Van de Vonder schiet op doel. Canelle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bigurilus Sporting Club - Mineiros FC 2:9

75e minuut.
Eenmaa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Urwyler rent richting de bal. Van de Vonder is nu in balbezit. Van de Vonder haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bigurilus Sporting Club - Mineiros FC 2:10

77e minuut.
Ferstl rent richting de bal. Pé de Anjo onderschept slim de pass. Pé de Anjo geeft de bal voor. van Gaal rent richting de bal. van Gaal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Sirovica is nu in balbezit. Sirovica speelt de bal door. Van de Vonder rent richting de bal. Van de Vonder schiet op doel. Canelle werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bigurilus Sporting Club - Mineiros FC 2:11

81e minuut.
van Gaal heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Sirovica zijn tegenspeler op de grond. van Gaal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Frakin met een snel genomen vrije trap. van Gaal bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gaal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bigurilus Sporting Club 63%, Mineiros FC 37%.
Bigurilus Sporting Club - Mineiros FC 2:11