Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-09-15 19:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Heracles Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
Heracles EL Dorado
352 Tactiek SL 5312 HH bel 2
53% Balbezit 47%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
23.6 gemiddelde waardering 25.6
poor Schieten weak
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


8e minuut.
Vanaveski is nu in balbezit. Vanaveski geeft een hoge lob. Verkaemer kopt de bal weg. Mello rent richting de bal. Mello geeft een lange en hoge pass. Wittouck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vanaveski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanaveski haalt uit met een fantastische trap. Seghers probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - EL Dorado 0:1

9e minuut.
Regghe rent richting de bal. Strobbe onderschept slim de pass. Strobbe met een sublieme pass. Vanaveski is nu in balbezit. Vanaveski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Verkaemer rent richting de bal. Mello verovert de bal door een tackle van achteren. Mello probeert naar een medespeler te passen. Vanaveski kan de bal niet met de borst controleren. Vanaveski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Doeltrap. Wittouck trapt de bal weg van het doel. Mello kopt de bal weg. Leca heeft problemen om de bal te vangen. Vanaveski verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Gysel is nu in balbezit. MacKendrick onderschept slim de pass. MacKendrick geeft een hoge lob. Vanaveski rent richting de bal. Vanaveski haalt uit met een fantastische trap. Wittouck bokst de bal weg.

40e minuut.
Haremza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Mello verovert de bal door een tackle van achteren. Mello geeft de bal voor. Wittouck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - EL Dorado 0:2

45e minuut.
Strobbe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Seghers rent richting de bal. Strobbe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Strobbe krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heracles 84%, EL Dorado 16%.
Heracles - EL Dorado 0:2

54e minuut.
Sokolowski met een sublieme pass. Di Gregorio probeert naar een medespeler te passen. Haremza speelt de bal door. Strobbe is nu in balbezit. Strobbe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Seghers rent richting de bal. Strobbe verovert de bal door een tackle van achteren. Strobbe haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Vanaveski de bal onder controle te krijgen. Wittouck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - EL Dorado 0:3

80e minuut.
Kwella raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

90e minuut.
Duneau met een sublieme pass. Gevaert rent richting de bal. Gevaert met een sublieme pass. Everaerts rent richting de bal. Everaerts geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heracles 64%, EL Dorado 36%.
Heracles - EL Dorado 0:3