Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-11-03 18:27
  • Competitiewedstrijd:
  • Stadion: Cool Runnings Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Cool Runnings Leoni Rossi
Trident Tactiek PIGNON
42% Balbezit 58%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
42.5 gemiddelde waardering 47.8
very good Schieten good
weak Passen solid
weak Verdedigen good


6e minuut.
Klungelig pakt Pascoal de bal. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Moralejo begaat een overtreding. Moralejo krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Passatore is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Passatore zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Franklin kopt de bal weg. Hay bereikt de bal nog maar net als eerste. Hay schiet op doel. Kumaty probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - Leoni Rossi 1:0

14e minuut.
Deeley bereikt de bal nog maar net als eerste. Apansız rent richting de bal. Passatore geeft een hoge lob. Hay is nu in balbezit. Hay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kumaty speelt de bal door. Vutkov kopt de bal weg. Moralejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Moralejo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cool Runnings - Leoni Rossi 1:1

22e minuut.
Pascoal rent richting de bal. Moralejo rent richting de bal. Pascoal bereikt de bal nog maar net als eerste. Moralejo is nu in balbezit. Moralejo draait met de bal, schiet en ... Beray verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - Leoni Rossi 1:2

30e minuut.
Doeltrap. Bailey komt het veld opgelopen.

41e minuut.
del Oro speelt de bal door. Apansız is nu in balbezit. Apansız passt de bal met de wreef. Moralejo is nu in balbezit. Moralejo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cool Runnings 60%, Leoni Rossi 40%.
Cool Runnings - Leoni Rossi 1:2

56e minuut.
Apansız geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rech de bal. Moralejo verovert de bal door een tackle van achteren. Moralejo haalt uit met een fantastische trap. Beray probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cool Runnings - Leoni Rossi 1:3

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Winterbottom komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Pascoal rent richting de bal. Sơn rent richting de bal. Pascoal maakt een afschuwelijke overtreding. Pascoal krijgt een gele kaart. Sơn moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Sơn kan niet meer verder spelen. Esca komt het veld opgelopen. Bohatec komt het veld opgelopen. Xu komt het veld opgelopen. Sol komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Moralejo is nu in balbezit. Apansız bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore verovert de bal door een tackle van achteren. Moralejo is nu in balbezit. Moralejo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Dantas Bispo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Apansız, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apansız met een sublieme pass. Bohatec is nu in balbezit. Bohatec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cool Runnings 62%, Leoni Rossi 38%.
Cool Runnings - Leoni Rossi 1:3