Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-09-22 19:22
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: templiers Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers:
templiers Bakklandet Ballklubb
diamand Tactiek Høyt spill i fi
62% Balbezit 38%
22% Spel op eigen helft 78%
41 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60.4 gemiddelde waardering 29
wonderbaarlijk Schieten matig
uitstekend Passen matig
matig Verdedigen slecht


4e minuut.
Mesilane passt de bal in één keer door. Yiu Chung is nu in balbezit. Yiu Chung speelt de bal door. Krivus is nu in balbezit. Krivus haalt uit met een fantastische trap. Kolseth bokst de bal weg.

7e minuut.
Hamsun is nu in balbezit. Yiu Chung met een sublieme pass. Krivus is nu in balbezit. Krivus draait met de bal, schiet en ... Vassdal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Aanestad raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Marcussen komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Hamsun passt de bal met de wreef. Daar is Vassdal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapera draait met de bal, schiet en ... Kolseth maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kolseth met een sublieme pass. Mesilane kopt de bal weg. Synnes rent richting de bal. Krivus onderschept slim de pass. Krivus geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kolseth bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Wysogląd rent richting de bal. Wysogląd draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kapera is nu in balbezit. Kapera passt de bal in één keer door. Yiu Chung probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Krivus de bal. Krivus haalt uit met een fantastische trap. Kolseth bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kapera geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Hamsun de bal. Krivus is nu in balbezit. Krivus haalt uit met een fantastische trap. Kolseth kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wysogląd is nu in balbezit. Wysogląd schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
templiers - Bakklandet Ballklubb 1:0

21e minuut.
Kapera passt de bal zonder na te denken. Yiu Chung met een sublieme pass. Krivus bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivus schiet op doel. Kolseth werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
templiers - Bakklandet Ballklubb 2:0

26e minuut.
Yiu Chung speelt de bal door. Klungelig pakt Teodorescu de bal. Teodorescu probeert naar een medespeler te passen. Wysogląd rent richting de bal. Wysogląd haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
templiers - Bakklandet Ballklubb 3:0

28e minuut.
Kolseth met een sublieme pass. Mesilane kopt de bal weg. Teodorescu met een sublieme pass. Klungelig pakt Wysogląd de bal. Wysogląd schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Mesilane passt de bal met de wreef. Teodorescu is nu in balbezit. Teodorescu passt de bal met de wreef. Wysogląd bereikt de bal nog maar net als eerste. Wysogląd draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Kolseth trapt de bal weg. Mesilane kopt de bal weg. Daar is Krivus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krivus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
templiers - Bakklandet Ballklubb 4:0

40e minuut.
Kapera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapera passt de bal met de wreef. Krivus rent richting de bal. Krivus haalt uit met een fantastische trap. Kolseth probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Teodorescu heeft problemen om de bal te vangen. Teodorescu geeft een lange en hoge pass. Wysogląd krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Klungelig pakt Vassdal de bal. Krivus bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Krivus de bal. Krivus haalt uit met een fantastische trap. Kolseth probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: templiers 31%, Bakklandet Ballklubb 69%.
templiers - Bakklandet Ballklubb 4:0

46e minuut.
Teodorescu speelt de bal door. Wysogląd rent richting de bal. Kapera is nu in balbezit. Kapera geeft de bal voor. Krivus maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Teodorescu geeft een hoge lob. Krivus heeft problemen om de bal te vangen. Krivus geeft de bal voor. Klungelig pakt Hagenes de bal. Wysogląd rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
templiers - Bakklandet Ballklubb 5:0

51e minuut.
Mesilane rent richting de bal. Mesilane met een sublieme pass. Wysogląd rent richting de bal. Wysogląd haalt uit met een fantastische trap. Kolseth probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
templiers - Bakklandet Ballklubb 6:0

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kolseth met een harde bal richting middenveld. Inworp. Yiu Chung zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kapera geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Doeltrap. Kolseth met een harde bal richting middenveld. Yiu Chung met een sublieme pass. Krivus heeft problemen om de bal te vangen. Krivus schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kolseth bokst de bal weg.

57e minuut.
Kapera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapera passt de bal met de wreef. Berntsen heeft problemen om de bal te vangen. Wysogląd bereikt de bal nog maar net als eerste. Wysogląd haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Yiu Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiu Chung geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wysogląd de bal. Wysogląd draait met de bal, schiet en ... Kolseth maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
templiers - Bakklandet Ballklubb 7:0

62e minuut.
Yiu Chung passt de bal met de wreef. Kapera is nu in balbezit. Kapera passt de bal in één keer door. Daar is Mesilane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mesilane geeft een lange en hoge pass. Kolseth kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wysogląd rent richting de bal. Wysogląd haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
templiers - Bakklandet Ballklubb 8:0

63e minuut.
Yiu Chung onderschept slim de pass. Yiu Chung probeert naar een medespeler te passen. Krivus rent richting de bal. Kapera heeft problemen om de bal te vangen. Kapera draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Krivus kopt de bal weg. Yiu Chung is nu in balbezit. Yiu Chung geeft een lange en hoge pass. Wysogląd probeert de bal met de borst te controleren. Wysogląd draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Yiu Chung passt de bal in één keer door. Mesilane heeft problemen om de bal te vangen. Mesilane probeert naar een medespeler te passen. Kapera geeft een lange en hoge pass. Wysogląd maakt een snoekduik en kopt de bal. Kolseth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Teodorescu onderschept slim de pass. Teodorescu passt de bal zonder na te denken. Wysogląd rent richting de bal. Wysogląd haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
templiers - Bakklandet Ballklubb 9:0

74e minuut.
Kapera onderschept slim de pass. Kapera passt de bal zonder na te denken. Krivus rent richting de bal. Krivus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
templiers - Bakklandet Ballklubb 10:0

76e minuut.
Marcussen geeft een lange en hoge pass. Braut kopt de bal weg. Mesilane speelt de bal door. Yiu Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiu Chung geeft een hoge lob. Kolseth kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wysogląd is nu in balbezit. Wysogląd schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
templiers - Bakklandet Ballklubb 11:0

78e minuut.
Inworp. Urvieh met een snelle inworp. Klungelig pakt Yiu Chung de bal. Yiu Chung geeft de bal voor. Wysogląd krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Kolseth trapt de bal weg. Klungelig pakt Synnes de bal. Yiu Chung probeert naar een medespeler te passen. Daar is Krivus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krivus draait met de bal, schiet en ... Kolseth verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Yiu Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiu Chung passt de bal zonder na te denken. Krivus is nu in balbezit. Krivus draait met de bal, schiet en ... Kolseth maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Wysogląd kopt de bal weg. Vassdal probeert de bal met de borst te controleren. Krivus rent richting de bal. Krivus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
templiers - Bakklandet Ballklubb 12:0

84e minuut.
Braut passt de bal zonder na te denken. Holmedal is nu in balbezit. Holmedal passt de bal in één keer door. Krivus is nu in balbezit. Krivus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Krivus bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivus geeft een hoge lob. Klungelig pakt Berntsen de bal. Wysogląd rent richting de bal. Wysogląd draait met de bal, schiet en ... Kolseth kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Yiu Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivus heeft problemen om de bal te vangen. Krivus haalt uit met een fantastische trap. Vassdal probeert de bal aan de voet te houden. Kolseth probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
templiers - Bakklandet Ballklubb 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: templiers 13%, Bakklandet Ballklubb 87%.
templiers - Bakklandet Ballklubb 13:0