Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YAMTAR FK Fenerbahce Futbol Kulübü
442 Tactiek 5-3-2-Lig-4
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 47.1
goed Schieten zeer goed
goed Passen goed
redelijk Verdedigen matig


12e minuut.
Klungelig pakt Bondarev de bal. Galac is nu in balbezit. Galac speelt de bal door. Banach is nu in balbezit. Banach schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Diamandopol kopt de bal weg. Landaeta probeert naar een medespeler te passen. Bolton probeert de bal aan de voet te houden. Banach rent richting de bal. Banach draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Brindisi onderschept slim de pass. Brindisi met een sublieme pass. Acevedo controleert de bal met de borst. Gwilt rent richting de bal. Gwilt haalt uit met een fantastische trap. Koudri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Checher is nu in balbezit. Checher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YAMTAR FK - Fenerbahce Futbol Kulübü 0:1

28e minuut.
Landaeta geeft de bal voor. Checher bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeregowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Checher onderschept slim de pass. Checher schiet op doel. Koudri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Donnarumma is nu in balbezit. Landaeta is nu in balbezit. Wollny speelt de bal door. Checher rent richting de bal. Checher draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Banach speelt de bal door. Stolojan is nu in balbezit. Stolojan passt de bal met de wreef. Kötél is nu in balbezit. Kötél geeft een lange en hoge pass. Tweedie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tweedie probeert naar een medespeler te passen. Lovato kopt de bal weg. Gwilt is nu in balbezit. Gwilt haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szeregowy heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Landaeta zal de hoekschop nemen. Checher bereikt de bal nog maar net als eerste. Checher haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YAMTAR FK 45%, Fenerbahce Futbol Kulübü 55%.
YAMTAR FK - Fenerbahce Futbol Kulübü 0:1

46e minuut.
Lovato geeft de bal voor. Szeregowy kopt de bal weg. Lovato geeft een hoge lob. Checher springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YAMTAR FK - Fenerbahce Futbol Kulübü 0:2

48e minuut.
Landaeta met een sublieme pass. Lovato rent richting de bal. Lovato passt de bal zonder na te denken. Checher rent richting de bal. Checher schiet op doel. Koudri bokst de bal weg. Gwilt probeert de bal met de borst te controleren. Koudri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gwilt probeert de bal met de borst te controleren. Gwilt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YAMTAR FK - Fenerbahce Futbol Kulübü 0:3

49e minuut.
Checher rent richting de bal. Checher passt de bal zonder na te denken. Donnarumma bereikt de bal nog maar net als eerste. Wollny verovert de bal door een tackle van achteren. Wollny geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Diamandopol rent richting de bal. Diamandopol passt de bal met de wreef. Stolojan probeert naar een medespeler te passen. Acevedo geeft de bal voor. Galac springt en kopt de bal. Paal!

55e minuut.
Stolojan passt de bal in één keer door. Diamandopol bereikt de bal nog maar net als eerste. Diamandopol met een sublieme pass. Rejman rent richting de bal. Rejman geeft de bal voor. Tweedie bokst de bal weg.

60e minuut.
Stolojan passt de bal zonder na te denken. Banach heeft problemen om de bal te vangen. Bolton met een sublieme pass. Galac rent richting de bal. Galac draait met de bal, schiet en ... Tweedie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dobias bereikt de bal nog maar net als eerste. Banach verovert de bal door een tackle van achteren. Banach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YAMTAR FK - Fenerbahce Futbol Kulübü 1:3

76e minuut.
Wollny bereikt de bal nog maar net als eerste. Wollny passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Checher de bal. Checher schiet op doel. Koudri probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Rejman met een sublieme pass. Stolojan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobias schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dobias naar de kleedkamers voor een vroege douche. Stolojan roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Stolojan kan niet meer verder spelen. Porras Ruiz komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Tweedie met een sublieme pass. Lovato kopt de bal weg. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
YAMTAR FK - Fenerbahce Futbol Kulübü 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YAMTAR FK 40%, Fenerbahce Futbol Kulübü 60%.
YAMTAR FK - Fenerbahce Futbol Kulübü 1:4