Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC KuZu KuZu Kastamonu FK
Deneme 2 Tactiek 1v1
52% Balbezit 48%
5% Spel op eigen helft 95%
81 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 30.2
zeer goed Schieten slecht
solide Passen redelijk
goed Verdedigen slecht


2e minuut.
Daar is Kowalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrache is nu in balbezit. Kowalski rent richting de bal. Kowalski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC KuZu KuZu - Kastamonu FK 1:0

3e minuut.
Petrache speelt de bal door. Ignat rent richting de bal. Liska met een sublieme pass. Daar is Kowalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kowalski haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Çöğürlü heeft problemen om de bal te vangen. Liska bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalski rent richting de bal. Kowalski schiet op doel. Bunghitu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Semaver geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cachapuz met een snelle inworp. de Arco geeft de bal voor. Petrache maakt een snoekduik en kopt de bal. Bunghitu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Petrache is nu in balbezit. Petrache draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC KuZu KuZu - Kastamonu FK 2:0

6e minuut.
Floricioiu is nu in balbezit. Floricioiu passt de bal in één keer door. Kowalski rent richting de bal. Kowalski haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Bunghitu trapt de bal weg van het doel. Çöğürlü kopt de bal weg. Floricioiu rent richting de bal. Floricioiu passt de bal in één keer door. Kowalski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KuZu KuZu - Kastamonu FK 3:0

9e minuut.
Petrache met een sublieme pass. Liska bereikt de bal nog maar net als eerste. Liska met een sublieme pass. Kowalski rent richting de bal. Kowalski draait met de bal, schiet en ... Bunghitu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kowalski is nu in balbezit. Kowalski haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KuZu KuZu - Kastamonu FK 4:0

10e minuut.
Petrache is nu in balbezit. Petrache passt de bal met de wreef. Kowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalski haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KuZu KuZu - Kastamonu FK 5:0

12e minuut.
Çöğürlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrache verovert de bal door een tackle van achteren. Petrache probeert naar een medespeler te passen. Kowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Inworp. Floricioiu met de inworp. Dalmatin probeert naar een medespeler te passen. Işınsu met een sublieme pass. Evren met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Floricioiu zal de hoekschop nemen. de Arco kopt de bal weg. Kowalski rent richting de bal. Kowalski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
de Arco onderschept slim de pass. de Arco probeert naar een medespeler te passen. Petrache rent richting de bal. Petrache haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KuZu KuZu - Kastamonu FK 6:0

16e minuut.
Çöğürlü speelt de bal door. Sadłowski rent richting de bal. Sadłowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kowalski de bal. Kowalski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Liska heeft problemen om de bal te vangen. Liska passt de bal in één keer door. Ignat met een sublieme pass. Kowalski is nu in balbezit. Kowalski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Kowalski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lippi komt het veld opgelopen. de Arco geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Petrache springt en kopt de bal. Bunghitu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Klungelig pakt Petrache de bal. Liska rent richting de bal. Liska passt de bal met de wreef. Daar is Lippi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lippi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, de Arco zal de hoekschop nemen. Lippi rent richting de bal. Lippi draait met de bal, schiet en ... Bunghitu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Liska rent richting de bal. Liska draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KuZu KuZu - Kastamonu FK 7:0

24e minuut.
Floricioiu probeert naar een medespeler te passen. Liska speelt de bal door. Petrache rent richting de bal. Petrache haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. de Arco is nu in balbezit. de Arco passt de bal zonder na te denken. Lippi is nu in balbezit. Lippi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Floricioiu met een sublieme pass. Petrache is nu in balbezit. Petrache draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Bunghitu trapt de bal weg. Lippi kopt de bal weg. Petrache rent richting de bal. Petrache draait met de bal, schiet en ... Bunghitu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KuZu KuZu - Kastamonu FK 8:0

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Floricioiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çöğürlü is nu in balbezit. Petrache onderschept slim de pass. Petrache schiet op doel. Bunghitu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

29e minuut.
Floricioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Floricioiu speelt de bal door. Petrache rent richting de bal. Petrache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KuZu KuZu - Kastamonu FK 9:0

31e minuut.
Liska is nu in balbezit. Liska speelt de bal door. Daar is Petrache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KuZu KuZu - Kastamonu FK 10:0

32e minuut.
Bunghitu met een sublieme pass. Klungelig pakt Çöğürlü de bal. Lippi is nu in balbezit. Lippi haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Doeltrap. Bunghitu met een harde bal richting middenveld. Çöğürlü is nu in balbezit. Liska verovert de bal door een tackle van achteren. Liska schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lippi rent richting de bal. Lippi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
de Arco bereikt de bal nog maar net als eerste. de Arco passt de bal zonder na te denken. Lippi rent richting de bal. Lippi haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KuZu KuZu - Kastamonu FK 11:0

35e minuut.
Çöğürlü rent richting de bal. Ignat onderschept slim de pass. Ignat passt de bal in één keer door. Lippi is nu in balbezit. Lippi haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu bokst de bal weg. Petrache rent richting de bal. Petrache haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KuZu KuZu - Kastamonu FK 12:0

38e minuut.
Floricioiu neemt de hoekschop. Petrache kopt de bal weg. Lippi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippi schiet op doel. Bunghitu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KuZu KuZu - Kastamonu FK 13:0

39e minuut.
Petrache passt de bal zonder na te denken. Liska rent richting de bal. Lippi is nu in balbezit. Lippi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KuZu KuZu - Kastamonu FK 14:0

40e minuut.
Işınsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Işınsu probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Floricioiu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lippi krijgt zijn hoofd ertegen. Bunghitu bokst de bal weg. Çöğürlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrache onderschept slim de pass. Petrache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KuZu KuZu - Kastamonu FK 15:0

41e minuut.
Liska kopt de bal weg. Sadłowski probeert naar een medespeler te passen. de Arco probeert naar een medespeler te passen. Lippi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Çöğürlü rent richting de bal. Liska verovert de bal door een tackle van achteren. Liska met een sublieme pass. Lippi is nu in balbezit. Lippi haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu bokst de bal weg. Petrache is nu in balbezit. Petrache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KuZu KuZu - Kastamonu FK 16:0

44e minuut.
Çöğürlü is nu in balbezit. Liska verovert de bal door een tackle van achteren. Liska passt de bal met de wreef. Daar is Lippi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lippi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Petrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KuZu KuZu - Kastamonu FK 17:0

45e minuut.
Liska bereikt de bal nog maar net als eerste. Liska passt de bal zonder na te denken. Petrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrache draait met de bal, schiet en ... Bunghitu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KuZu KuZu - Kastamonu FK 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KuZu KuZu 4%, Kastamonu FK 96%.
FC KuZu KuZu - Kastamonu FK 18:0

47e minuut.
Lippi speelt de bal door. Petrache heeft problemen om de bal te vangen. Liska rent richting de bal. Liska schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Ignat met de inworp. Floricioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Floricioiu geeft een lange en hoge pass. Lippi rent richting de bal. Lippi schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC KuZu KuZu - Kastamonu FK 19:0

49e minuut.
Floricioiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çöğürlü rent richting de bal. Liska probeert naar een medespeler te passen. Lippi is nu in balbezit. Lippi draait met de bal, schiet en ... Bunghitu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Ignat passt de bal zonder na te denken. Perduv bereikt de bal nog maar net als eerste. Perduv met een sublieme pass. Klungelig pakt Lippi de bal. Lippi haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KuZu KuZu - Kastamonu FK 20:0

54e minuut.
Liska kopt de bal weg. Petrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippi rent richting de bal. Lippi draait met de bal, schiet en ... Bunghitu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KuZu KuZu - Kastamonu FK 21:0

56e minuut.
Petrache verovert de bal door een tackle van achteren. Petrache passt de bal in één keer door. Lippi rent richting de bal. Lippi draait met de bal, schiet en ... Bunghitu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Pendiye is nu in balbezit. Lippi verovert de bal door een tackle van achteren. Lippi probeert naar een medespeler te passen. Petrache rent richting de bal. Petrache draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC KuZu KuZu - Kastamonu FK 22:0

58e minuut.
Pendiye probeert de bal met de borst te controleren. de Arco met een sublieme pass. Lippi is nu in balbezit. Klungelig pakt Petrache de bal. Petrache schiet op doel. Bunghitu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
de Arco speelt de bal door. Liska bereikt de bal nog maar net als eerste. Liska speelt de bal door. Petrache rent richting de bal. Petrache schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Petrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrache haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu bokst de bal weg.

62e minuut.
Floricioiu met een sublieme pass. Klungelig pakt Petrache de bal. Liska rent richting de bal. Liska draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC KuZu KuZu - Kastamonu FK 23:0

65e minuut.
Lippi is nu in balbezit. Lippi probeert naar een medespeler te passen. Petrache rent richting de bal. Petrache schiet op doel. Bunghitu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Bunghitu speelt de bal door. Lippi kopt de bal weg. Petrache rent richting de bal. Petrache draait met de bal, schiet en ... Bunghitu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KuZu KuZu - Kastamonu FK 24:0

69e minuut.
Cachapuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cachapuz passt de bal zonder na te denken. Çöğürlü heeft problemen om de bal te vangen. Petrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrache draait met de bal, schiet en ... Bunghitu bokst de bal weg. Daar is Çöğürlü, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lippi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KuZu KuZu - Kastamonu FK 25:0

70e minuut.
Sadłowski rent richting de bal. Liska speelt de bal door. Lippi rent richting de bal. Lippi haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KuZu KuZu - Kastamonu FK 26:0

72e minuut.
Daar is Lippi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liska speelt de bal door. Petrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrache haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KuZu KuZu - Kastamonu FK 27:0

73e minuut.
Cachapuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cachapuz passt de bal in één keer door. Lippi rent richting de bal. Lippi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Ignat speelt de bal door. Floricioiu probeert naar een medespeler te passen. Lippi is nu in balbezit. Lippi schiet op doel. Bunghitu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KuZu KuZu - Kastamonu FK 28:0

75e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bunghitu niet meer kan verder spelen. Gäbelein komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Dalmatin speelt de bal door. de Arco speelt de bal door. Petrache rent richting de bal. Petrache haalt uit met een fantastische trap. Gäbelein maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KuZu KuZu - Kastamonu FK 29:0

80e minuut.
de Arco is nu in balbezit. de Arco speelt de bal door. Petrache is nu in balbezit. Petrache schiet op doel. Gäbelein werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Petrache is nu in balbezit. Petrache haalt uit met een fantastische trap. Gäbelein verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Petrache rent richting de bal. Petrache schiet op doel. Gäbelein probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Çöğürlü heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Floricioiu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Liska kopt de bal weg. Lippi is nu in balbezit. Lippi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
de Arco probeert naar een medespeler te passen. Lippi met een sublieme pass. Petrache is nu in balbezit. Petrache draait met de bal, schiet en ... Gäbelein werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC KuZu KuZu - Kastamonu FK 30:0

82e minuut.
Çöğürlü probeert naar een medespeler te passen. Sadłowski rent richting de bal. Sadłowski passt de bal met de wreef. Lippi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippi draait met de bal, schiet en ... Gäbelein probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Petrache rent richting de bal. Petrache schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Duszak passt de bal met de wreef. Liska probeert naar een medespeler te passen. Yolcu met een sublieme pass. Petrache is nu in balbezit. Petrache draait met de bal, schiet en ... Gäbelein verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lippi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippi schiet op doel. De bal raakt de paal. Floricioiu rent richting de bal. Floricioiu passt de bal zonder na te denken. Petrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrache draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Petrache verovert de bal door een tackle van achteren. Petrache met een sublieme pass. Lippi is nu in balbezit. Lippi draait met de bal, schiet en ... Gäbelein maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KuZu KuZu - Kastamonu FK 31:0

88e minuut.
Çöğürlü speelt de bal door. Inworp. Floricioiu met een snelle inworp. Daar is Petrache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrache passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lippi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KuZu KuZu - Kastamonu FK 32:0

89e minuut.
Floricioiu probeert naar een medespeler te passen. de Arco met een sublieme pass. Petrache is nu in balbezit. Petrache draait met de bal, schiet en ... Gäbelein probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Lippi rent richting de bal. Lippi passt de bal zonder na te denken. Petrache is nu in balbezit. Petrache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KuZu KuZu - Kastamonu FK 33:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KuZu KuZu 6%, Kastamonu FK 94%.
FC KuZu KuZu - Kastamonu FK 33:0