Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
De Taaie Tijgers United Generations Sittard
442HKII Tactiek ControlR
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
36.8 gemiddelde waardering 42
matig Schieten goed
redelijk Passen goed
solide Verdedigen goed


18e minuut.
Olarán verovert de bal door een tackle van achteren. Olarán passt de bal met de wreef. Paulusz is nu in balbezit. Paulusz draait met de bal, schiet en ... Brunclík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
De Taaie Tijgers - United Generations Sittard 0:1

19e minuut.
Paulusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonardi begaat een overtreding. Paulusz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Olarán zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Paulusz is nu in balbezit. Paulusz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Van Dessel rent richting de bal. Ghinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dessel onderschept slim de pass. Van Dessel geeft de bal voor. Paulusz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Ghinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Larrañaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Franklin begaat een overtreding. Larrañaga moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Larrañaga kan niet meer verder spelen. Krzysztyński komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Olarán onderschept slim de pass. Van Dessel is nu in balbezit. Van Dessel met een sublieme pass. Franklin rent richting de bal. Franklin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Brunclík trapt de bal weg van het doel. Olarán kopt de bal weg. Daar is Ghinescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paulusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulusz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Olarán rent richting de bal. Olarán geeft de bal voor. Krzysztyński is nu in balbezit. Franklin verovert de bal door een tackle van achteren. Franklin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
De Taaie Tijgers - United Generations Sittard 0:2

36e minuut.
Dräger verovert de bal door een tackle van achteren. Dest onderschept slim de pass. Dest speelt de bal door. Sęktas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sęktas geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Kluivert probeert naar een medespeler te passen. Vermeulen met een sublieme pass. Olarán met een sublieme pass. Paulusz rent richting de bal. Paulusz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Tarkansoy is nu in balbezit. Tarkansoy geeft de bal voor. Paulusz kopt de bal weg. Franklin rent richting de bal. Franklin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: De Taaie Tijgers 67%, United Generations Sittard 33%.
De Taaie Tijgers - United Generations Sittard 0:2

51e minuut.
Sęktas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarkansoy onderschept slim de pass. Tarkansoy speelt de bal door. Daar is Franklin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franklin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Van Dessel heeft problemen om de bal te vangen. Pekurinen rent richting de bal. Pekurinen met een sublieme pass. Trindade rent richting de bal. Trindade haalt uit met een fantastische trap. van der Val bokst de bal weg.

72e minuut.
Vermeulen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vermeulen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Franklin de bal. Van Dessel rent richting de bal. Van Dessel geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Sęktas onderschept slim de pass. Olarán onderschept slim de pass. Tarkansoy probeert naar een medespeler te passen. Paulusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulusz haalt uit met een fantastische trap. Brunclík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Rep geeft een hoge lob. Inworp. Krzysztyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tebak rent richting de bal. Tebak geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: De Taaie Tijgers 64%, United Generations Sittard 36%.
De Taaie Tijgers - United Generations Sittard 0:2