Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-09-22 19:25
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Estadio de Espiñedo
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
CD Arenteiro ORANDA F.C.
Paradela Tactiek 4-2-3-1
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 48.5
adequate Schieten adequate
good Passen good
good Verdedigen good


11e minuut.
Dogas geeft een hoge lob. Mountakis kopt de bal weg. König heeft problemen om de bal te vangen. Paramythis onderschept slim de pass. Paramythis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CD Arenteiro - ORANDA F.C. 0:1

16e minuut.
Arvanitidis kopt de bal weg. Klungelig pakt MacPhillip de bal. Bečanović is nu in balbezit. Bečanović geeft de bal voor. Paramythis maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Bečanović probeert naar een medespeler te passen. Stergiou rent richting de bal. Szymczycha is nu in balbezit. Szymczycha geeft een lange en hoge pass. Ravelo krijgt zijn hoofd ertegen. Ghelekva bokst de bal weg.

19e minuut.
Mzizi geeft een hoge lob. Inworp. Bečanović met de inworp. Arvanitidis is nu in balbezit. Arvanitidis geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Arvanitidis verovert de bal door een tackle van achteren. Bečanović is nu in balbezit. Bečanović passt de bal zonder na te denken. Paramythis rent richting de bal. Paramythis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Greenwood bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Esposito. Greenwood is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vasilakis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Arenteiro 54%, ORANDA F.C. 46%.
CD Arenteiro - ORANDA F.C. 0:1

46e minuut.
Diktaios komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Greenwood passt de bal met de wreef. Fatuľa is nu in balbezit. Vasilakis begaat een overtreding. Vasilakis krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Inworp. İsgəndərzadə komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Bečanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bečanović passt de bal zonder na te denken. Mzizi rent richting de bal. Paramythis verovert de bal door een tackle van achteren. Paramythis schiet op doel. Ancos bokst de bal weg. Paramythis is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Diktaios rent richting de bal. Diktaios geeft een lange en hoge pass. Paramythis rent richting de bal. Paramythis schiet op doel. Ancos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Arenteiro - ORANDA F.C. 0:2

81e minuut.
del Oso is nu in balbezit. Dogas is nu in balbezit. Dogas passt de bal in één keer door. Paramythis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paramythis schiet op doel. Ancos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Mountakis bereikt de bal nog maar net als eerste. König onderschept slim de pass. İsgəndərzadə is nu in balbezit. İsgəndərzadə geeft een hoge lob. Paramythis bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Arenteiro 60%, ORANDA F.C. 40%.
CD Arenteiro - ORANDA F.C. 0:2