Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-09-29 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Mangualde Assoc.`s Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Mangualde Assoc.`s Viseu e Mantorras FC
up5 Tactiek Ultra defensivo
61% Balbezit 39%
28% Spel op eigen helft 72%
22 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.6 gemiddelde waardering 27.7
good Schieten average
average Passen average
average Verdedigen poor


5e minuut.
Daar is Sales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vogado rent richting de bal. Vogado passt de bal met de wreef. Afolabi is nu in balbezit. Afolabi haalt uit met een fantastische trap. Tomasson bokst de bal weg.

10e minuut.
Sculli rent richting de bal. Sculli geeft de bal voor. Klungelig pakt Gaiser de bal. Vogado is nu in balbezit. Vogado schiet op doel. Tomasson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Kanclerz is nu in balbezit. Sculli onderschept slim de pass. Petre is nu in balbezit. Sculli onderschept slim de pass. Sculli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mangualde Assoc.`s - Viseu e Mantorras FC 1:0

21e minuut.
Sculli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Butcaru de bal. Afolabi is nu in balbezit. Afolabi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mangualde Assoc.`s - Viseu e Mantorras FC 2:0

25e minuut.
Sculli rent richting de bal. Petre begaat een overtreding. Sculli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tiapkin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sculli is nu in balbezit. Sculli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Sculli passt de bal in één keer door. Sales rent richting de bal. Sales passt de bal zonder na te denken. Afolabi is nu in balbezit. Afolabi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mangualde Assoc.`s 25%, Viseu e Mantorras FC 75%.
Mangualde Assoc.`s - Viseu e Mantorras FC 2:0

46e minuut.
Sa`d komt het veld opgelopen. Pederoda komt het veld opgelopen. Ribbing komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Sculli passt de bal met de wreef. Vogado is nu in balbezit. Vogado probeert naar een medespeler te passen. Afolabi is nu in balbezit. Afolabi draait met de bal, schiet en ... Tomasson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Sales haalt uit met een fantastische trap. Afolabi heeft problemen om de bal te vangen. Pederoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Afolabi rent richting de bal. Afolabi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Petre geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Heinäaho met de inworp. Sculli probeert de bal met de borst te controleren. Sculli geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mangualde Assoc.`s 32%, Viseu e Mantorras FC 68%.
Mangualde Assoc.`s - Viseu e Mantorras FC 2:0