Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-09-25 17:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Cuba Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Cuba USA
Form 5-2-WD-2 Tactiek cio-523
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
74.4 gemiddelde waardering 66.9
outstanding Schieten excellent
outstanding Passen formidable
incredible Verdedigen outstanding


2e minuut.
Bobo rent richting de bal. Bobo passt de bal zonder na te denken. Thomas rent richting de bal. Thomas probeert naar een medespeler te passen. Mullan rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Ramos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Quiñónez komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Almarales bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro rent richting de bal. Almarales is nu in balbezit. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Castro is nu in balbezit. Castro schiet op doel. McCartney bokst de bal weg.

40e minuut.
Almarales is nu in balbezit. Castro is nu in balbezit. Razov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Razov krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Quiñónez bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomas verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cepeda. Cepeda krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuba 49%, USA 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cuba - USA 0:0

60e minuut.
Inworp. Olivera komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Balmaseda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Razov bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivera verovert de bal door een tackle van achteren. Olivera haalt uit met een fantastische trap. McCartney kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobo geeft een lange en hoge pass. Trillo rent richting de bal. Trillo geeft de bal voor. Olivera springt en kopt de bal. McCartney bokst de bal weg. Almarales is nu in balbezit. Almarales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuba - USA 1:0

76e minuut.
Darcourt geeft een lange en hoge pass. Almarales kopt de bal weg. Martí bereikt de bal nog maar net als eerste. Martí geeft een lange en hoge pass. Almarales springt en kopt de bal. McCartney bokst de bal weg.

86e minuut.
Olivera rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Martí neemt de hoekschop. Olivera maakt een snoekduik en kopt de bal. McCartney werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuba - USA 2:0

89e minuut.
Xander kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sandburg de bal onder controle te krijgen. Martí geeft een lange en hoge pass. Almarales maakt een snoekduik en kopt de bal. McCartney maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuba - USA 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuba 48%, USA 52%.
Cuba - USA 3:0