Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-09-29 19:45
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: VLAD THE IMPALER ARENA
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers:
SAN ESCOBAR Kauflandersi
gti Tactiek Barca
41% Balbezit 59%
93% Spel op eigen helft 7%
0 Doelpogingen 65
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.9 gemiddelde waardering 57.5
adequate Schieten incredible
adequate Passen very good
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jeliński met een snelle inworp. Coposu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coposu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Kauflandersi 0:1

5e minuut.
Kopp passt de bal zonder na te denken. Szek is nu in balbezit. Szek speelt de bal door. Coposu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coposu schiet op doel. Kuriata bokst de bal weg.

7e minuut.
Belea met een sublieme pass. Inworp. Jeliński met een snelle inworp. Coposu rent richting de bal. Coposu draait met de bal, schiet en ... Kuriata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szek rent richting de bal. Szek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Kauflandersi 0:2

8e minuut.
Jeliński is nu in balbezit. Jeliński passt de bal zonder na te denken. Kopp probeert naar een medespeler te passen. Szek is nu in balbezit. Szek schiet op doel. Kuriata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Coposu rent richting de bal. Coposu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Kauflandersi 0:3

10e minuut.
Jeliński met een snelle inworp. Coposu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coposu passt de bal met de wreef. Szek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szek draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Kauflandersi 0:4

11e minuut.
Jeliński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hennig bereikt de bal nog maar net als eerste. Coposu verovert de bal door een tackle van achteren. Coposu haalt uit met een fantastische trap. Kuriata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Kauflandersi 0:5

12e minuut.
Peruzzo onderschept slim de pass. Peruzzo met een sublieme pass. Szek rent richting de bal. Szek schiet op doel. Kuriata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Coposu is nu in balbezit. Coposu passt de bal met de wreef. Szek is nu in balbezit. Szek schiet op doel. Kuriata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Kauflandersi 0:6

17e minuut.
Inworp. Jeliński met een snelle inworp. Coposu rent richting de bal. Coposu haalt uit met een fantastische trap. Kuriata werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Kauflandersi 0:7

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Coposu de bal onder controle te krijgen. Kuriata probeert wanhopig de bal te grijpen. Kopp bereikt de bal nog maar net als eerste. Osuna speelt de bal door. Coposu rent richting de bal. Coposu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Kauflandersi 0:8

20e minuut.
Hennig passt de bal in één keer door. Domicoli bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jeliński neemt de hoekschop. Coposu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szek rent richting de bal. Szek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Jeliński is nu in balbezit. Jeliński speelt de bal door. Szek bereikt de bal nog maar net als eerste. Coposu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coposu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Kauflandersi 0:9

23e minuut.
Pedersoli passt de bal in één keer door. Daar is Szek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szek passt de bal in één keer door. Coposu is nu in balbezit. Coposu schiet op doel. Kuriata bokst de bal weg.

25e minuut.
Peruzzo met een sublieme pass. Osuna is nu in balbezit. Osuna passt de bal zonder na te denken. Coposu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coposu schiet op doel. Kuriata bokst de bal weg.

26e minuut.
Coposu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coposu speelt de bal door. Szek rent richting de bal. Szek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Kauflandersi 0:10

27e minuut.
Petrus geeft een lange en hoge pass. Inworp. Osuna met de inworp. Szek heeft problemen om de bal te vangen. Szek schiet op doel. Kuriata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Peruzzo probeert naar een medespeler te passen. Coposu is nu in balbezit. Coposu draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Osuna rent richting de bal. Osuna speelt de bal door. Klungelig pakt Coposu de bal. Coposu draait met de bal, schiet en ... Kuriata probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Peruzzo passt de bal zonder na te denken. Pedersoli is nu in balbezit. Pedersoli passt de bal met de wreef. Szek rent richting de bal. Szek haalt uit met een fantastische trap. Kuriata bokst de bal weg.

31e minuut.
Inworp. Jeliński met een snelle inworp. Peruzzo probeert naar een medespeler te passen. Szek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Kauflandersi 0:11

32e minuut.
Pedersoli passt de bal zonder na te denken. Osuna speelt de bal door. Coposu is nu in balbezit. Coposu schiet op doel. Kuriata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Kauflandersi 0:12

34e minuut.
Peruzzo onderschept slim de pass. Peruzzo speelt de bal door. Szek heeft problemen om de bal te vangen. Szek haalt uit met een fantastische trap. Kuriata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Kauflandersi 0:13

35e minuut.
Jeliński verovert de bal door een tackle van achteren. Jeliński passt de bal zonder na te denken. Coposu heeft problemen om de bal te vangen. Coposu schiet op doel. Kuriata werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Kauflandersi 0:14

36e minuut.
Jeliński met een snelle inworp. Coposu kan de bal niet met de borst controleren. Coposu probeert naar een medespeler te passen. Szek is nu in balbezit. Szek schiet op doel. Kuriata bokst de bal weg. Coposu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coposu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Kauflandersi 0:15

38e minuut.
Peruzzo rent richting de bal. Peruzzo passt de bal zonder na te denken. Szek rent richting de bal. Szek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Kauflandersi 0:16

40e minuut.
Coposu controleert de bal met de borst. Coposu passt de bal met de wreef. Osuna speelt de bal door. Szek rent richting de bal. Szek haalt uit met een fantastische trap. Kuriata bokst de bal weg.

43e minuut.
Jeliński met de inworp. Peruzzo met een sublieme pass. Szek is nu in balbezit. Szek schiet op doel. Kuriata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Kauflandersi 0:17

44e minuut.
Sleegers speelt de bal door. Osuna rent richting de bal. Osuna probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Szek de bal. Szek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAN ESCOBAR 93%, Kauflandersi 7%.
SAN ESCOBAR - Kauflandersi 0:17

49e minuut.
Osuna heeft problemen om de bal te vangen. Osuna probeert naar een medespeler te passen. Coposu heeft problemen om de bal te vangen. Coposu schiet op doel. Kuriata probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Szek bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Kauflandersi 0:18

50e minuut.
Hennig geeft een hoge lob. Sleegers speelt de bal door. Pedersoli met een sublieme pass. Szek rent richting de bal. Szek schiet op doel. Kuriata bokst de bal weg. Klungelig pakt Coposu de bal. Coposu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Kauflandersi 0:19

52e minuut.
Coposu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coposu probeert naar een medespeler te passen. Szek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szek draait met de bal, schiet en ... Kuriata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Kauflandersi 0:20

53e minuut.
Petrus met een sublieme pass. Daar is Hennig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Coposu. Coposu krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Jeliński rent richting de bal. Jeliński speelt de bal door. Daar is Coposu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coposu draait met de bal, schiet en ... Kuriata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Kauflandersi 0:21

54e minuut.
Jeliński met een snelle inworp. Peruzzo speelt de bal door. Szek is nu in balbezit. Szek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Kauflandersi 0:22

56e minuut.
Osuna is nu in balbezit. Szek is nu in balbezit. Szek speelt de bal door. Coposu heeft problemen om de bal te vangen. Coposu haalt uit met een fantastische trap. Kuriata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Hennig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeliński is nu in balbezit. Jeliński haalt uit met een fantastische trap. Kuriata maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Szek is nu in balbezit. Szek schiet op doel. Kuriata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Coposu is nu in balbezit. Coposu met een sublieme pass. Szek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szek draait met de bal, schiet en ... Kuriata probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Szek is nu in balbezit. Szek passt de bal in één keer door. Coposu rent richting de bal. Coposu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Daar is Szek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szek met een sublieme pass. Daar is Coposu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coposu haalt uit met een fantastische trap. Kuriata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Kauflandersi 0:23

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jeliński met de inworp. Coposu speelt de bal door. Szek rent richting de bal. Szek haalt uit met een fantastische trap. Kuriata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szek is nu in balbezit. Szek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Jeliński passt de bal met de wreef. Pedersoli speelt de bal door. Szek rent richting de bal. Szek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Kauflandersi 0:24

65e minuut.
Peruzzo probeert naar een medespeler te passen. Szek rent richting de bal. Coposu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coposu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Kauflandersi 0:25

69e minuut.
Peruzzo verovert de bal door een tackle van achteren. Peruzzo speelt de bal door. Pedersoli met een sublieme pass. Coposu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coposu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Kauflandersi 0:26

70e minuut.
Jeliński verovert de bal door een tackle van achteren. Jeliński passt de bal in één keer door. Szek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szek schiet op doel. Kuriata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Kauflandersi 0:27

72e minuut.
Jeliński probeert naar een medespeler te passen. Osuna is nu in balbezit. Coposu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coposu haalt uit met een fantastische trap. Kuriata werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Kauflandersi 0:28

74e minuut.
Osuna speelt de bal door. Klungelig pakt Coposu de bal. Szek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szek schiet op doel. Kuriata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Kauflandersi 0:29

78e minuut.
Peruzzo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Szek de bal. Szek speelt de bal door. Coposu rent richting de bal. Coposu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Kauflandersi 0:30

80e minuut.
Peruzzo passt de bal met de wreef. Szek is nu in balbezit. Szek speelt de bal door. Coposu is nu in balbezit. Coposu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szek is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Szek zal de hoekschop nemen. Jeliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeliński draait met de bal, schiet en ... Kuriata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Belea passt de bal in één keer door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jeliński zal de hoekschop nemen. Szek rent richting de bal. Szek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Kauflandersi 0:31

85e minuut.
Coposu rent richting de bal. Coposu passt de bal met de wreef. Szek is nu in balbezit. Szek haalt uit met een fantastische trap. Kuriata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Kauflandersi 0:32

86e minuut.
Kopp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopp met een sublieme pass. Coposu rent richting de bal. Coposu haalt uit met een fantastische trap. Kuriata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Kauflandersi 0:33

90e minuut.
Szek heeft problemen om de bal te vangen. Osuna speelt de bal door. Daar is Coposu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coposu schiet op doel. Kuriata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SAN ESCOBAR - Kauflandersi 0:34

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SAN ESCOBAR 93%, Kauflandersi 7%.
SAN ESCOBAR - Kauflandersi 0:34