Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Italia Schweiz
ITALIA4defBassa Tactiek elbasso2
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
83.9 gemiddelde waardering 80.8
incredible Schieten outstanding
brilliant Passen incredible
brilliant Verdedigen brilliant


5e minuut.
Kästli verovert de bal door een tackle van achteren. Peterelli rent richting de bal. Peterelli met een sublieme pass. Sorg is nu in balbezit. Sorg schiet op doel. Civetti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Sorg kopt de bal weg. Graser is nu in balbezit. Marongiu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marongiu krijgt een gele kaart. Graser raakt geblesseerd tijdens het duel. Sorg wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Peterelli rent richting de bal. Peterelli passt de bal met de wreef. Graser rent richting de bal. Graser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Italia - Schweiz 0:1

16e minuut.
Peterelli passt de bal in één keer door. Gmür rent richting de bal. Gmür geeft een hoge lob. Graser rent richting de bal. Graser schiet op doel. Civetti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Feltrino geeft een lange en hoge pass. Opplinger probeert naar een medespeler te passen. Gmür met een sublieme pass. Graser is nu in balbezit. Graser draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Tummolo rent richting de bal. Tummolo geeft de bal voor. Bartezaghi rent richting de bal. Bartezaghi schiet op doel. Lauterburg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Italia - Schweiz 1:1

42e minuut.
Marmet rent richting de bal. Berlingeri is nu in balbezit. Berlingeri met een sublieme pass. Bartezaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartezaghi haalt uit met een fantastische trap. Lauterburg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bellanca is nu in balbezit. Bellanca schiet op doel. Lauterburg bokst de bal weg.

44e minuut.
Tummolo rent richting de bal. Tummolo met een sublieme pass. Faleri is nu in balbezit. Faleri geeft een hoge lob. Bartezaghi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Lauterburg trapt de bal weg. Tummolo kopt de bal weg. Bartezaghi rent richting de bal. Bartezaghi draait met de bal, schiet en ... Lauterburg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Italia - Schweiz 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Italia 60%, Schweiz 40%.
Italia - Schweiz 2:1

46e minuut.
Kalbermatten komt het veld opgelopen. Wild komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Klungelig pakt Wild de bal. Wild geeft een lange en hoge pass. Bellone onderschept slim de pass. Sorg bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorg schiet op doel. Civetti bokst de bal weg.

56e minuut.
Doeltrap. Lippo komt het veld opgelopen.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toribio komt het veld opgelopen. Peyer komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Luder verovert de bal door een tackle van achteren. Luder probeert naar een medespeler te passen. Graser is nu in balbezit. Graser heeft problemen om de bal te vangen. Graser schiet op doel. Civetti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Berlingeri rent richting de bal. Berlingeri speelt de bal door. Lippo is nu in balbezit. Lippo haalt uit met een fantastische trap. Lauterburg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Italia - Schweiz 3:1

83e minuut.
Feltrino rent richting de bal. Feltrino geeft een lange en hoge pass. Francois controleert de bal met de borst. Toribio rent richting de bal. Toribio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lippo rent richting de bal. Lippo geeft de bal voor. Daar is Marmet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toribio bereikt de bal nog maar net als eerste. Toribio haalt uit met een fantastische trap. Lauterburg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Sivori speelt de bal door. Faleri rent richting de bal. Faleri met een sublieme pass. Toribio rent richting de bal. Toribio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Kalbermatten geeft een hoge lob. Graser kopt de bal weg. Peyer rent richting de bal. Peyer schiet op doel. Civetti probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Italia 55%, Schweiz 45%.
Italia - Schweiz 3:1