Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-09-29 19:30
  • Competitiewedstrijd: Willi
  • Stadion: Heima
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers:
Sigur Charlie`s Macaroni`s
svefn-g-englar 2 Tactiek Fede A La Mierda
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
42.5 gemiddelde waardering 42
redelijk Schieten zeer goed
solide Passen matig
solide Verdedigen solide


1e minuut.
Verschaeren speelt de bal door. Uyterhoeven probeert naar een medespeler te passen. Daar is Van Der Auwera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Der Auwera passt de bal in één keer door. Peleška geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Pevide geeft de bal voor. Inworp. Esser met een snelle inworp. Bruycker geeft de bal voor. Petrea krijgt zijn hoofd ertegen. Pevide kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Kocamaz probeert naar een medespeler te passen. Benzone geeft de bal voor. Petrea kopt de bal weg. Yervinyan is nu in balbezit. Yervinyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Esser passt de bal in één keer door. Van Der Auwera geeft de bal voor. Petrea kopt de bal weg. Yervinyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yervinyan draait met de bal, schiet en ... Pevide bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sigur - Charlie`s Macaroni`s 1:0

21e minuut.
Kocamaz kopt de bal weg. Klungelig pakt Peleška de bal. Peleška probeert naar een medespeler te passen. Meunier is nu in balbezit. Meunier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Uyterhoeven probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bruycker geeft de bal voor. Van Halme rent richting de bal. Yervinyan onderschept slim de pass. Yervinyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Yervinyan geeft een hoge lob. Uyterhoeven rent richting de bal. Devliegher begaat een overtreding. Devliegher krijgt een gele kaart. Uyterhoeven is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Van Der Auwera met een snel genomen vrije trap. Petrea rent richting de bal. Petrea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Esser geeft de bal voor. Kocamaz is nu in balbezit. Yervinyan onderschept slim de pass. Yervinyan haalt uit met een fantastische trap. Pevide probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Petrea is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Devliegher. Petrea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Van Der Auwera zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Stepić kopt de bal weg. Daar is Mirallas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esser is nu in balbezit. Esser schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Mirallas bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Der Auwera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mirallas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kocamaz met een snel genomen vrije trap. Meunier bereikt de bal nog maar net als eerste. Meunier draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sigur - Charlie`s Macaroni`s 1:1

34e minuut.
Puppo verovert de bal door een tackle van achteren. De Fré rent richting de bal. De Fré geeft een hoge lob. Petrea is nu in balbezit. Petrea draait met de bal, schiet en ... Pevide kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Van Der Auwera geeft een lange en hoge pass. Devliegher is nu in balbezit. Devliegher passt de bal in één keer door. Petrea is nu in balbezit. Petrea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sigur 43%, Charlie`s Macaroni`s 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sigur - Charlie`s Macaroni`s 1:1

46e minuut.
Kıbrıslıoğlu onderschept slim de pass. Esser is nu in balbezit. Met opzet legt Kıbrıslıoğlu zijn tegenspeler op de grond. Kıbrıslıoğlu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

51e minuut.
Van Halme rent richting de bal. Van Halme geeft een hoge lob. Meunier is nu in balbezit. Meunier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sigur - Charlie`s Macaroni`s 1:2

51e minuut.
Petrea passt de bal in één keer door. Van Der Auwera heeft problemen om de bal te vangen. Mingolet is nu in balbezit. Meunier onderschept slim de pass. Meunier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Yervinyan onderschept slim de pass. Yervinyan speelt de bal door. Petrea rent richting de bal. Petrea haalt uit met een fantastische trap. Pevide maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sigur - Charlie`s Macaroni`s 2:2

63e minuut.
Esser passt de bal zonder na te denken. Peleška geeft een lange en hoge pass. Meunier bereikt de bal nog maar net als eerste. Meunier schiet op doel. Pot werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sigur - Charlie`s Macaroni`s 2:3

82e minuut.
Pevide trapt de bal weg. Mirallas kopt de bal weg. Klungelig pakt Mingolet de bal. Meunier is nu in balbezit. Meunier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Van Der Auwera is nu in balbezit. Peleška onderschept slim de pass. Peleška geeft een lange en hoge pass. Meunier rent richting de bal. Meunier draait met de bal, schiet en ... Pot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sigur 54%, Charlie`s Macaroni`s 46%.
Sigur - Charlie`s Macaroni`s 2:3