Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-10-27 19:29
  • Competitiewedstrijd: Willi
  • Stadion: Heima
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers:
Sigur la bomba
svefn-g-englar 2 Tactiek spits
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
6 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36 gemiddelde waardering 62.3
slecht Schieten zwak
redelijk Passen uitstekend
redelijk Verdedigen wonderbaarlijk


5e minuut.
Kjærulf onderschept slim de pass. Kjærulf geeft de bal voor. Smekens kopt de bal weg. Demeurisse is nu in balbezit. Demeurisse draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Van Der Auwera bereikt de bal nog maar net als eerste. Demeurisse onderschept slim de pass. Demeurisse met een sublieme pass. Smekens rent richting de bal. Smekens draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Duvillier is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kjærulf komt bij de bal en schiet. Demeurisse maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sigur - la bomba 0:1

14e minuut.
Van Der Auwera met een sublieme pass. Piotrkowczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Piotrkowczyk geeft een hoge lob. Demeurisse rent richting de bal. Demeurisse haalt uit met een fantastische trap. Pot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Demeurisse rent richting de bal. Demeurisse schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sigur - la bomba 0:2

21e minuut.
Mingolet kopt de bal weg. Azurmendy geeft de bal voor. Demeurisse is nu in balbezit. Demeurisse schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sigur - la bomba 0:3

26e minuut.
Smekens speelt de bal door. Daar is Chávez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chávez geeft een lange en hoge pass. Demeurisse rent richting de bal. Demeurisse haalt uit met een fantastische trap. Pot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sigur - la bomba 0:4

29e minuut.
Özkalaycı kopt de bal weg. Daar is Duvillier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duvillier probeert naar een medespeler te passen. Chávez geeft een hoge lob. Demeurisse springt en kopt de bal. Pot bokst de bal weg.

31e minuut.
Azurmendy probeert de bal met de borst te controleren. Azurmendy passt de bal zonder na te denken. Chávez rent richting de bal. Chávez geeft een hoge lob. Demeurisse krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Chávez passt de bal in één keer door. Kjærulf rent richting de bal. Esser verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kjærulf neemt de hoekschop. Paal! Pot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Demeurisse maakt een snoekduik en kopt de bal. Pot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Kjærulf geeft de bal voor. Klungelig pakt Mingolet de bal. Demeurisse rent richting de bal. Demeurisse draait met de bal, schiet en ... Pot maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Jochens onderschept slim de pass. Yervinyan verovert de bal door een tackle van achteren. Labbé bereikt de bal nog maar net als eerste. Yervinyan onderschept slim de pass. Yervinyan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Van Der Auwera probeert naar een medespeler te passen. Azurmendy bereikt de bal nog maar net als eerste. Azurmendy geeft een hoge lob. Demeurisse is nu in balbezit. Demeurisse schiet op doel. Pot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Azurmendy kopt de bal weg. Bruycker heeft problemen om de bal te vangen. Duvillier probeert naar een medespeler te passen. Chávez rent richting de bal. Chávez geeft een hoge lob. Pot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sigur 78%, la bomba 22%.
Sigur - la bomba 0:4

47e minuut.
Uyterhoeven geeft een hoge lob. Kjærulf heeft problemen om de bal te vangen. Jochens probeert naar een medespeler te passen. Bruycker bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruycker schiet op doel. Voicu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Özkalaycı heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Kjærulf passt de bal zonder na te denken. Duvillier probeert naar een medespeler te passen. Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez geeft een lange en hoge pass. Demeurisse heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Chávez is nu in balbezit. Chávez passt de bal met de wreef. Demeurisse is nu in balbezit. Demeurisse haalt uit met een fantastische trap. Pot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Yervinyan controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Labbé maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Esser de bal. Demeurisse bereikt de bal nog maar net als eerste. Demeurisse haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Chávez geeft een lange en hoge pass. Smekens rent richting de bal. Smekens passt de bal in één keer door. Duvillier rent richting de bal. Duvillier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Duvillier geeft de bal voor. Demeurisse kopt de bal weg. Chávez geeft een hoge lob. Daar is Demeurisse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demeurisse haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Uyterhoeven bereikt de bal nog maar net als eerste. Azurmendy onderschept slim de pass. Azurmendy geeft de bal voor. Smekens is nu in balbezit. Smekens schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Piotrkowczyk is nu in balbezit. Piotrkowczyk met een sublieme pass. Chávez probeert naar een medespeler te passen. Smekens bereikt de bal nog maar net als eerste. Smekens haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Piotrkowczyk speelt de bal door. Chávez probeert naar een medespeler te passen. Demeurisse speelt de bal door. Smekens bereikt de bal nog maar net als eerste. Smekens schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Kjærulf speelt de bal door. Piotrkowczyk is nu in balbezit. Yervinyan onderschept slim de pass. Yervinyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Smekens onderschept slim de pass. Smekens schiet op doel. Na een snelle pass probeert Demeurisse de bal onder controle te krijgen. Duvillier rent richting de bal. Duvillier geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Jochens geeft een lange en hoge pass. Chávez probeert naar een medespeler te passen. Demeurisse bereikt de bal nog maar net als eerste. Demeurisse draait met de bal, schiet en ... Duinslaeger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Smekens met een sublieme pass. Chávez rent richting de bal. Chávez geeft een lange en hoge pass. Demeurisse rent richting de bal. Demeurisse schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Esser geeft een hoge lob. Labbé kopt de bal weg. Yervinyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jochens verovert de bal door een tackle van achteren. Jochens geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sigur 72%, la bomba 28%.
Sigur - la bomba 0:4