Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-10-20 19:28
  • Competitiewedstrijd: Willi
  • Stadion: la bomba Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers:
la bomba Charlie`s Macaroni`s
spits Tactiek dieper
60% Balbezit 40%
32% Spel op eigen helft 68%
17 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
56.6 gemiddelde waardering 43
formidabel Schieten goed
zeer goed Passen redelijk
uitstekend Verdedigen goed


5e minuut.
Verschaeren is nu in balbezit. Bervoets verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Bervoets de bal. Bervoets geeft een hoge lob. Godis krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Van den Bergh verovert de bal door een tackle van achteren. Van den Bergh speelt de bal door. Meunier rent richting de bal. Meunier schiet op doel. Carino maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Duvillier met de inworp. Cloet met een sublieme pass. Duvillier is nu in balbezit. Duvillier geeft een lange en hoge pass. Godis krijgt zijn hoofd ertegen. Pevide kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Godis probeert naar een medespeler te passen. Kıbrıslıoğlu onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Duvillier neemt de hoekschop. Smeets kopt de bal weg. Pevide probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stepić bereikt de bal nog maar net als eerste. Godis verovert de bal door een tackle van achteren. Godis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
la bomba - Charlie`s Macaroni`s 1:0

22e minuut.
Morhaye rent richting de bal. Duvillier onderschept slim de pass. Duvillier passt de bal zonder na te denken. Godis is nu in balbezit. Godis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
la bomba - Charlie`s Macaroni`s 2:0

23e minuut.
Meunier speelt de bal door. Van den Bergh probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Morhaye de bal. Godis onderschept slim de pass. Godis schiet op doel. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Duvillier onderschept slim de pass. Duvillier passt de bal zonder na te denken. Smeets rent richting de bal. Godis rent richting de bal. Godis schiet op doel. Pevide bokst de bal weg. Godis is nu in balbezit. Godis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
la bomba - Charlie`s Macaroni`s 3:0

33e minuut.
Brutsaert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bervoets rent richting de bal. Bervoets geeft een hoge lob. Godis bereikt de bal nog maar net als eerste. Godis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Crabeels geeft de bal voor. Duvillier is nu in balbezit. Duvillier geeft een hoge lob. Godis bereikt de bal nog maar net als eerste. Godis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
la bomba - Charlie`s Macaroni`s 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la bomba 27%, Charlie`s Macaroni`s 73%.
la bomba - Charlie`s Macaroni`s 4:0

59e minuut.
Duvillier geeft een hoge lob. Kıbrıslıoğlu kopt de bal weg. Buchta heeft problemen om de bal te vangen. Brutsaert geeft de bal voor. Smeets springt en kopt de bal. Pevide verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Godis bereikt de bal nog maar net als eerste. Godis haalt uit met een fantastische trap. Pevide probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Brutsaert rent richting de bal. Brutsaert passt de bal met de wreef. Bervoets bereikt de bal nog maar net als eerste. Bervoets geeft een lange en hoge pass. Smeets krijgt zijn hoofd ertegen. Pevide bokst de bal weg. Godis is nu in balbezit. Godis haalt uit met een fantastische trap. Pevide probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Demeurisse geeft de bal voor. Bervoets kopt de bal weg. Godis bereikt de bal nog maar net als eerste. Godis schiet op doel. Pevide maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
la bomba - Charlie`s Macaroni`s 5:0

77e minuut.
Kıbrıslıoğlu is nu in balbezit. Godis verovert de bal door een tackle van achteren. Kocamaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Godis verovert de bal door een tackle van achteren. Godis draait met de bal, schiet en ... Pevide verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bervoets bereikt de bal nog maar net als eerste. Bervoets geeft de bal voor. Godis krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Van den Bergh schiet op doel. Na een snelle pass probeert Duvillier de bal onder controle te krijgen. Van den Bergh speelt de bal door. Meunier rent richting de bal. Meunier haalt uit met een fantastische trap. Carino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la bomba 37%, Charlie`s Macaroni`s 63%.
la bomba - Charlie`s Macaroni`s 5:0