Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-10-06 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: templiers Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
templiers STEAUA `86
diamand Tactiek S.S.
57% Balbezit 43%
35% Spel op eigen helft 65%
27 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.9 gemiddelde waardering 31.8
excellent Schieten average
very good Passen weak
adequate Verdedigen average


2e minuut.
Yiu Chung passt de bal in één keer door. Pinho heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carambol. Pinho raakt geblesseerd tijdens het duel. Šustr komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
templiers - STEAUA `86 1:0

6e minuut.
Walas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soare met de inworp. Al Rasibi rent richting de bal. Al Rasibi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Diculescu geeft een lange en hoge pass. Contra probeert de bal aan de voet te houden. Pinho rent richting de bal. Pinho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
templiers - STEAUA `86 2:0

11e minuut.
Šustr bereikt de bal nog maar net als eerste. Šustr passt de bal zonder na te denken. Contra rent richting de bal. Garabalts onderschept slim de pass. Garabalts haalt uit met een fantastische trap. Tejeda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pinho rent richting de bal. Pinho schiet op doel. Tejeda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Garabalts stond buitenspel. Lalciu neemt vlug de vrije trap. Cucu kopt de bal weg. Hassani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hassani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Šustr bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponomarev is nu in balbezit. Ponomarev passt de bal in één keer door. Garabalts rent richting de bal. Garabalts haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
templiers - STEAUA `86 3:0

29e minuut.
Daar is Yiu Chung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yiu Chung probeert naar een medespeler te passen. Garabalts bereikt de bal nog maar net als eerste. Garabalts haalt uit met een fantastische trap. Tejeda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
templiers - STEAUA `86 4:0

31e minuut.
Contra geeft de bal voor. Daar is Uriguen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uriguen geeft de bal voor. Pinho is nu in balbezit. Pinho haalt uit met een fantastische trap. Tejeda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Yiu Chung met een sublieme pass. Šustr rent richting de bal. Šustr geeft een lange en hoge pass. Pinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinho draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Carambol is nu in balbezit. Šustr verovert de bal door een tackle van achteren. Šustr met een sublieme pass. Pinho rent richting de bal. Pinho draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pinho bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Ponomarev geeft een lange en hoge pass. Garabalts kopt de bal weg. Lalciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinho onderschept slim de pass. Pinho haalt uit met een fantastische trap. Tejeda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Šustr bereikt de bal nog maar net als eerste. Šustr haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
templiers - STEAUA `86 5:0

43e minuut.
Pinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinho geeft een hoge lob. Diculescu verovert de bal door een tackle van achteren. Garabalts controleert de bal met de borst. Garabalts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
templiers - STEAUA `86 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: templiers 38%, STEAUA `86 62%.
templiers - STEAUA `86 6:0

54e minuut.
Lalciu onderschept slim de pass. Teodorescu verovert de bal door een tackle van achteren. Teodorescu geeft de bal voor. Garabalts is nu in balbezit. Garabalts schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Ponomarev is nu in balbezit. Šustr rent richting de bal. Šustr passt de bal zonder na te denken. Pinho is nu in balbezit. Pinho schiet op doel. Tejeda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Garabalts rent richting de bal. Garabalts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
templiers - STEAUA `86 7:0

59e minuut.
Šustr is nu in balbezit. Šustr passt de bal met de wreef. Garabalts bereikt de bal nog maar net als eerste. Garabalts heeft problemen om de bal te vangen. Garabalts schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Garabalts probeert de bal met de borst te controleren. Garabalts geeft de bal voor. Teodorescu geeft een hoge lob. Pinho maakt een snoekduik en kopt de bal. Tejeda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
templiers - STEAUA `86 8:0

72e minuut.
Garabalts rent richting de bal. Ponomarev speelt de bal door. Pinho rent richting de bal. Šustr bereikt de bal nog maar net als eerste. Šustr draait met de bal, schiet en ... Tejeda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
templiers - STEAUA `86 9:0

75e minuut.
Ponomarev probeert naar een medespeler te passen. Garabalts bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinho rent richting de bal. Pinho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
templiers - STEAUA `86 10:0

77e minuut.
Teodorescu verovert de bal door een tackle van achteren. Teodorescu geeft een hoge lob. Daar is Lalciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinho rent richting de bal. Pinho draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Ponomarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponomarev passt de bal in één keer door. Teodorescu geeft een hoge lob. Garabalts is nu in balbezit. Garabalts draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Pinho passt de bal in één keer door. Contra bereikt de bal nog maar net als eerste. Garabalts onderschept slim de pass. Garabalts draait met de bal, schiet en ... Tejeda probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
templiers - STEAUA `86 11:0

86e minuut.
Tejeda speelt de bal door. Uriguen kopt de bal weg. Daar is Doru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garabalts bereikt de bal nog maar net als eerste. Garabalts haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Find geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kielich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hassani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hassani geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: templiers 31%, STEAUA `86 69%.
templiers - STEAUA `86 11:0