Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-10-09 17:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: USA Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
USA Pilipinas
cio-523 Tactiek Poland
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 9
7 Overtredingen 4
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
69.7 gemiddelde waardering 70.1
outstanding Schieten formidable
outstanding Passen formidable
outstanding Verdedigen formidable


3e minuut.
Mongcopa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mongcopa geeft de bal voor. Ibuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibuna haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Mongcopa is nu in balbezit. Mongcopa passt de bal met de wreef. Daar is Calumpang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Izzard rent richting de bal. Izzard haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Xander geeft een hoge lob. Tiglao rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van King. King krijgt een gele kaart.

32e minuut.
King kopt de bal weg. Izzard bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tiglao. Tiglao krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Tiglao rent richting de bal. King begaat een overtreding. Tiglao is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tiglao zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mongcopa kopt de bal weg. Ibuna rent richting de bal. Ibuna schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Ibuna bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shump. Ibuna is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bagay zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ibuna springt en kopt de bal. McCartney bokst de bal weg.

41e minuut.
Daar is Xander, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caluya bereikt de bal nog maar net als eerste. Caluya passt de bal in één keer door. Ibuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibuna haalt uit met een fantastische trap. McCartney verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 45%, Pilipinas 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
USA - Pilipinas 0:0

50e minuut.
Inworp. Ballesteros komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Lapid geeft de bal voor. Ibuna is nu in balbezit. Xander begaat een overtreding. Xander krijgt een gele kaart. Ibuna is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bagay neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. McCartney bokst de bal weg.

63e minuut.
Lapid speelt de bal door. Ballesteros is nu in balbezit. Xander begaat een overtreding. Xander krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

64e minuut.
Ballesteros passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Caluya de bal. Ballesteros geeft de bal voor. Ibuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibuna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Bobo rent richting de bal. Shump is nu in balbezit. Shump speelt de bal door. Izzard is nu in balbezit. Izzard draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
King bereikt de bal nog maar net als eerste. Guingcangco begaat een overtreding. King raakt geblesseerd tijdens het duel. Brillant wilt de vrije trap nemen. Banaticla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Pilipinas 1:0

70e minuut.
Bagay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagay passt de bal met de wreef. Caluya bereikt de bal nog maar net als eerste. Caluya draait met de bal, schiet en ... McCartney werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lao komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Lapid heeft problemen om de bal te vangen. Lapid passt de bal in één keer door. Ballesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesteros geeft een hoge lob. Caluya maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Banaticla trapt de bal weg. Brillant kopt de bal weg. King is nu in balbezit. Izzard bereikt de bal nog maar net als eerste. Izzard schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Inworp. Brillant zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Guzan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guzan geeft de bal voor. King maakt een snoekduik en kopt de bal. Banaticla bokst de bal weg.

81e minuut.
Pamuspusan geeft een lange en hoge pass. Guzan kopt de bal weg. Brillant geeft een hoge lob. Izzard rent richting de bal. Izzard haalt uit met een fantastische trap. Banaticla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Lapid passt de bal in één keer door. Ballesteros rent richting de bal. Ballesteros speelt de bal door. Caluya rent richting de bal. Caluya draait met de bal, schiet en ... McCartney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 46%, Pilipinas 54%.
USA - Pilipinas 1:0