Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-10-13 19:10
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Ötvös S. L. Aréna
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers:
LegendaryAllStars Blue Legion
5-2-3DEF Tactiek top 523
59% Balbezit 41%
20% Spel op eigen helft 80%
39 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 23.7
solide Schieten zwak
goed Passen zwak
redelijk Verdedigen slecht


1e minuut.
Kostrubski rent richting de bal. Matassoni rent richting de bal. Matassoni passt de bal in één keer door. Grabarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Kostrubski is nu in balbezit. Zygmuntowicz rent richting de bal. Kostrubski is nu in balbezit. Kostrubski draait met de bal, schiet en ... Janocha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LegendaryAllStars - Blue Legion 1:0

4e minuut.
Grabarski onderschept slim de pass. Grabarski probeert naar een medespeler te passen. Kostrubski is nu in balbezit. Kostrubski draait met de bal, schiet en ... Janocha maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LegendaryAllStars - Blue Legion 2:0

8e minuut.
Matějka kopt de bal weg. Matassoni rent richting de bal. Matassoni passt de bal zonder na te denken. Daar is Grabarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grabarek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Kivihall zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Basarab rent richting de bal. Pupo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pupo krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Grabarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Matassoni verovert de bal door een tackle van achteren. Matassoni geeft de bal voor. Kostrubski rent richting de bal. Kostrubski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Klungelig pakt Vanari de bal. Matějka probeert naar een medespeler te passen. Matassoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Matassoni passt de bal zonder na te denken. Zygmuntowicz is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kostrubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrubski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LegendaryAllStars - Blue Legion 3:0

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Janocha met een harde bal richting middenveld. Zygmuntowicz kopt de bal weg. Kostrubski is nu in balbezit. Kostrubski haalt uit met een fantastische trap. Janocha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Kivihall is nu in balbezit. Kivihall geeft de bal voor. Kostrubski rent richting de bal. Kostrubski draait met de bal, schiet en ... Janocha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LegendaryAllStars - Blue Legion 4:0

30e minuut.
Kivihall geeft een lange en hoge pass. Kostrubski kopt de bal weg. Grabarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarek haalt uit met een fantastische trap. Janocha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LegendaryAllStars - Blue Legion 5:0

33e minuut.
Zygmuntowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmuntowicz geeft een lange en hoge pass. Grabarek rent richting de bal. Grabarek draait met de bal, schiet en ... Janocha probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Grabarek rent richting de bal. Grabarek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LegendaryAllStars - Blue Legion 6:0

34e minuut.
Sekuła is nu in balbezit. Grabarek verovert de bal door een tackle van achteren. Kostrubski rent richting de bal. Grabarek is nu in balbezit. Grabarek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Zygmuntowicz is nu in balbezit. Kostrubski heeft problemen om de bal te vangen. Zygmuntowicz is nu in balbezit. Kostrubski rent richting de bal. Kostrubski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
LegendaryAllStars - Blue Legion 7:0

41e minuut.
Kivihall speelt de bal door. Daar is Kostrubski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vanari bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrubski verovert de bal door een tackle van achteren. Kostrubski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Drewek trapt de bal weg. Matassoni kopt de bal weg. Kostrubski probeert de bal met de borst te controleren. Zygmuntowicz rent richting de bal. Zygmuntowicz haalt uit met een fantastische trap. Janocha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Drewek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lustig zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grabarek is nu in balbezit. Grabarek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LegendaryAllStars 16%, Blue Legion 84%.
LegendaryAllStars - Blue Legion 7:0

48e minuut.
Pupo geeft een lange en hoge pass. Basarab geeft een lange en hoge pass. Grabarek is nu in balbezit. Kostrubski rent richting de bal. Kostrubski haalt uit met een fantastische trap. Janocha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Szkudelski is nu in balbezit. Kivihall bereikt de bal nog maar net als eerste. Kivihall geeft de bal voor. Grabarek heeft problemen om de bal te vangen. Grabarek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Kivihall verovert de bal door een tackle van achteren. Kivihall geeft een hoge lob. Kostrubski is nu in balbezit. Kostrubski schiet op doel. Janocha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LegendaryAllStars - Blue Legion 8:0

55e minuut.
Kivihall met een sublieme pass. Vanari bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrubski verovert de bal door een tackle van achteren. Kostrubski draait met de bal, schiet en ... Janocha probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Kitinaresuan rent richting de bal. Grabarek verovert de bal door een tackle van achteren. Grabarek passt de bal zonder na te denken. Zygmuntowicz heeft problemen om de bal te vangen. Zygmuntowicz draait met de bal, schiet en ... Janocha bokst de bal weg.

61e minuut.
Kitinaresuan heeft problemen om de bal te vangen. Grabarek is nu in balbezit. Grabarek haalt uit met een fantastische trap. Drewek probeert de bal aan de voet te houden. Janocha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LegendaryAllStars - Blue Legion 9:0

63e minuut.
Kivihall met een sublieme pass. Kostrubski is nu in balbezit. Grabarek heeft problemen om de bal te vangen. Kostrubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrubski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Drewek rent richting de bal. Grabarek verovert de bal door een tackle van achteren. Grabarek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Vanari passt de bal met de wreef. Zygmuntowicz is nu in balbezit. Kostrubski is nu in balbezit. Kostrubski haalt uit met een fantastische trap. Janocha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LegendaryAllStars - Blue Legion 10:0

66e minuut.
Vanari passt de bal in één keer door. Daar is Basarab, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostrubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrubski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LegendaryAllStars - Blue Legion 11:0

69e minuut.
Matassoni passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kostrubski de bal. Zygmuntowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrubski rent richting de bal. Kostrubski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Pupo met een snelle inworp. Kivihall probeert naar een medespeler te passen. Kostrubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrubski haalt uit met een fantastische trap. Janocha maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LegendaryAllStars - Blue Legion 12:0

75e minuut.
Kivihall passt de bal met de wreef. Matassoni rent richting de bal. Matassoni met een sublieme pass. Kostrubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrubski schiet op doel. Janocha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Matassoni probeert naar een medespeler te passen. Kivihall rent richting de bal. Kivihall met een sublieme pass. Grabarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarek draait met de bal, schiet en ... Janocha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kostrubski rent richting de bal. Kostrubski haalt uit met een fantastische trap. Janocha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Kivihall met een sublieme pass. Grabarek is nu in balbezit. Grabarek passt de bal zonder na te denken. Kostrubski rent richting de bal. Kostrubski haalt uit met een fantastische trap. Janocha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
LegendaryAllStars - Blue Legion 13:0

83e minuut.
Lustig bereikt de bal nog maar net als eerste. Lustig geeft een hoge lob. Grabarek kopt de bal weg. Kostrubski is nu in balbezit. Kostrubski draait met de bal, schiet en ... Janocha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zygmuntowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmuntowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LegendaryAllStars - Blue Legion 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LegendaryAllStars 24%, Blue Legion 76%.
LegendaryAllStars - Blue Legion 14:0