Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-10-16 11:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Latvija Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Latvija USA
WC-AUT-tac1 Tactiek cio-523
48% Balbezit 52%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 4
6 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 4
74.5 gemiddelde waardering 70.7
outstanding Schieten formidable
formidable Passen outstanding
incredible Verdedigen outstanding


5e minuut.
Vērdiņš geeft een hoge lob. Diegs kopt de bal weg. Godis bereikt de bal nog maar net als eerste. Godis haalt uit met een fantastische trap. McCartney werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Latvija - USA 1:0

17e minuut.
Lucs onderschept slim de pass. Izzard bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucs schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Lucs moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Lucs schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

20e minuut.
Izzo kopt de bal weg. Izzard rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Akords ... Strafschop! Izzard raakt geblesseerd tijdens het duel. Parrish zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Upeslācis bokst de bal weg.

22e minuut.
Shump geeft een hoge lob. Izzo heeft problemen om de bal te vangen. Tūters rent richting de bal. Tūters geeft een lange en hoge pass. Godis rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Daļeckis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Godis krijgt zijn hoofd ertegen. McCartney bokst de bal weg.

23e minuut.
Klungelig pakt Izzo de bal. Bendikss rent richting de bal. Bendikss geeft een hoge lob. Godis is nu in balbezit. Godis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Bobo probeert naar een medespeler te passen. Izzard is nu in balbezit. Akords tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Akords krijgt een gele kaart. Izzard wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

35e minuut.
Bendikss probeert naar een medespeler te passen. Tūters rent richting de bal. Tūters geeft een lange en hoge pass. Godis maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Latvija - USA 2:0

38e minuut.
Akords passt de bal met de wreef. Vecarājs rent richting de bal. Vecarājs geeft een lange en hoge pass. Godis bereikt de bal nog maar net als eerste. Godis schiet op doel. McCartney verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Diegs bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Latvija - USA 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latvija 39%, USA 61%.
Latvija - USA 3:0

46e minuut.
Bendikss geeft de bal voor. Godis kopt de bal weg. Daļeckis bereikt de bal nog maar net als eerste. Daļeckis geeft een hoge lob. Godis krijgt zijn hoofd ertegen. McCartney bokst de bal weg. Diegs bereikt de bal nog maar net als eerste. Diegs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Latvija - USA 4:0

51e minuut.
Daļeckis kopt de bal weg. Godis bereikt de bal nog maar net als eerste. Shump begaat een overtreding. Shump krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Bogdanovs rent richting de bal. Parsons onderschept slim de pass. Parsons passt de bal zonder na te denken. Parrish bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrish schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Diegs stond buitenspel. Plicis komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Razov geeft de bal voor. Godis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Busch. Godis raakt geblesseerd tijdens het duel. Godis wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Plicis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobo met een sublieme pass. Tūters probeert naar een medespeler te passen. Diegs is nu in balbezit. Diegs draait met de bal, schiet en ... McCartney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Godis controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Buldurjānis komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Buldurjānis is nu in balbezit. Buldurjānis passt de bal in één keer door. Godis is nu in balbezit. Godis schiet op doel. McCartney maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Latvija - USA 5:0

85e minuut.
Bendikss bereikt de bal nog maar net als eerste. Bendikss geeft een lange en hoge pass. Godis rent richting de bal. Diegs bereikt de bal nog maar net als eerste. Diegs draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latvija 41%, USA 59%.
Latvija - USA 5:0