Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-10-13 19:58
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: West Pomeranian Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
Szwarne chopcy barcelona00
olek Tactiek a5
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.3 gemiddelde waardering 53.5
solid Schieten formidable
solid Passen good
very good Verdedigen formidable


6e minuut.
Burzawa is nu in balbezit. Oliva verovert de bal door een tackle van achteren. Wawrowski rent richting de bal. Mikołajczyk onderschept slim de pass. Mikołajczyk geeft de bal voor. Alszer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Chiarello geeft een hoge lob. Sabrok kopt de bal weg. Daar is Smolik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubisz is nu in balbezit. Kubisz haalt uit met een fantastische trap. Alszer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Labuda met een sublieme pass. Weimper met een sublieme pass. Dachauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubisz onderschept slim de pass. Kubisz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Palacký rent richting de bal. Gałczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacký onderschept slim de pass. Palacký schiet op doel. Mitra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szwarne chopcy - barcelona00 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szwarne chopcy 46%, barcelona00 54%.
Szwarne chopcy - barcelona00 0:1

47e minuut.
Labuda passt de bal met de wreef. Gacka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sabrok. Sabrok krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Oliva met een sublieme pass. Wawrowski rent richting de bal. Wawrowski passt de bal met de wreef. Di Nardo is nu in balbezit. Di Nardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szwarne chopcy - barcelona00 0:2

54e minuut.
Wojnicki heeft problemen om de bal te vangen. Labuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Wojnicki geeft de bal voor. Palacký maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Mikołajczyk rent richting de bal. Wojnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Wojnicki passt de bal in één keer door. Palacký rent richting de bal. Palacký schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Burzawa geeft een lange en hoge pass. Sabrok is nu in balbezit. Weimper bereikt de bal nog maar net als eerste. Weimper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szwarne chopcy - barcelona00 1:2

70e minuut.
Gałczyński is nu in balbezit. Palacký verovert de bal door een tackle van achteren. Chiarello is nu in balbezit. Palacký verovert de bal door een tackle van achteren. Palacký haalt uit met een fantastische trap. Mitra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Di Nardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Nardo draait met de bal, schiet en ... Mitra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vojtekovszki is nu in balbezit. Vojtekovszki geeft een lange en hoge pass. Wawrowski geeft de bal voor. Di Nardo rent richting de bal. Di Nardo draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ntaispaggos komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Chiarello rent richting de bal. Di Nardo verovert de bal door een tackle van achteren. Di Nardo passt de bal met de wreef. Ntaispaggos rent richting de bal. Ntaispaggos schiet op doel. Mitra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Wawrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Burzawa. Wawrowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mentira komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szwarne chopcy 55%, barcelona00 45%.
Szwarne chopcy - barcelona00 1:2