Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-10-20 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Dinamo Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Dinamo1968 Inter M-Ciuc
666 Tactiek xander1
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.5 gemiddelde waardering 41.4
good Schieten good
adequate Passen adequate
good Verdedigen excellent


10e minuut.
Caboz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paajanen geeft de bal voor. Boduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Boduch draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Szczygło rent richting de bal. Vučelić onderschept slim de pass. Vučelić passt de bal zonder na te denken. Paajanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paajanen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Pană geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szczygło met de inworp. Lavard is nu in balbezit. Lavard haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Lavard bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavard passt de bal met de wreef. Rodríguez Romeo is nu in balbezit. Rodríguez Romeo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - Inter M-Ciuc 0:1

32e minuut.
Inworp. Caboz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paajanen geeft de bal voor. Boduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Boduch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Baquedano verovert de bal door een tackle van achteren. Szczygło speelt de bal door. Paajanen is nu in balbezit. Paajanen schiet op doel. Christian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinamo1968 - Inter M-Ciuc 1:1

35e minuut.
Lavard is nu in balbezit. Roussey bereikt de bal nog maar net als eerste. Roussey speelt de bal door. Paajanen rent richting de bal. Paajanen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Szczygło geeft de bal voor. Inworp. Caboz met de inworp. Paajanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paajanen geeft de bal voor. Christian bokst de bal weg.

43e minuut.
Ulmeanu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

45e minuut.
Rodríguez Romeo rent richting de bal. Hârleşteanu rent richting de bal. Rodríguez Romeo verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Romeo schiet op doel. Peyre probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo1968 49%, Inter M-Ciuc 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dinamo1968 - Inter M-Ciuc 1:1

48e minuut.
Klungelig pakt Josemite de bal. Şandru probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pochettino de bal. Pochettino geeft een lange en hoge pass. Daar is Żurawek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Roussey passt de bal in één keer door. Rodríguez Romeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hârleşteanu rent richting de bal. Rodríguez Romeo verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Romeo schiet op doel. Peyre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Roussey met een sublieme pass. Rodríguez Romeo is nu in balbezit. Rodríguez Romeo passt de bal zonder na te denken. Lavard bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - Inter M-Ciuc 1:2

58e minuut.
Duchewicz geeft de bal voor. Klungelig pakt Hârleşteanu de bal. Rodríguez Romeo rent richting de bal. Rodríguez Romeo schiet op doel. Peyre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Roussey passt de bal met de wreef. Daar is Lavard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lavard speelt de bal door. Klungelig pakt Rodríguez Romeo de bal. Rodríguez Romeo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - Inter M-Ciuc 1:3

62e minuut.
Vučelić passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Boduch de bal. Baquedano bereikt de bal nog maar net als eerste. Boduch verovert de bal door een tackle van achteren. Boduch haalt uit met een fantastische trap. Christian bokst de bal weg.

65e minuut.
Hârleşteanu onderschept slim de pass. Şandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Şandru geeft een hoge lob. Paajanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Paajanen draait met de bal, schiet en ... Christian bokst de bal weg. Paal!

85e minuut.
Hârleşteanu speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Josemite met de inworp. Rodríguez Romeo is nu in balbezit. Rodríguez Romeo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Vučelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquedano bereikt de bal nog maar net als eerste. Turgayer rent richting de bal. Boduch verovert de bal door een tackle van achteren. Boduch schiet op doel. Christian bokst de bal weg.

90e minuut.
Szczygło onderschept slim de pass. Szczygło passt de bal in één keer door. Lavard is nu in balbezit. Lavard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo1968 - Inter M-Ciuc 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo1968 45%, Inter M-Ciuc 55%.
Dinamo1968 - Inter M-Ciuc 1:4