Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-10-27 18:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Genialii Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
Genialii Corona Hunedoara
nhh Tactiek rKo
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
3 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 49.8
good Schieten very good
adequate Passen solid
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Heinze bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinze passt de bal zonder na te denken. Kuris probeert naar een medespeler te passen. Webber is nu in balbezit. Webber schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Klemmensen verovert de bal door een tackle van achteren. Ioaniţescu probeert naar een medespeler te passen. Jerpelea rent richting de bal. Ioaniţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioaniţescu schiet op doel. Ban probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Gostin onderschept slim de pass. Kuris rent richting de bal. Kuris met een sublieme pass. Webber rent richting de bal. Webber schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Jerpelea geeft een hoge lob. Inworp. Heinze met de inworp. Ioaniţescu geeft een hoge lob. Webber maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Genialii - Corona Hunedoara 0:1

33e minuut.
Harabagiu met een sublieme pass. Kuris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuris passt de bal met de wreef. Pache bereikt de bal nog maar net als eerste. Pache haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Ioaniţescu is nu in balbezit. Ioaniţescu passt de bal zonder na te denken. Pache bereikt de bal nog maar net als eerste. Pache schiet op doel. Ban maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Harabagiu probeert de bal met de borst te controleren. Pestano rent richting de bal. Strzelec is nu in balbezit. Strzelec haalt uit met een fantastische trap. Çöğürlü maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Genialii - Corona Hunedoara 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Genialii 79%, Corona Hunedoara 21%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Genialii - Corona Hunedoara 1:1

48e minuut.
Inworp. Demirbaş komt het veld opgelopen. Bugała komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Ergezer passt de bal met de wreef. Cardino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardino passt de bal zonder na te denken. Bugała is nu in balbezit. Bugała draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Bugała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioaniţescu geeft een lange en hoge pass. Gostin kopt de bal weg. Daar is Bugała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bugała draait met de bal, schiet en ... Paal!

72e minuut.
Miron geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Benavides de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Erdemoğlu. Benavides raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Benavides kan niet meer verder spelen. Rudelt komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Klemmensen rent richting de bal. Klemmensen geeft een lange en hoge pass. Webber bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugała bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugała haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

85e minuut.
Daar is Klemmensen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klemmensen geeft de bal voor. Heinze is nu in balbezit. Heinze geeft een hoge lob. Webber kopt de bal weg. Ban bokst de bal weg.

89e minuut.
Rabóczki heeft problemen om de bal te vangen. Estruch onderschept slim de pass. Rabóczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabóczki haalt uit met een fantastische trap. Çöğürlü werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Genialii - Corona Hunedoara 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Genialii 71%, Corona Hunedoara 29%.
Genialii - Corona Hunedoara 2:1