Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-10-27 18:34
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FALCON DOMINATOR Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers:
FALCON DOMINATOR The Gunners Baku FC
A20 Tactiek Tactic A
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
30.5 gemiddelde waardering 54.3
weak Schieten very good
average Passen very good
average Verdedigen good


4e minuut.
Labiş met de inworp. Żłobiński met een sublieme pass. Ribbisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribbisi draait met de bal, schiet en ... İsgəndərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCON DOMINATOR - The Gunners Baku FC 0:1

10e minuut.
Labiş kopt de bal weg. Klungelig pakt Mədətov de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Labiş zal de hoekschop nemen. Ribbisi springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Labiş speelt de bal door. Bizoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizoń passt de bal in één keer door. Ribbisi rent richting de bal. Ribbisi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Papafloratos bereikt de bal nog maar net als eerste. Papafloratos passt de bal met de wreef. Lafont speelt de bal door. Bizoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizoń haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Papafloratos passt de bal met de wreef. Lafont is nu in balbezit. Lafont passt de bal met de wreef. Bizoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizoń draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Papafloratos rent richting de bal. Papafloratos passt de bal met de wreef. Muradoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Labiş onderschept slim de pass. Labiş geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Papafloratos bereikt de bal nog maar net als eerste. Papafloratos met een sublieme pass. Ribbisi rent richting de bal. Ribbisi schiet op doel. İsgəndərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Mədətov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İsgəndərli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Labiş met een snelle inworp. Papafloratos is nu in balbezit. Ribbisi is nu in balbezit. Ribbisi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Muradoğlu met de inworp. Baburov probeert de bal met de borst te controleren. Labiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Labiş geeft de bal voor. Ribbisi springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Papafloratos rent richting de bal. Papafloratos met een sublieme pass. Ribbisi rent richting de bal. Ribbisi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCON DOMINATOR - The Gunners Baku FC 0:2

26e minuut.
Labiş raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

28e minuut.
Zečević geeft een hoge lob. Ribbisi heeft problemen om de bal te vangen. Hüseynbəyli maakt een afschuwelijke overtreding. Ribbisi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

30e minuut.
Ribbisi onderschept slim de pass. Yusifov is nu in balbezit. Ribbisi verovert de bal door een tackle van achteren. Ribbisi draait met de bal, schiet en ... İsgəndərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bizoń kopt de bal weg. Żłobiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Żłobiński heeft problemen om de bal te vangen. Żłobiński haalt uit met een fantastische trap. İsgəndərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Lafont met een sublieme pass. Papafloratos is nu in balbezit. Hüseynbəyli maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Hüseynbəyli naar de kleedkamers voor een vroege douche.

36e minuut.
Papafloratos raakt geblesseerd tijdens het duel. Facin komt bij de bal en schiet. İsgəndərli probeert naar een medespeler te passen. Lafont kopt de bal weg. Bizoń is nu in balbezit. Bizoń schiet op doel. İsgəndərli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Papafloratos rent richting de bal. Papafloratos geeft een hoge lob. Mədətov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizoń onderschept slim de pass. Bizoń schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCON DOMINATOR - The Gunners Baku FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FALCON DOMINATOR 80%, The Gunners Baku FC 20%.
FALCON DOMINATOR - The Gunners Baku FC 0:3

56e minuut.
Baburov controleert de bal met de borst. Guerriero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerriero geeft een hoge lob. Daar is Ribbisi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ribbisi schiet op doel. İsgəndərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Klungelig pakt Lafont de bal. Lafont speelt de bal door. Ribbisi rent richting de bal. Żłobiński is nu in balbezit. Żłobiński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Papafloratos probeert naar een medespeler te passen. Żłobiński rent richting de bal. Żłobiński passt de bal met de wreef. Ribbisi heeft problemen om de bal te vangen. Ribbisi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Doeltrap. İsgəndərli trapt de bal weg van het doel. Asəfov kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Lafont speelt de bal door. Papafloratos rent richting de bal. Papafloratos geeft een lange en hoge pass. Żłobiński rent richting de bal. Żłobiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FALCON DOMINATOR - The Gunners Baku FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FALCON DOMINATOR 73%, The Gunners Baku FC 27%.
FALCON DOMINATOR - The Gunners Baku FC 0:4