Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-10-27 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Spartacus Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Spartacus City Night 2021
4444 Tactiek Normal
66% Balbezit 34%
34% Spel op eigen helft 66%
37 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 22.5
formidable Schieten weak
good Passen weak
average Verdedigen weak


3e minuut.
Segalini onderschept slim de pass. Segalini probeert naar een medespeler te passen. Pańczyk is nu in balbezit. Pańczyk schiet op doel. Mihliuc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Velicu is nu in balbezit. Verardo onderschept slim de pass. Daar is Pańczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pańczyk haalt uit met een fantastische trap. Pruteanu probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Mihliuc rent richting de bal. Mihliuc geeft de bal voor. Găman heeft problemen om de bal te vangen. Verardo onderschept slim de pass. Verardo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Preda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - City Night 2021 1:0

12e minuut.
Laccetti met een snelle inworp. Verardo is nu in balbezit. Verardo passt de bal in één keer door. Pańczyk is nu in balbezit. Pańczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Coporan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laccetti met de inworp. Verardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Verardo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Găman rent richting de bal. Verardo verovert de bal door een tackle van achteren. Verardo geeft een lange en hoge pass. Pańczyk rent richting de bal. Pańczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - City Night 2021 2:0

20e minuut.
Patka probeert naar een medespeler te passen. Verardo is nu in balbezit. Verardo passt de bal met de wreef. Pańczyk is nu in balbezit. Pańczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Pańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pańczyk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Verardo de bal. Verardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - City Night 2021 3:0

23e minuut.
Klungelig pakt Velicu de bal. Vişoianu rent richting de bal. Verardo rent richting de bal. Pańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pańczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Klungelig pakt Pańczyk de bal. Găman is nu in balbezit. Verardo verovert de bal door een tackle van achteren. Pańczyk is nu in balbezit. Pańczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - City Night 2021 4:0

28e minuut.
Velicu is nu in balbezit. Velicu speelt de bal door. Klungelig pakt Coman de bal. Verardo verovert de bal door een tackle van achteren. Verardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - City Night 2021 5:0

29e minuut.
Vişoianu rent richting de bal. Vişoianu passt de bal zonder na te denken. Găman probeert de bal met de borst te controleren. Pańczyk is nu in balbezit. Pańczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Segalini met een sublieme pass. Kalapotharakos is nu in balbezit. Kalapotharakos speelt de bal door. Pańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pańczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Coman rent richting de bal. Verardo verovert de bal door een tackle van achteren. Verardo passt de bal in één keer door. Pańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pańczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Laccetti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Verardo is nu in balbezit. Verardo met een sublieme pass. Pańczyk rent richting de bal. Pańczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Găman raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ştefan komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Verardo verovert de bal door een tackle van achteren. Verardo passt de bal zonder na te denken. Pańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pańczyk haalt uit met een fantastische trap. Preda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - City Night 2021 6:0

45e minuut.
Patka speelt de bal door. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Verardo onderschept slim de pass. Verardo schiet op doel. Preda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - City Night 2021 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartacus 32%, City Night 2021 68%.
Spartacus - City Night 2021 7:0

47e minuut.
Lázi met een sublieme pass. Ştefan bereikt de bal nog maar net als eerste. Verardo verovert de bal door een tackle van achteren. Pańczyk rent richting de bal. Pańczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - City Night 2021 8:0

51e minuut.
Kalapotharakos onderschept slim de pass. Kalapotharakos met een sublieme pass. Bădiţă is nu in balbezit. Pańczyk onderschept slim de pass. Pańczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Coman bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lázi passt de bal met de wreef. Pańczyk is nu in balbezit. Pańczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Lázi probeert naar een medespeler te passen. Segalini bereikt de bal nog maar net als eerste. Segalini passt de bal zonder na te denken. Pańczyk rent richting de bal. Pańczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Patka rent richting de bal. Patka geeft de bal voor. Mihliuc kopt de bal weg. Verardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Verardo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Lázi probeert naar een medespeler te passen. Verardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Verardo geeft een lange en hoge pass. Pańczyk rent richting de bal. Pańczyk haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Spartacus - City Night 2021 9:0

70e minuut.
Segalini kopt de bal weg. Pańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefan verovert de bal door een tackle van achteren. Verardo verovert de bal door een tackle van achteren. Verardo haalt uit met een fantastische trap. Preda bokst de bal weg. Pańczyk springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Verardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pańczyk rent richting de bal. Verardo is nu in balbezit. Pańczyk is nu in balbezit. Pańczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Laccetti passt de bal zonder na te denken. Verardo rent richting de bal. Verardo passt de bal in één keer door. Pańczyk rent richting de bal. Pańczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Lázi rent richting de bal. Lázi passt de bal in één keer door. Verardo rent richting de bal. Verardo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Klungelig pakt Verardo de bal. Verardo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Petrache de bal. Pańczyk rent richting de bal. Pańczyk schiet op doel. Preda bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartacus 36%, City Night 2021 64%.
Spartacus - City Night 2021 9:0