Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-10-27 22:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Athlético Nacional Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
Kraft Futebol Clube Linha Caxias
422matatime Tactiek Dudu GJesus
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43 gemiddelde waardering 46.3
adequate Schieten good
good Passen good
good Verdedigen solid


6e minuut.
Puñales speelt de bal door. Klungelig pakt Kärger de bal. Kärger probeert naar een medespeler te passen. Brochocki is nu in balbezit. Brochocki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jerlicz rent richting de bal. Jerlicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kraft Futebol Clube - Linha Caxias 0:1

12e minuut.
Bugaj kopt de bal weg. Fuzatto rent richting de bal. Fuzatto geeft de bal voor. Libânio bereikt de bal nog maar net als eerste. Libânio schiet op doel. Neag verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Asín de bal onder controle te krijgen. Libânio rent richting de bal. Libânio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kraft Futebol Clube - Linha Caxias 1:1

13e minuut.
Libânio is nu in balbezit. Kärger verovert de bal door een tackle van achteren. Kärger met een sublieme pass. Brochocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Brochocki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Puñales probeert naar een medespeler te passen. Brochocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Brochocki passt de bal zonder na te denken. Kärger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kärger haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Puñales bereikt de bal nog maar net als eerste. Puñales passt de bal met de wreef. Brochocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Brochocki draait met de bal, schiet en ... Manco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kraft Futebol Clube - Linha Caxias 1:2

21e minuut.
Klungelig pakt Ngom de bal. Noal rent richting de bal. Noal probeert naar een medespeler te passen. Libânio rent richting de bal. Libânio draait met de bal, schiet en ... Neag verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Puñales met een sublieme pass. Brochocki rent richting de bal. Brochocki passt de bal in één keer door. Kärger rent richting de bal. Kärger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kraft Futebol Clube - Linha Caxias 1:3

42e minuut.
Torga speelt de bal door. Ngom met een sublieme pass. Brochocki is nu in balbezit. Brochocki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Tovar met een sublieme pass. Brochocki is nu in balbezit. Brochocki passt de bal in één keer door. Jerlicz is nu in balbezit. Jerlicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kraft Futebol Clube 61%, Linha Caxias 39%.
Kraft Futebol Clube - Linha Caxias 1:3

47e minuut.
Daar is Mazaropi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jerlicz rent richting de bal. Mazaropi verovert de bal door een tackle van achteren. Mazaropi geeft een hoge lob. Asín kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Torga probeert naar een medespeler te passen. Puñales bereikt de bal nog maar net als eerste. Puñales speelt de bal door. Brochocki rent richting de bal. Brochocki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Jerlicz met een sublieme pass. Kärger is nu in balbezit. Kärger passt de bal met de wreef. Brochocki rent richting de bal. Brochocki haalt uit met een fantastische trap. Manco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Ngom rent richting de bal. Ngom speelt de bal door. Silva Ornelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Brochocki onderschept slim de pass. Brochocki draait met de bal, schiet en ... Manco bokst de bal weg.

62e minuut.
Jerlicz probeert naar een medespeler te passen. Godoy probeert naar een medespeler te passen. Brochocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Brochocki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kraft Futebol Clube - Linha Caxias 1:4

64e minuut.
Tovar rent richting de bal. Kärger onderschept slim de pass. Puñales speelt de bal door. Brochocki heeft problemen om de bal te vangen. Brochocki haalt uit met een fantastische trap. Manco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kraft Futebol Clube - Linha Caxias 1:5

66e minuut.
Silva Ornelas geeft een lange en hoge pass. Libânio kopt de bal weg. Bugaj rent richting de bal. Rosa Ferreira onderschept slim de pass. Rosa Ferreira schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Kärger neemt de hoekschop. Klungelig pakt Silva Ornelas de bal. Brochocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Brochocki draait met de bal, schiet en ... Jerlicz probeert de bal aan de voet te houden. Manco bokst de bal weg.

74e minuut.
Jerlicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerlicz passt de bal zonder na te denken. Brochocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kärger rent richting de bal. Kärger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Asín bereikt de bal nog maar net als eerste. Asín geeft een lange en hoge pass. Brochocki rent richting de bal. Brochocki draait met de bal, schiet en ... Manco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kraft Futebol Clube - Linha Caxias 1:6

85e minuut.
Puñales rent richting de bal. Puñales passt de bal met de wreef. Brochocki rent richting de bal. Jerlicz is nu in balbezit. Jerlicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kraft Futebol Clube 52%, Linha Caxias 48%.
Kraft Futebol Clube - Linha Caxias 1:6