Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Darmeni.fc Force A.O.
12345 Tactiek New 433
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
19 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
57.9 gemiddelde waardering 43
excellent Schieten good
excellent Passen adequate
good Verdedigen good


3e minuut.
Mesa verovert de bal door een tackle van achteren. Mesa geeft een lange en hoge pass. Bringnäs is nu in balbezit. Bringnäs schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Darmeni.fc - Force A.O. 1:0

6e minuut.
Sollinger passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van den Hoogenband zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koryzna bereikt de bal nog maar net als eerste. Koryzna geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Inworp. Bazelewski met een snelle inworp. Sollinger rent richting de bal. Sollinger geeft de bal voor. Majda krijgt zijn hoofd ertegen. Kawulok kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Čechal bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Čechal met een snelle inworp. Ayala geeft de bal voor. Bringnäs maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Herren onderschept slim de pass. Herren geeft de bal voor. Mesa kopt de bal weg. Sollinger controleert de bal met de borst. van den Hoogenband geeft de bal voor. Suwalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Bazelewski geeft een lange en hoge pass. Majda kopt de bal weg. Čechal geeft de bal voor. Majda rent richting de bal. Majda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Ayala is nu in balbezit. Majda geeft de bal voor. Sollinger rent richting de bal. Sollinger schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bringnäs de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Käi geeft een hoge lob. Inworp. Čechal met de inworp. Ayala geeft een lange en hoge pass. Bringnäs springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Darmeni.fc - Force A.O. 2:0

36e minuut.
Košinas geeft een hoge lob. Sollinger rent richting de bal. Sollinger geeft de bal voor. Majda bereikt de bal nog maar net als eerste. Majda schiet op doel. Kawulok bokst de bal weg.

38e minuut.
de Morais probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bringnäs de bal. Bringnäs probeert naar een medespeler te passen. Bazelewski is nu in balbezit. Bazelewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Sollinger is nu in balbezit. van den Hoogenband bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Hoogenband met een sublieme pass. Daar is Loubet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loubet geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Darmeni.fc 30%, Force A.O. 70%.
Darmeni.fc - Force A.O. 2:0

48e minuut.
Öğenç is nu in balbezit. Öğenç geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sollinger met een snelle inworp. Čechal geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Bringnäs geeft een lange en hoge pass. Crisan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crisan geeft een hoge lob. Košinas is nu in balbezit. Košinas met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Duque Gancedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duque Gancedo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Darmeni.fc - Force A.O. 2:1

58e minuut.
Čechal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Ayala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayala geeft een hoge lob. Crisan probeert de bal aan de voet te houden. Majda geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bringnäs is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Darmeni.fc - Force A.O. 3:1

61e minuut.
Crisan onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ayala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Majda is nu in balbezit. Majda geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Bazelewski kopt de bal weg. Käi bereikt de bal nog maar net als eerste. Majda onderschept slim de pass. Majda haalt uit met een fantastische trap. Kawulok maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Darmeni.fc - Force A.O. 4:1

76e minuut.
Košinas geeft de bal voor. de Morais is nu in balbezit. de Morais geeft een lange en hoge pass. Bringnäs bereikt de bal nog maar net als eerste. Bringnäs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Darmeni.fc - Force A.O. 5:1

79e minuut.
Herren onderschept slim de pass. Košinas probeert de bal met de borst te controleren. Košinas passt de bal met de wreef. Duque Gancedo is nu in balbezit. Duque Gancedo schiet op doel. Suwalski bokst de bal weg.

85e minuut.
Bazelewski onderschept slim de pass. Bazelewski speelt de bal door. Majda is nu in balbezit. Majda schiet op doel. Kawulok probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Darmeni.fc - Force A.O. 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Darmeni.fc 48%, Force A.O. 52%.
Darmeni.fc - Force A.O. 6:1