Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-11-06 18:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: USA Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
USA Canada
cio-523 Tactiek 4-4-2 Rombo
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 3
72.6 gemiddelde waardering 71.1
outstanding Schieten excellent
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen incredible


5e minuut.
Kamler geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arnott met de inworp. Lombardo geeft een lange en hoge pass. Omokua springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Denoncourt passt de bal met de wreef. Arnott speelt de bal door. Omokua rent richting de bal. Omokua schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Canada 0:1

8e minuut.
Arnott speelt de bal door. Omokua rent richting de bal. Shump rent richting de bal. Omokua verovert de bal door een tackle van achteren. Omokua haalt uit met een fantastische trap. McCartney verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Parrish rent richting de bal. Mymoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrish onderschept slim de pass. Parrish draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Parrish met een sublieme pass. King is nu in balbezit. Mymoon verovert de bal door een tackle van achteren. Valentino verovert de bal door een tackle van achteren. Valentino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Arnott onderschept slim de pass. Arnott geeft een hoge lob. Shump heeft problemen om de bal te vangen. Pizzolitto is nu in balbezit. Pizzolitto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
McDonald is nu in balbezit. Parrish onderschept slim de pass. Parrish passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt King de bal. King schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Cleveland verovert de bal door een tackle van achteren. Cleveland met een sublieme pass. Valentino probeert naar een medespeler te passen. King rent richting de bal. King geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Arnott passt de bal zonder na te denken. Lombardo heeft problemen om de bal te vangen. Lombardo probeert naar een medespeler te passen. Omokua heeft problemen om de bal te vangen. Omokua schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Nobrega bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombardo verovert de bal door een tackle van achteren. Kamler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lombardo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lombardo komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Lombardo probeert naar een medespeler te passen. Pizzolitto bereikt de bal nog maar net als eerste. Shump tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shump krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 60%, Canada 40%.
USA - Canada 0:1

66e minuut.
Bobo geeft een lange en hoge pass. King kopt de bal weg. Klungelig pakt Mymoon de bal. Valentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentino draait met de bal, schiet en ... Vernon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Parrish verovert de bal door een tackle van achteren. Mymoon begaat een overtreding. Parrish is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gallardo komt het veld opgelopen. Bradley komt het veld opgelopen. Meuleman komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Meuleman met een sublieme pass. Denoncourt is nu in balbezit. Denoncourt speelt de bal door. Lombardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombardo draait met de bal, schiet en ... McCartney kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Lombardo verovert de bal door een tackle van achteren. Lombardo passt de bal zonder na te denken. Bradley bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradley schiet op doel. McCartney probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Canada 0:2

83e minuut.
Razov heeft problemen om de bal te vangen. Grenier is nu in balbezit. Grenier passt de bal zonder na te denken. Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallardo schiet op doel. McCartney verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Grenier de bal onder controle te krijgen. Valentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrish is nu in balbezit. King bereikt de bal nog maar net als eerste. King geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 48%, Canada 52%.
USA - Canada 0:2