Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-11-03 19:51
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Granat 1928 Sko Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
rudawy Testomat
oni Tactiek 5-2-3
57% Balbezit 43%
21% Spel op eigen helft 79%
25 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 25.9
formidable Schieten adequate
poor Passen poor
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Peterszajn passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Papuc de bal. Papuc speelt de bal door. Mikáczó heeft problemen om de bal te vangen. Mikáczó schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Peterszajn rent richting de bal. Ćwiąkała onderschept slim de pass. Ćwiąkała speelt de bal door. Ravera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Daar is Mrowiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papuc is nu in balbezit. Papuc passt de bal met de wreef. Mikáczó bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikáczó haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Westra van Holthe is nu in balbezit. Westra van Holthe geeft een lange en hoge pass. Đức Anh kopt de bal weg. Klungelig pakt Mikáczó de bal. Mikáczó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rudawy - Testomat 1:0

24e minuut.
Kruszewski met een sublieme pass. Ćwiąkała geeft een hoge lob. Wierzbowski is nu in balbezit. Mikáczó rent richting de bal. Mikáczó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rudawy - Testomat 2:0

28e minuut.
Niźnik geeft een lange en hoge pass. Kurmański heeft problemen om de bal te vangen. Ravera is nu in balbezit. Ravera schiet op doel. Chapiquije probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
rudawy - Testomat 2:1

31e minuut.
Pajčin speelt de bal door. Peterszajn bereikt de bal nog maar net als eerste. Papuc rent richting de bal. Mikáczó rent richting de bal. Mikáczó haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
rudawy - Testomat 3:1

33e minuut.
Niźnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Niźnik passt de bal met de wreef. Dymon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravera verovert de bal door een tackle van achteren. Ravera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Đức Anh geeft een hoge lob. Papuc kopt de bal weg. Włostowski heeft problemen om de bal te vangen. Westra van Holthe is nu in balbezit. Westra van Holthe draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Đức Anh haalt uit met een fantastische trap. Tomczuk speelt de bal door. Peterszajn kopt de bal weg. Mikáczó rent richting de bal. Mikáczó haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dymon met een snelle inworp. Pajčin geeft een lange en hoge pass. Đức Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Đức Anh haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mikáczó bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikáczó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rudawy - Testomat 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rudawy 24%, Testomat 76%.
rudawy - Testomat 4:1

49e minuut.
Dymon kan de bal niet met de borst controleren. Dymon probeert naar een medespeler te passen. Mikáczó is nu in balbezit. Mikáczó schiet op doel. Tomczuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Kruszewski rent richting de bal. Peterszajn rent richting de bal. Peterszajn geeft een hoge lob. Mikáczó bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikáczó haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
rudawy - Testomat 5:1

72e minuut.
Mikáczó geeft de bal voor. Westra van Holthe kopt de bal weg. Daar is Peterszajn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peterszajn geeft een lange en hoge pass. Westra van Holthe geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sodomlak trapt de bal weg van het doel. Peterszajn kopt de bal weg. Đức Anh rent richting de bal. Đức Anh schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Dymon onderschept slim de pass. Dymon passt de bal met de wreef. Mikáczó bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikáczó schiet op doel. Tomczuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rudawy - Testomat 6:1

85e minuut.
Ravera met een sublieme pass. Mallek heeft problemen om de bal te vangen. Mikáczó rent richting de bal. Mikáczó schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Papuc speelt de bal door. Mikáczó bereikt de bal nog maar net als eerste. Madej is nu in balbezit. Mikáczó onderschept slim de pass. Mikáczó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
rudawy - Testomat 7:1

89e minuut.
Peterszajn geeft een hoge lob. Đức Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Đức Anh geeft een lange en hoge pass. Peterszajn heeft problemen om de bal te vangen. Peterszajn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rudawy 19%, Testomat 81%.
rudawy - Testomat 7:1