Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-11-10 19:40
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Cash Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
Moneyball F.C. KS Sokół Kleczew
test2 Tactiek 532
58% Balbezit 42%
24% Spel op eigen helft 76%
34 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.3 gemiddelde waardering 28.1
solide Schieten matig
solide Passen slecht
redelijk Verdedigen matig


3e minuut.
García Pulido speelt de bal door. Cepa geeft een hoge lob. Hassink is nu in balbezit. Hassink schiet op doel. Niejadlik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moneyball F.C. - KS Sokół Kleczew 1:0

8e minuut.
Filar rent richting de bal. Hassink onderschept slim de pass. Hassink speelt de bal door. Smoleń is nu in balbezit. Smoleń schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Ewiak probeert naar een medespeler te passen. Khắc Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Cường probeert naar een medespeler te passen. Smoleń bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoleń haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Klungelig pakt Hassink de bal. Filar verovert de bal door een tackle van achteren. Smoleń bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoleń schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Moneyball F.C. - KS Sokół Kleczew 2:0

14e minuut.
Serwatka passt de bal met de wreef. Khắc Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Cường passt de bal zonder na te denken. Smoleń heeft problemen om de bal te vangen. Smoleń haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
García Pulido met de inworp. Cepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepa probeert naar een medespeler te passen. Smoleń is nu in balbezit. Smoleń schiet op doel. Niejadlik bokst de bal weg.

24e minuut.
Ewiak met een sublieme pass. Cepa probeert naar een medespeler te passen. Hassink is nu in balbezit. Hassink schiet op doel. Niejadlik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moneyball F.C. - KS Sokół Kleczew 3:0

24e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Niejadlik niet meer kan verder spelen.

25e minuut.
Khắc Cường speelt de bal door. Smoleń is nu in balbezit. Martino is nu in balbezit. Smoleń verovert de bal door een tackle van achteren. Smoleń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Moneyball F.C. - KS Sokół Kleczew 4:0

31e minuut.
Volder is nu in balbezit. Met opzet legt Cepa zijn tegenspeler op de grond. Volder is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Volder met een snel genomen vrije trap. Ziaja kopt de bal weg. Pajor is nu in balbezit. Cepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Moneyball F.C. - KS Sokół Kleczew 5:0

38e minuut.
Ewiak onderschept slim de pass. Ewiak passt de bal in één keer door. Khắc Cường speelt de bal door. Smoleń rent richting de bal. Smoleń haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Füsi geeft een hoge lob. Raoul rent richting de bal. Popuşoi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Popuşoi krijgt een gele kaart. Raoul is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Raoul neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Moneyball F.C. - KS Sokół Kleczew 5:1

45e minuut.
García Pulido rent richting de bal. García Pulido geeft de bal voor. Hassink is nu in balbezit. Cepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Moneyball F.C. - KS Sokół Kleczew 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moneyball F.C. 26%, KS Sokół Kleczew 74%.
Moneyball F.C. - KS Sokół Kleczew 6:1

51e minuut.
Ewiak speelt de bal door. Khắc Cường probeert naar een medespeler te passen. Martino bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoleń bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoleń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Moneyball F.C. - KS Sokół Kleczew 7:1

52e minuut.
Pajor is nu in balbezit. Pajor speelt de bal door. Horodinca rent richting de bal. Smoleń onderschept slim de pass. Smoleń draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Daar is Volder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popuşoi speelt de bal door. Cepa speelt de bal door. Smoleń bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoleń schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Martino met een sublieme pass. García Pulido heeft problemen om de bal te vangen. García Pulido met een sublieme pass. Cepa is nu in balbezit. Cepa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Moneyball F.C. - KS Sokół Kleczew 8:1

62e minuut.
Volder speelt de bal door. Khắc Cường speelt de bal door. Solanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoleń onderschept slim de pass. Smoleń draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Smoleń rent richting de bal. Smoleń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Moneyball F.C. - KS Sokół Kleczew 9:1

63e minuut.
Smoleń is nu in balbezit. Khắc Cường rent richting de bal. Khắc Cường passt de bal met de wreef. Smoleń bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoleń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Moneyball F.C. - KS Sokół Kleczew 10:1

66e minuut.
Inworp. Füsi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Horodinca rent richting de bal. Horodinca haalt uit met een fantastische trap. Nowak-Kowalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moneyball F.C. - KS Sokół Kleczew 10:2

68e minuut.
Ziaja onderschept slim de pass. Plantador kopt de bal weg. Volder heeft problemen om de bal te vangen. García Pulido rent richting de bal. García Pulido haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Raoul is nu in balbezit. Popuşoi onderschept slim de pass. Popuşoi probeert naar een medespeler te passen. Smoleń is nu in balbezit. Smoleń draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Füsi probeert de bal met de borst te controleren. Khắc Cường onderschept slim de pass. Khắc Cường geeft een lange en hoge pass. Cepa rent richting de bal. Cepa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Moneyball F.C. - KS Sokół Kleczew 11:2

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cepa met een snelle inworp. Plantador met een sublieme pass. Khắc Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Cường schiet op doel. De bal raakt de paal. Hassink bereikt de bal nog maar net als eerste. Hassink schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Moneyball F.C. - KS Sokół Kleczew 12:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moneyball F.C. 22%, KS Sokół Kleczew 78%.
Moneyball F.C. - KS Sokół Kleczew 12:2