Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-11-10 19:40
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Domik Tuchola Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
Domik Tuchola Las Majadas FC
64 Tactiek Cello
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
7 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
38.6 gemiddelde waardering 43.4
very good Schieten solid
weak Passen solid
average Verdedigen weak


1e minuut.
Lipko passt de bal zonder na te denken. Gortatowski probeert naar een medespeler te passen. Stuhr bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeira onderschept slim de pass. Ribeira draait met de bal, schiet en ... Lodos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ruiz Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Montero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Domik Tuchola - Las Majadas FC 0:1

7e minuut.
Muknšnábl geeft een hoge lob. Cyra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ribeira is nu in balbezit. Ribeira draait met de bal, schiet en ... Lodos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Lodos trapt de bal weg van het doel. Leis kopt de bal weg. Cyra heeft problemen om de bal te vangen. Ribeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribeira draait met de bal, schiet en ... Lodos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Queirós rent richting de bal. Ribeira verovert de bal door een tackle van achteren. Ribeira passt de bal met de wreef. Ruiz Montero rent richting de bal. Ruiz Montero schiet op doel. Lodos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Queirós is nu in balbezit. Queirós geeft een hoge lob. Serejo rent richting de bal. Sikelianos is nu in balbezit. Sikelianos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Queirós geeft de bal voor. Sikelianos heeft problemen om de bal te vangen. Leis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leis krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Gortatowski geeft een hoge lob. Leis rent richting de bal. Leis geeft een hoge lob. Ruiz Montero rent richting de bal. Ruiz Montero schiet op doel. Lodos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Queirós verovert de bal door een tackle van achteren. Queirós geeft een hoge lob. Charles met een sublieme pass. Ruiz Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Montero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Ruiz Montero passt de bal in één keer door. Daar is Moya Martín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moya Martín passt de bal met de wreef. Ruiz Montero is nu in balbezit. Ruiz Montero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Domik Tuchola 79%, Las Majadas FC 21%.
Domik Tuchola - Las Majadas FC 0:1

54e minuut.
Sikelianos verovert de bal door een tackle van achteren. Sikelianos passt de bal met de wreef. Serejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Serejo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Sadłowski geeft de bal voor. Serejo springt en kopt de bal. Iruarrizaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Domik Tuchola - Las Majadas FC 1:1

61e minuut.
Muknšnábl passt de bal met de wreef. Ruiz Montero rent richting de bal. Daar is Ruiz Montero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruiz Montero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Domik Tuchola - Las Majadas FC 1:2

70e minuut.
Sikelianos is nu in balbezit. Sikelianos passt de bal met de wreef. Lizarralde bereikt de bal nog maar net als eerste. Serejo verovert de bal door een tackle van achteren. Serejo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Domik Tuchola - Las Majadas FC 2:2

76e minuut.
Moya Martín is nu in balbezit. Moya Martín passt de bal met de wreef. Ruiz Montero is nu in balbezit. Ruiz Montero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Domik Tuchola - Las Majadas FC 2:3

78e minuut.
Ribeira is nu in balbezit. Cyra verovert de bal door een tackle van achteren. Cyra geeft een lange en hoge pass. Sadłowski is nu in balbezit. Sadłowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Domik Tuchola - Las Majadas FC 3:3

82e minuut.
Moya Martín geeft een lange en hoge pass. Ribeira controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Genovesi neemt vlug de vrije trap. Sikelianos is nu in balbezit. Sikelianos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Darío Silva speelt de bal door. Charles rent richting de bal. Lipko bereikt de bal nog maar net als eerste. Charles verovert de bal door een tackle van achteren. Charles geeft een hoge lob. Lodos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Ruiz Montero schiet op doel. Genovesi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Leis geeft een lange en hoge pass. Ruiz Montero is nu in balbezit. Ruiz Montero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Domik Tuchola - Las Majadas FC 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Domik Tuchola 58%, Las Majadas FC 42%.
Domik Tuchola - Las Majadas FC 3:4