Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-11-10 19:40
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Ha Ho He HBSC Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Ha Ho He HBSC Kitchee SC
Treningowa Tactiek Kitchee SC
48% Balbezit 52%
80% Spel op eigen helft 20%
4 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.2 gemiddelde waardering 21.5
adequate Schieten weak
adequate Passen weak
adequate Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Chun Yeung passt de bal in één keer door. Deshuai heeft problemen om de bal te vangen. Lai Tung is nu in balbezit. Lai Tung schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ha Ho He HBSC - Kitchee SC 0:1

6e minuut.
Alexandrino verovert de bal door een tackle van achteren. Alexandrino passt de bal zonder na te denken. Lai Tung bereikt de bal nog maar net als eerste. Lai Tung haalt uit met een fantastische trap. Rekertas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ha Ho He HBSC - Kitchee SC 0:2

8e minuut.
Daar is Brassey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsainis onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chun Yeung neemt de hoekschop. Lai Tung maakt een snoekduik en kopt de bal. Rekertas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Bin passt de bal met de wreef. Deshuai rent richting de bal. Deshuai speelt de bal door. Lai Tung is nu in balbezit. Rusoiu rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Lai Tung probeert naar een medespeler te passen. Ka Wai rent richting de bal. Ka Wai speelt de bal door. Lai Tung bereikt de bal nog maar net als eerste. Lai Tung draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chun Yeung zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lai Tung is nu in balbezit. Lai Tung haalt uit met een fantastische trap. Rekertas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ha Ho He HBSC - Kitchee SC 0:3

26e minuut.
Sze Ming probeert naar een medespeler te passen. Bin speelt de bal door. Tak Sum heeft problemen om de bal te vangen. Alexandrino rent richting de bal. Alexandrino draait met de bal, schiet en ... Tak Sum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Klungelig pakt Chun Yeung de bal. Chun Yeung probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lai Tung de bal. Lai Tung haalt uit met een fantastische trap. Rekertas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ha Ho He HBSC - Kitchee SC 0:4

37e minuut.
Rekertas met een sublieme pass. Inworp. Chun Yeung met de inworp. Lai Tung probeert de bal met de borst te controleren. Lai Tung schiet op doel. Rekertas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ha Ho He HBSC 78%, Kitchee SC 22%.
Ha Ho He HBSC - Kitchee SC 0:4

53e minuut.
Sze Ming heeft problemen om de bal te vangen. Sze Ming met een sublieme pass. Lai Tung bereikt de bal nog maar net als eerste. Lai Tung haalt uit met een fantastische trap. Rekertas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ha Ho He HBSC - Kitchee SC 0:5

60e minuut.
Tak Sum bereikt de bal nog maar net als eerste. Tak Sum speelt de bal door. Lai Tung is nu in balbezit. Lai Tung schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Deshuai is nu in balbezit. Deshuai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ha Ho He HBSC - Kitchee SC 0:6

72e minuut.
Rusoiu heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Deshuai met de inworp. Lai Tung bereikt de bal nog maar net als eerste. Lai Tung haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Inworp. Chun Yeung zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lai Tung speelt de bal door. Klungelig pakt Deshuai de bal. Deshuai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ha Ho He HBSC - Kitchee SC 0:7

81e minuut.
Lai Tung is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rusoiu. Lai Tung is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ka Wai met een snel genomen vrije trap. De bal rolt over de achterlijn. Rekertas met een harde bal richting middenveld. Lai Tung is nu in balbezit. Lai Tung haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ha Ho He HBSC 81%, Kitchee SC 19%.
Ha Ho He HBSC - Kitchee SC 0:7