Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-11-10 19:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Konečná Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
FC Konečná Viktorka Žižkov
koda Tactiek Hrdlice
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.1 gemiddelde waardering 38.9
very good Schieten solid
solid Passen good
solid Verdedigen good


3e minuut.
Pappani met een sublieme pass. Bryce probeert naar een medespeler te passen. Polo is nu in balbezit. Jurubeba is nu in balbezit. Jurubeba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Theiss probeert naar een medespeler te passen. Infante rent richting de bal. Infante passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ahmed de bal. Ahmed haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kiško bokst de bal weg.

20e minuut.
Theiss probeert naar een medespeler te passen. Barré met een sublieme pass. Pappani probeert naar een medespeler te passen. Jurubeba bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurubeba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Infante rent richting de bal. Pappani bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeidenbergas maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Zeidenbergas naar de kleedkamers voor een vroege douche.

29e minuut.
Barré passt de bal zonder na te denken. Zrywacz met een sublieme pass. Polo heeft problemen om de bal te vangen. Jurubeba is nu in balbezit. Jurubeba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Theiss passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pécout de bal. Pécout passt de bal zonder na te denken. Theiss geeft een hoge lob. Rastrello maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Konečná 40%, Viktorka Žižkov 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Konečná - Viktorka Žižkov 0:0

55e minuut.
Ahmed geeft een lange en hoge pass. Alencar probeert de bal aan de voet te houden. Rastrello bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastrello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konečná - Viktorka Žižkov 1:0

58e minuut.
Durmoqov verovert de bal door een tackle van achteren. Pécout rent richting de bal. Pécout passt de bal in één keer door. Rastrello is nu in balbezit. Rastrello schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Theiss is nu in balbezit. Theiss geeft een lange en hoge pass. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante schiet op doel. Paal!

76e minuut.
Pécout rent richting de bal. Pécout geeft een hoge lob. Calcagnino heeft problemen om de bal te vangen. Rastrello bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastrello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konečná - Viktorka Žižkov 2:0

82e minuut.
Infante krijgt zijn hoofd ertegen. Rastrello is nu in balbezit. Alencar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alencar krijgt een gele kaart. Rastrello raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rastrello kan niet meer verder spelen. Qipeng komt het veld opgelopen. Ahmed neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konečná - Viktorka Žižkov 3:0

85e minuut.
Qipeng rent richting de bal. Qipeng passt de bal in één keer door. Berri met een sublieme pass. Klungelig pakt Ahmed de bal. Ahmed draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Konečná 33%, Viktorka Žižkov 67%.
FC Konečná - Viktorka Žižkov 3:0