Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szopy Szopa Znicz Pruszków MKS
Mariolka Tactiek cz.2
51% Balbezit 49%
25% Spel op eigen helft 75%
20 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 29.5
average Schieten poor
solid Passen weak
adequate Verdedigen weak


1e minuut.
Alecci speelt de bal door. Díaz Stalla rent richting de bal. Białek onderschept slim de pass. Białek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Endang bereikt de bal nog maar net als eerste. Endang geeft een hoge lob. Xhelili heeft problemen om de bal te vangen. Schmieder is nu in balbezit. Schmieder draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Conring met een sublieme pass. Wilk bereikt de bal nog maar net als eerste. Christiaens begaat een overtreding. Christiaens krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Kuźniewski met de inworp. Henry rent richting de bal. Wiącek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wiącek krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Henry is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tomalik met een snel genomen vrije trap. Białek rent richting de bal. Christiaens rent richting de bal. Białek rent richting de bal. Białek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Alecci onderschept slim de pass. Alecci passt de bal in één keer door. Xhelili rent richting de bal. Schmieder verovert de bal door een tackle van achteren. Schmieder schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Urfi trapt de bal weg van het doel. Christiaens kopt de bal weg. Schmieder heeft problemen om de bal te vangen. Schmieder draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Christiaens bereikt de bal nog maar net als eerste. Christiaens speelt de bal door. Białek heeft problemen om de bal te vangen. Białek haalt uit met een fantastische trap. Radziszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szopy Szopa 29%, Znicz Pruszków MKS 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Szopy Szopa - Znicz Pruszków MKS 0:0

50e minuut.
Schmieder bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmieder geeft een lange en hoge pass. Daar is Białek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Białek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szopy Szopa - Znicz Pruszków MKS 1:0

51e minuut.
Tarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Białek onderschept slim de pass. Białek passt de bal met de wreef. Schmieder bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmieder haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Christiaens speelt de bal door. Endang is nu in balbezit. Endang passt de bal in één keer door. Schmieder rent richting de bal. Schmieder schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Alecci met een sublieme pass. Endang is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kronewirth. Kronewirth krijgt een gele kaart. Endang is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alecci met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Wilk bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Henry met de inworp. Christiaens bereikt de bal nog maar net als eerste. Christiaens geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Tomalik geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Díaz Stalla de bal. Schmieder bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmieder haalt uit met een fantastische trap. Radziszewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Schmieder bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Szopy Szopa - Znicz Pruszków MKS 2:0

85e minuut.
Python geeft een hoge lob. Klungelig pakt Xhelili de bal. Schmieder is nu in balbezit. Schmieder haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szopy Szopa - Znicz Pruszków MKS 3:0

86e minuut.
Schmieder is nu in balbezit. Borreguero is nu in balbezit. Borreguero passt de bal met de wreef. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Endang zal de hoekschop nemen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Xhelili trapt de bal weg. Alecci is nu in balbezit. Alecci geeft een hoge lob. Białek rent richting de bal. Białek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szopy Szopa - Znicz Pruszków MKS 4:0

89e minuut.
Alecci onderschept slim de pass. Alecci passt de bal in één keer door. Endang rent richting de bal. Endang geeft de bal voor. Białek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szopy Szopa 22%, Znicz Pruszków MKS 78%.
Szopy Szopa - Znicz Pruszków MKS 4:0