Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-11-21 21:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Lashibi Renaisance Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers:
Lashibi Renaisance Athletic Montalbano
DEAL Tactiek 4-2-3-1
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 43
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
31.7 gemiddelde waardering 51.8
slecht Schieten uitstekend
matig Passen solide
matig Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Egere rent richting de bal. Monjardim Avila verovert de bal door een tackle van achteren. Monjardim Avila passt de bal in één keer door. Daar is Bazeley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bazeley geeft een hoge lob. Sampene bokst de bal weg. Anderson is nu in balbezit. Anderson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lashibi Renaisance - Athletic Montalbano 0:1

5e minuut.
Briscariu is nu in balbezit. Grylewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grylewski passt de bal met de wreef. Anderson is nu in balbezit. Anderson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Amarfio met een sublieme pass. Bazeley bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazeley geeft een lange en hoge pass. Monjardim Avila heeft problemen om de bal te vangen. Monjardim Avila draait met de bal, schiet en ... Sampene kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Siaw geeft de bal voor. Bazeley is nu in balbezit. Bazeley passt de bal zonder na te denken. Monjardim Avila is nu in balbezit. Monjardim Avila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lashibi Renaisance - Athletic Montalbano 0:2

11e minuut.
Piagneri passt de bal met de wreef. Grylewski is nu in balbezit. Grylewski probeert naar een medespeler te passen. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Briscariu passt de bal zonder na te denken. Monjardim Avila rent richting de bal. Amarfio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Monjardim Avila raakt geblesseerd tijdens het duel. Anderson zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Lashibi Renaisance - Athletic Montalbano 0:3

22e minuut.
Ciorchine kopt de bal weg. Briscariu is nu in balbezit. Briscariu passt de bal zonder na te denken. Monjardim Avila rent richting de bal. Monjardim Avila draait met de bal, schiet en ... Sampene verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Anderson kopt de bal weg. Grămadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Grămadă passt de bal zonder na te denken. Anderson rent richting de bal. Anderson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Owusu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Egere probeert naar een medespeler te passen. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson schiet op doel. Sampene werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ciarcia verovert de bal door een tackle van achteren. Ciarcia geeft een hoge lob. Anderson kopt de bal weg. Monjardim Avila rent richting de bal. Monjardim Avila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lashibi Renaisance - Athletic Montalbano 0:4

31e minuut.
Siaw rent richting de bal. Siaw geeft een hoge lob. Piasecki geeft een hoge lob. Monjardim Avila bereikt de bal nog maar net als eerste. Monjardim Avila schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Grămadă met een sublieme pass. Briscariu is nu in balbezit. Grămadă met een sublieme pass. Monjardim Avila bereikt de bal nog maar net als eerste. Monjardim Avila schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Piasecki geeft een lange en hoge pass. Monjardim Avila probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Awule Quaye probeert naar een medespeler te passen. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Grylewski onderschept slim de pass. Grylewski probeert naar een medespeler te passen. Bazeley probeert naar een medespeler te passen. Anderson is nu in balbezit. Anderson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Monjardim Avila rent richting de bal. Monjardim Avila haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lashibi Renaisance - Athletic Montalbano 0:5

42e minuut.
Awule Quaye is nu in balbezit. Anderson verovert de bal door een tackle van achteren. Anderson probeert naar een medespeler te passen. Monjardim Avila controleert de bal met de borst. Monjardim Avila draait met de bal, schiet en ... Sampene kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Grylewski met een snelle inworp. Grămadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Grămadă geeft de bal voor. Monjardim Avila rent richting de bal. Monjardim Avila haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Awule Quaye controleert de bal met de borst. Anderson rent richting de bal. Anderson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lashibi Renaisance - Athletic Montalbano 0:6

44e minuut.
Adolfo passt de bal zonder na te denken. Sampene heeft problemen om de bal te vangen. Amarfio rent richting de bal. Monjardim Avila verovert de bal door een tackle van achteren. Monjardim Avila haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lashibi Renaisance 81%, Athletic Montalbano 19%.
Lashibi Renaisance - Athletic Montalbano 0:6

46e minuut.
Lenz komt het veld opgelopen. Olszanecki komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Grylewski met de inworp. Bazeley is nu in balbezit. Bazeley geeft een hoge lob. Lenz springt en kopt de bal. Sampene werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lashibi Renaisance - Athletic Montalbano 0:7

48e minuut.
Adolfo rent richting de bal. Adolfo passt de bal in één keer door. Dogbe heeft problemen om de bal te vangen. Monjardim Avila rent richting de bal. Monjardim Avila draait met de bal, schiet en ... Sampene probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Grămadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Grylewski rent richting de bal. Grylewski met een sublieme pass. Lenz is nu in balbezit. Lenz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Ciorchine onderschept slim de pass. Ciorchine geeft een lange en hoge pass. Monjardim Avila kopt de bal weg. Lenz rent richting de bal. Lenz draait met de bal, schiet en ... Sampene kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Siaw geeft een lange en hoge pass. Inworp. Grylewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grămadă geeft een hoge lob. Monjardim Avila geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Grămadă kopt de bal weg. Klungelig pakt Lenz de bal. Grylewski is nu in balbezit. Grylewski schiet op doel. Sampene probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lashibi Renaisance - Athletic Montalbano 0:8

58e minuut.
Egere rent richting de bal. Monjardim Avila onderschept slim de pass. Monjardim Avila passt de bal zonder na te denken. Lenz rent richting de bal. Lenz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Sampene trapt de bal weg van het doel. Lenz kopt de bal weg. Monjardim Avila rent richting de bal. Monjardim Avila haalt uit met een fantastische trap. Sampene probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lashibi Renaisance - Athletic Montalbano 0:9

59e minuut.
Grămadă probeert naar een medespeler te passen. Bazeley speelt de bal door. Lenz rent richting de bal. Lenz draait met de bal, schiet en ... Sampene maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lashibi Renaisance - Athletic Montalbano 0:10

62e minuut.
Ciorchine rent richting de bal. Ciorchine geeft de bal voor. Lenz rent richting de bal. Lenz haalt uit met een fantastische trap. Sampene probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lashibi Renaisance - Athletic Montalbano 0:11

66e minuut.
Olszanecki geeft een lange en hoge pass. Monjardim Avila rent richting de bal. Lenz rent richting de bal. Lenz haalt uit met een fantastische trap. Sampene probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lashibi Renaisance - Athletic Montalbano 0:12

75e minuut.
Siaw met een snelle inworp. Klungelig pakt Owusu de bal. Grylewski is nu in balbezit. Grylewski geeft de bal voor. Monjardim Avila is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Amarfio is nu in balbezit. Amarfio passt de bal in één keer door. Monjardim Avila bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenz haalt uit met een fantastische trap. Sampene probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Monjardim Avila is nu in balbezit. Monjardim Avila draait met de bal, schiet en ... Sampene maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lashibi Renaisance - Athletic Montalbano 0:13

82e minuut.
Lenz is nu in balbezit. Lenz passt de bal zonder na te denken. Monjardim Avila is nu in balbezit. Monjardim Avila draait met de bal, schiet en ... Amarfio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sampene bokst de bal weg. Amarfio bereikt de bal nog maar net als eerste. Amarfio geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bazeley geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lenz springt en kopt de bal. Sampene kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Monjardim Avila heeft problemen om de bal te vangen. Monjardim Avila schiet op doel. Paal!

86e minuut.
Grylewski rent richting de bal. Grylewski met een sublieme pass. Klungelig pakt Lenz de bal. Lenz schiet op doel. Sampene probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lashibi Renaisance - Athletic Montalbano 0:14

86e minuut.
Adolfo heeft problemen om de bal te vangen. Grylewski verovert de bal door een tackle van achteren. Grylewski geeft een lange en hoge pass. Lenz rent richting de bal. Lenz draait met de bal, schiet en ... Sampene probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lashibi Renaisance - Athletic Montalbano 0:15

90e minuut.
Lenz is nu in balbezit. Monjardim Avila rent richting de bal. Lenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Monjardim Avila rent richting de bal. Monjardim Avila haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lashibi Renaisance - Athletic Montalbano 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lashibi Renaisance 77%, Athletic Montalbano 23%.
Lashibi Renaisance - Athletic Montalbano 0:16