Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-11-25 00:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: CHYNCHE F:C Olimpico
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
CHYNCHE F:C FC FALUN
chynche2 Tactiek cocojumbo
41% Balbezit 59%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
32.3 gemiddelde waardering 35
average Schieten adequate
average Passen average
average Verdedigen weak


14e minuut.
Jaimes rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ravezzani. Jaimes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ricaurte zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vásquez krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Restilla geeft een lange en hoge pass. Ledwoń is nu in balbezit. Adamas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledwoń verovert de bal door een tackle van achteren. Ledwoń schiet op doel. Ricaurte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Rincón met een snelle inworp. Castro probeert naar een medespeler te passen. Ledwoń probeert naar een medespeler te passen. Vaccarezza rent richting de bal. Vaccarezza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Doeltrap. Baena komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Castro heeft problemen om de bal te vangen. Castro geeft een hoge lob. Daar is Genovesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vásquez is nu in balbezit. Vásquez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHYNCHE F:C - FC FALUN 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHYNCHE F:C 60%, FC FALUN 40%.
CHYNCHE F:C - FC FALUN 1:0

54e minuut.
Ravezzani is nu in balbezit. Ravezzani passt de bal in één keer door. Mora Palacios rent richting de bal. Cuares verovert de bal door een tackle van achteren. Cuares geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Foster passt de bal met de wreef. Ravezzani is nu in balbezit. Ravezzani passt de bal met de wreef. Vaccarezza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaccarezza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CHYNCHE F:C - FC FALUN 1:1

58e minuut.
Mora Palacios zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ravezzani rent richting de bal. Ravezzani passt de bal in één keer door. Daar is Ledwoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ledwoń haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Castellano is nu in balbezit. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro speelt de bal door. Jaimes rent richting de bal. Jaimes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Ravezzani onderschept slim de pass. Ravezzani probeert naar een medespeler te passen. Vaccarezza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaccarezza draait met de bal, schiet en ... Ricaurte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHYNCHE F:C 53%, FC FALUN 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CHYNCHE F:C - FC FALUN 1:1