Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-11-21 18:35
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Force boys FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Force boys FC Spin Of Terrible Winds
1striker Tactiek modificata
59% Balbezit 41%
13% Spel op eigen helft 87%
57 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.3 gemiddelde waardering 46.1
excellent Schieten average
formidable Passen adequate
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Klungelig pakt Tulcanaz de bal. Hanhiniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulcanaz rent richting de bal. Tulcanaz haalt uit met een fantastische trap. Nelson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Spin Of Terrible Winds 1:0

2e minuut.
Klungelig pakt Brygoła de bal. Brygoła passt de bal met de wreef. Inworp. Hanhiniemi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gümüşkent met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nelson trapt de bal weg van het doel. Tulcanaz kopt de bal weg. Townsend rent richting de bal. Townsend schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hanhiniemi neemt de hoekschop. Tulcanaz rent richting de bal. Tulcanaz draait met de bal, schiet en ... Alexander probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Townsend neemt de hoekschop. Tulcanaz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Townsend heeft problemen om de bal te vangen. Townsend probeert naar een medespeler te passen. Tulcanaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulcanaz haalt uit met een fantastische trap. Nelson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Spin Of Terrible Winds 2:0

8e minuut.
Hægeland geeft de bal voor. Townsend bereikt de bal nog maar net als eerste. Townsend passt de bal zonder na te denken. Tulcanaz is nu in balbezit. Tulcanaz haalt uit met een fantastische trap. Nelson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Klungelig pakt Hanhiniemi de bal. Hanhiniemi met een sublieme pass. Gümüşkent met een sublieme pass. Tulcanaz is nu in balbezit. Tulcanaz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Spin Of Terrible Winds 3:0

11e minuut.
Hanhiniemi is nu in balbezit. Hanhiniemi passt de bal met de wreef. Tulcanaz rent richting de bal. Tulcanaz haalt uit met een fantastische trap. Nelson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Townsend rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Spin Of Terrible Winds 4:0

13e minuut.
Gümüşkent kopt de bal weg. Hanhiniemi probeert naar een medespeler te passen. Alexander probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Townsend rent richting de bal. Townsend draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tulcanaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulcanaz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Daar is Gümüşkent, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanhiniemi is nu in balbezit. Hanhiniemi passt de bal in één keer door. Tulcanaz rent richting de bal. Tulcanaz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Walle stond buitenspel. Townsend maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Tulcanaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulcanaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Spin Of Terrible Winds 5:0

18e minuut.
Klungelig pakt Brygoła de bal. Hanhiniemi is nu in balbezit. Hanhiniemi passt de bal met de wreef. Tulcanaz is nu in balbezit. Tulcanaz haalt uit met een fantastische trap. Nelson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Spin Of Terrible Winds 6:0

20e minuut.
Harrison rent richting de bal. Harrison geeft de bal voor. Inworp. Hanhiniemi met de inworp. Gümüşkent speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Savgun passt de bal met de wreef. Townsend is nu in balbezit. Townsend probeert naar een medespeler te passen. Tulcanaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulcanaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Spin Of Terrible Winds 7:0

23e minuut.
Townsend rent richting de bal. Townsend met een sublieme pass. Daar is Tulcanaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tulcanaz schiet op doel. Nelson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Spin Of Terrible Winds 8:0

25e minuut.
Crevani onderschept slim de pass. Crevani met een sublieme pass. Tulcanaz heeft problemen om de bal te vangen. Tulcanaz haalt uit met een fantastische trap. Nelson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Spin Of Terrible Winds 9:0

26e minuut.
Gümüşkent bereikt de bal nog maar net als eerste. Gümüşkent passt de bal zonder na te denken. Savgun is nu in balbezit. Savgun geeft een lange en hoge pass. Tulcanaz springt en kopt de bal. Nelson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Townsend bereikt de bal nog maar net als eerste. Townsend draait met de bal, schiet en ... Nelson bokst de bal weg.

28e minuut.
Savgun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Townsend bereikt de bal nog maar net als eerste. Townsend geeft een lange en hoge pass. Daar is Tulcanaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tulcanaz draait met de bal, schiet en ... Nelson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Savgun probeert naar een medespeler te passen. Tulcanaz is nu in balbezit. Hanhiniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanhiniemi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Spin Of Terrible Winds 10:0

30e minuut.
Lowry bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowry geeft een hoge lob. Townsend kopt de bal weg. Tulcanaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulcanaz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Townsend passt de bal zonder na te denken. Daar is Hanhiniemi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanhiniemi met een sublieme pass. Tulcanaz is nu in balbezit. Tulcanaz schiet op doel. Nelson bokst de bal weg. Tulcanaz is nu in balbezit. Tulcanaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Spin Of Terrible Winds 11:0

33e minuut.
Hanhiniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanhiniemi passt de bal zonder na te denken. Tulcanaz is nu in balbezit. Tulcanaz haalt uit met een fantastische trap. Nelson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Spin Of Terrible Winds 12:0

34e minuut.
Inworp. Gümüşkent zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hanhiniemi speelt de bal door. Tulcanaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulcanaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Spin Of Terrible Winds 13:0

36e minuut.
Savgun speelt de bal door. Hanhiniemi is nu in balbezit. Hanhiniemi passt de bal zonder na te denken. Tulcanaz is nu in balbezit. Tulcanaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Spin Of Terrible Winds 14:0

37e minuut.
Klungelig pakt Harrison de bal. Harrison geeft de bal voor. Townsend kopt de bal weg. Tulcanaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulcanaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Gümüşkent is nu in balbezit. Gümüşkent passt de bal met de wreef. Tulcanaz rent richting de bal. Tulcanaz haalt uit met een fantastische trap. Nelson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Spin Of Terrible Winds 15:0

41e minuut.
Tulcanaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulcanaz passt de bal in één keer door. Hanhiniemi is nu in balbezit. Hanhiniemi haalt uit met een fantastische trap. Nelson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Spin Of Terrible Winds 16:0

42e minuut.
Alexander rent richting de bal. Alexander passt de bal zonder na te denken. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Townsend neemt de hoekschop. Tulcanaz maakt een snoekduik en kopt de bal. Nelson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hanhiniemi kopt de bal weg. Nelson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tulcanaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulcanaz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Doeltrap. Nelson trapt de bal weg van het doel. Savgun kopt de bal weg. Tulcanaz heeft problemen om de bal te vangen. Tulcanaz draait met de bal, schiet en ... Nelson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Spin Of Terrible Winds 17:0

45e minuut.
Inworp. Hanhiniemi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gümüşkent speelt de bal door. Tulcanaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulcanaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Nelson met een harde bal richting middenveld. Hanhiniemi kopt de bal weg. Tulcanaz rent richting de bal. Tulcanaz draait met de bal, schiet en ... Nelson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Spin Of Terrible Winds 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Force boys FC 12%, Spin Of Terrible Winds 88%.
Force boys FC - Spin Of Terrible Winds 18:0

47e minuut.
Savgun bereikt de bal nog maar net als eerste. Savgun passt de bal in één keer door. Tulcanaz is nu in balbezit. Hanhiniemi rent richting de bal. Hanhiniemi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tulcanaz is nu in balbezit. Hanhiniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanhiniemi haalt uit met een fantastische trap. Nelson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Spin Of Terrible Winds 19:0

49e minuut.
Townsend speelt de bal door. Crevani probeert naar een medespeler te passen. Tulcanaz rent richting de bal. Tulcanaz haalt uit met een fantastische trap. Nelson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Spin Of Terrible Winds 20:0

53e minuut.
Crevani is nu in balbezit. Crevani passt de bal met de wreef. Townsend met een sublieme pass. Hanhiniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanhiniemi schiet op doel. Nelson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Spin Of Terrible Winds 21:0

54e minuut.
Dugdale geeft een hoge lob. Gümüşkent kopt de bal weg. Klungelig pakt Dugdale de bal. Tulcanaz rent richting de bal. Tulcanaz passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Townsend rent richting de bal. Townsend haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Spin Of Terrible Winds 22:0

58e minuut.
Tulcanaz passt de bal in één keer door. Hanhiniemi rent richting de bal. Hanhiniemi probeert naar een medespeler te passen. Townsend rent richting de bal. Townsend schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nelson trapt de bal weg. Savgun kopt de bal weg. Tulcanaz is nu in balbezit. Tulcanaz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Spin Of Terrible Winds 23:0

61e minuut.
Hanhiniemi met de inworp. Gümüşkent probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tulcanaz de bal. Tulcanaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Spin Of Terrible Winds 24:0

63e minuut.
Tulcanaz rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Townsend neemt de hoekschop. Tulcanaz krijgt zijn hoofd ertegen. Nelson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Townsend probeert naar een medespeler te passen. Hanhiniemi rent richting de bal. Hanhiniemi met een sublieme pass. Townsend is nu in balbezit. Townsend haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Spin Of Terrible Winds 25:0

67e minuut.
Townsend rent richting de bal. Townsend met een sublieme pass. Tulcanaz is nu in balbezit. Tulcanaz haalt uit met een fantastische trap. Nelson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Spin Of Terrible Winds 26:0

69e minuut.
Savgun geeft een lange en hoge pass. Daar is Tulcanaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Townsend speelt de bal door. Tulcanaz is nu in balbezit. Tulcanaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Spin Of Terrible Winds 27:0

71e minuut.
Tulcanaz passt de bal met de wreef. Townsend is nu in balbezit. Townsend geeft de bal voor. Tulcanaz rent richting de bal. Tulcanaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Spin Of Terrible Winds 28:0

73e minuut.
Savgun met een snelle inworp. Townsend rent richting de bal. Townsend passt de bal met de wreef. Tulcanaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulcanaz schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Spin Of Terrible Winds 29:0

74e minuut.
Crevani passt de bal zonder na te denken. Townsend met een sublieme pass. Tulcanaz rent richting de bal. Tulcanaz draait met de bal, schiet en ... Nelson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Spin Of Terrible Winds 30:0

76e minuut.
Harrison is nu in balbezit. Harrison geeft een hoge lob. Tulcanaz kopt de bal weg. McCaig rent richting de bal. McCaig probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hanhiniemi zal de hoekschop nemen. Tulcanaz maakt een snoekduik en kopt de bal. Nelson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Spin Of Terrible Winds 31:0

78e minuut.
Gümüşkent is nu in balbezit. Gümüşkent passt de bal in één keer door. Crevani speelt de bal door. Townsend bereikt de bal nog maar net als eerste. Townsend geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Crevani probeert de bal met de borst te controleren. Crevani passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Alexander de bal. Tulcanaz rent richting de bal. Tulcanaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Nelson met een harde bal richting middenveld. Gümüşkent probeert naar een medespeler te passen. Savgun met een sublieme pass. Tulcanaz is nu in balbezit. Tulcanaz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Nelson met een harde bal richting middenveld. Townsend kopt de bal weg. Tulcanaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulcanaz haalt uit met een fantastische trap. Nelson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Spin Of Terrible Winds 32:0

84e minuut.
Tulcanaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Townsend rent richting de bal. Townsend passt de bal met de wreef. Hanhiniemi rent richting de bal. Hanhiniemi draait met de bal, schiet en ... Nelson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Hanhiniemi speelt de bal door. Savgun rent richting de bal. Tulcanaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulcanaz haalt uit met een fantastische trap. Nelson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Spin Of Terrible Winds 33:0

89e minuut.
Crevani met een sublieme pass. Townsend speelt de bal door. Tulcanaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulcanaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Spin Of Terrible Winds 34:0

89e minuut.
Walle met een sublieme pass. Brygoła met een sublieme pass. Inworp. Hanhiniemi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gümüşkent met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - Spin Of Terrible Winds 35:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Force boys FC 14%, Spin Of Terrible Winds 86%.
Force boys FC - Spin Of Terrible Winds 35:0