Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-11-24 22:38
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: MaliniakTeam Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers:
MaliniakTeam AKOSS Team
sztyryczyczy2 Tactiek akos...
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
25 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
35.4 gemiddelde waardering 36.5
goed Schieten goed
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen matig


3e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Puştea stond buitenspel. Duńczewski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Tarquinio bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera onderschept slim de pass. Carrera schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Duńczewski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Śliwiok kopt de bal weg. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MaliniakTeam - AKOSS Team 1:0

14e minuut.
Dyluś met een sublieme pass. Klungelig pakt Puştea de bal. Carrera rent richting de bal. Carrera schiet op doel. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Al Gobash rent richting de bal. Al Gobash speelt de bal door. Karagiolidis heeft problemen om de bal te vangen. Karagiolidis speelt de bal door. Carrera rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaliniakTeam - AKOSS Team 2:0

19e minuut.
Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Profire rent richting de bal. Carrera verovert de bal door een tackle van achteren. Śliwiok rent richting de bal. Śliwiok draait met de bal, schiet en ... Bendt Skov-Nielsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Śliwiok bereikt de bal nog maar net als eerste. Levkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Levkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MaliniakTeam - AKOSS Team 3:0

23e minuut.
Daar is Karagiolidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karagiolidis probeert naar een medespeler te passen. Carrera heeft problemen om de bal te vangen. Śliwiok bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwiok schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Gusman geeft een lange en hoge pass. Hennerkes met een sublieme pass. Carrera rent richting de bal. Carrera haalt uit met een fantastische trap. Bendt Skov-Nielsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaliniakTeam - AKOSS Team 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaliniakTeam 40%, AKOSS Team 60%.
MaliniakTeam - AKOSS Team 4:0

51e minuut.
Tarquinio rent richting de bal. Carrera verovert de bal door een tackle van achteren. Carrera passt de bal met de wreef. Levkov is nu in balbezit. Levkov schiet op doel. Bendt Skov-Nielsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Daar is Hennerkes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stergakos geeft een hoge lob. Profire heeft problemen om de bal te vangen. Śliwiok bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwiok schiet op doel. Bendt Skov-Nielsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Al Gobash passt de bal in één keer door. Śliwiok is nu in balbezit. Śliwiok passt de bal zonder na te denken. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera draait met de bal, schiet en ... Bendt Skov-Nielsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Inworp. Kapusta komt het veld opgelopen. Vašina komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Vašina is nu in balbezit. Al Gobash onderschept slim de pass. Al Gobash probeert naar een medespeler te passen. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera haalt uit met een fantastische trap. Bendt Skov-Nielsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Hennerkes probeert naar een medespeler te passen. Al Gobash bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Gobash speelt de bal door. Karagiolidis rent richting de bal. Karagiolidis draait met de bal, schiet en ... Bendt Skov-Nielsen bokst de bal weg.

82e minuut.
Al Gobash is nu in balbezit. Al Gobash speelt de bal door. Carrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MaliniakTeam - AKOSS Team 5:0

87e minuut.
Stergakos met een sublieme pass. Gusman bereikt de bal nog maar net als eerste. Vašina is nu in balbezit. Vašina haalt uit met een fantastische trap. Brajewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaliniakTeam - AKOSS Team 5:1

88e minuut.
Śliwiok rent richting de bal. Śliwiok passt de bal zonder na te denken. Vašina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carrera rent richting de bal. Carrera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Vašina kopt de bal weg. Klungelig pakt Al Gobash de bal. Lancelowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lancelowski krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Karagiolidis met een sublieme pass. Hennerkes geeft een lange en hoge pass. Carrera heeft problemen om de bal te vangen. Levkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Levkov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaliniakTeam 35%, AKOSS Team 65%.
MaliniakTeam - AKOSS Team 5:1