Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-11-24 22:40
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: LKS Haczów Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
LKS Haczów Tickle Tackle
1-5-4-1 Tactiek def
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
39.3 gemiddelde waardering 59.8
adequate Schieten outstanding
good Passen very good
adequate Verdedigen formidable


7e minuut.
Klungelig pakt Phúc Hưng de bal. Reyes rent richting de bal. Reyes passt de bal zonder na te denken. Carrillo is nu in balbezit. Carrillo haalt uit met een fantastische trap. Uras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Galaschek passt de bal zonder na te denken. Vivas geeft de bal voor. Rzayev is nu in balbezit. Carrillo verovert de bal door een tackle van achteren. Carrillo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Uras niet meer kan verder spelen. Stefanowski komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Gündüzer passt de bal in één keer door. Galaschek bereikt de bal nog maar net als eerste. Galaschek probeert naar een medespeler te passen. Vivas rent richting de bal. Vivas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dineţ met een harde bal richting middenveld. Labak kopt de bal weg. Pivec is nu in balbezit. Pivec haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Phúc Hưng rent richting de bal. Karakula onderschept slim de pass. Karakula met een sublieme pass. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Medoń kopt de bal weg. Galaschek controleert de bal met de borst. Dineţ tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dineţ krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Labak is nu in balbezit. Labak passt de bal met de wreef. Pivec is nu in balbezit. Pivec schiet op doel. Háda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Haczów - Tickle Tackle 1:0

36e minuut.
Phúc Hưng verovert de bal door een tackle van achteren. Phúc Hưng geeft een lange en hoge pass. Medoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Medoń draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Haczów - Tickle Tackle 2:0

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Phúc Hưng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cristea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristea geeft een lange en hoge pass. Háda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Haczów - Tickle Tackle 3:0

44e minuut.
Rzayev onderschept slim de pass. Rzayev geeft de bal voor. Medoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Medoń schiet op doel. Pivec maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Haczów 60%, Tickle Tackle 40%.
LKS Haczów - Tickle Tackle 3:0

48e minuut.
Vandenbossche onderschept slim de pass. Vandenbossche geeft een hoge lob. Carrillo kopt de bal weg. Vivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivas schiet op doel. Stefanowski bokst de bal weg.

51e minuut.
Cristea passt de bal zonder na te denken. Pivec rent richting de bal. Pivec passt de bal in één keer door. Cristea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Cristea met de inworp. Phúc Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Phúc Hưng passt de bal in één keer door. Pivec heeft problemen om de bal te vangen. Pivec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Haczów - Tickle Tackle 4:0

58e minuut.
Tiến Ðức bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes verovert de bal door een tackle van achteren. Reyes passt de bal zonder na te denken. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo draait met de bal, schiet en ... Stefanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Karakula bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakula met een sublieme pass. Galaschek is nu in balbezit. Galaschek geeft een lange en hoge pass. Carrillo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Demirian passt de bal zonder na te denken. Labak speelt de bal door. Phúc Hưng met een sublieme pass. Cristea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Deacon is nu in balbezit. Deacon geeft een lange en hoge pass. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo geeft een hoge lob. Vivas bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Haczów - Tickle Tackle 4:1

77e minuut.
Galaschek passt de bal zonder na te denken. Daar is Karakula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karakula passt de bal zonder na te denken. Carrillo rent richting de bal. Carrillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Haczów - Tickle Tackle 4:2

83e minuut.
Gündüzer geeft de bal voor. Carrillo is nu in balbezit. Tiến Ðức legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Carrillo raakt geblesseerd tijdens het duel. Carrillo legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Stefanowski bokst de bal weg. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo haalt uit met een fantastische trap. Stefanowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Gündüzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gündüzer geeft een lange en hoge pass. Stefanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vivas heeft problemen om de bal te vangen. Vivas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Haczów - Tickle Tackle 4:3

85e minuut.
Chwiałkiewicz geeft een hoge lob. Galaschek rent richting de bal. Galaschek speelt de bal door. Vivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS Haczów - Tickle Tackle 4:4

86e minuut.
Pivec passt de bal zonder na te denken. Jaske heeft problemen om de bal te vangen. Vivas rent richting de bal. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo schiet op doel. Stefanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Haczów - Tickle Tackle 4:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Haczów 64%, Tickle Tackle 36%.
LKS Haczów - Tickle Tackle 4:5