Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-11-28 19:34
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Wesley Thorp Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
F.C. Barcelona Zara Utrineze
bez ozljeda 2 Tactiek Bez Veze
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
10 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.1 gemiddelde waardering 42
solid Schieten weak
average Passen good
good Verdedigen average


3e minuut.
Quilaqueo met een snelle inworp. Sladoje is nu in balbezit. Sladoje met een sublieme pass. Paszek probeert naar een medespeler te passen. Rupčić controleert de bal met de borst.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Sladoje met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Budim zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sladoje is nu in balbezit. Sladoje draait met de bal, schiet en ... Hodanek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Quilaqueo bereikt de bal nog maar net als eerste. Budim verovert de bal door een tackle van achteren. Sladoje bereikt de bal nog maar net als eerste. Budim onderschept slim de pass. Budim schiet op doel. Paal! Rupčić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Budim met een snelle inworp. Budim is nu in balbezit. Quilaqueo is nu in balbezit. Budim verovert de bal door een tackle van achteren. Budim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Badel geeft een lange en hoge pass. Budim kopt de bal weg. Daar is Komnenić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sladoje bereikt de bal nog maar net als eerste. Sladoje haalt uit met een fantastische trap. Hodanek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Barcelona Zara 33%, Utrineze 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Barcelona Zara - Utrineze 0:0

76e minuut.
Sladoje speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Milun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Budim bereikt de bal nog maar net als eerste. Budim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Inworp. Kaštela met de inworp. Budim bereikt de bal nog maar net als eerste. Budim schiet op doel. Na een snelle pass probeert Radonjić de bal onder controle te krijgen. Rupčić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Barcelona Zara 33%, Utrineze 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Barcelona Zara - Utrineze 0:0