Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pompa Team FC Synek
Normal Tactiek ...
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 53.9
good Schieten very good
adequate Passen very good
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Munteanu passt de bal met de wreef. Cafazzo rent richting de bal. Cafazzo passt de bal zonder na te denken. Lungholt is nu in balbezit. Lungholt geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Podżorski passt de bal met de wreef. Lungholt is nu in balbezit. Lungholt passt de bal met de wreef. Lampuga heeft problemen om de bal te vangen. Lampuga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Massarenti geeft de bal voor. Inworp. Podżorski met de inworp. Pokładowski geeft een lange en hoge pass. Lampuga maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Munteanu probeert naar een medespeler te passen. Cafazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cafazzo passt de bal in één keer door. Lampuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampuga schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Astudillo heeft problemen om de bal te vangen. Kazimierczyk bokst de bal weg.

15e minuut.
Batista passt de bal met de wreef. Lampuga is nu in balbezit. Lampuga passt de bal in één keer door. Lungholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungholt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pompa Team - FC Synek 0:1

21e minuut.
Lampuga rent richting de bal. Lampuga schiet op doel. Kazimierczyk speelt de bal door. Butković bereikt de bal nog maar net als eerste. Butković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Pokładowski probeert naar een medespeler te passen. Podżorski speelt de bal door. Lungholt met een sublieme pass. Lampuga rent richting de bal. Lampuga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Massarenti heeft problemen om de bal te vangen. Mouton onderschept slim de pass. Mouton passt de bal zonder na te denken. Lungholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungholt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pompa Team - FC Synek 0:2

38e minuut.
Claverie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungholt onderschept slim de pass. Lungholt passt de bal in één keer door. Lampuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampuga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Lussenhoff verovert de bal door een tackle van achteren. Pokładowski geeft een lange en hoge pass. Cafazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cafazzo geeft een hoge lob. Lampuga krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Cafazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouton met een sublieme pass. Podżorski probeert naar een medespeler te passen. Lungholt is nu in balbezit. Lungholt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pompa Team 57%, FC Synek 43%.
Pompa Team - FC Synek 0:2

46e minuut.
Lampuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mouton geeft een lange en hoge pass. Lungholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungholt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pompa Team - FC Synek 0:3

50e minuut.
Contreras kopt de bal weg. Lampuga is nu in balbezit. Lampuga probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lungholt de bal. Lungholt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Pokładowski probeert naar een medespeler te passen. Mouton probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lampuga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lungholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungholt draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Tyczka geeft de bal voor. Podżorski rent richting de bal. Podżorski passt de bal in één keer door. Lampuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampuga haalt uit met een fantastische trap. Kazimierczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Claverie met een sublieme pass. Massarenti met een sublieme pass. Daar is Lussenhoff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butković bereikt de bal nog maar net als eerste. Butković draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Cafazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cafazzo geeft de bal voor. Zybertowicz kan de bal niet met de borst controleren. Lampuga rent richting de bal. Lampuga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Zybertowicz geeft de bal voor. Pokładowski heeft problemen om de bal te vangen. Pokładowski met een sublieme pass. Lungholt is nu in balbezit. Lungholt draait met de bal, schiet en ... Kazimierczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Lungholt geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mouton de bal. Lampuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampuga haalt uit met een fantastische trap. Kazimierczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pompa Team - FC Synek 0:4

71e minuut.
Butković kan de bal niet met de borst controleren. Lussenhoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Lussenhoff geeft de bal voor. Lungholt is nu in balbezit. Lungholt haalt uit met een fantastische trap. Kazimierczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Zybertowicz is nu in balbezit. Lungholt verovert de bal door een tackle van achteren. Lungholt passt de bal zonder na te denken. Lampuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampuga draait met de bal, schiet en ... Kazimierczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Astudillo onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Royo geeft een lange en hoge pass. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras geeft een hoge lob. Lungholt is nu in balbezit. Lungholt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Daar is Batista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lampuga met een sublieme pass. Podżorski probeert naar een medespeler te passen. Lungholt is nu in balbezit. Lungholt haalt uit met een fantastische trap. Kazimierczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Podżorski rent richting de bal. Podżorski geeft een hoge lob. Batista probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lampuga is nu in balbezit. Lampuga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Cafazzo rent richting de bal. Cafazzo geeft de bal voor. Daar is Lampuga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lampuga haalt uit met een fantastische trap. Kazimierczyk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Pokładowski onderschept slim de pass. Pokładowski passt de bal in één keer door. Contreras rent richting de bal. Podżorski rent richting de bal. Podżorski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lungholt rent richting de bal. Lungholt schiet op doel. Kazimierczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pompa Team - FC Synek 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pompa Team 70%, FC Synek 30%.
Pompa Team - FC Synek 0:5