Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus FC 1897 Fortuna Düsseldorf
5-2-3-új Tactiek Basszunk bele :)
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
45.8 gemiddelde waardering 46.5
uitstekend Schieten zeer goed
redelijk Passen redelijk
zwak Verdedigen goed


2e minuut.
Olędzki rent richting de bal. Olędzki geeft de bal voor. Kányádi probeert naar een medespeler te passen. Sołdecki rent richting de bal. Sołdecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Ciorkowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Červeňák met een snelle inworp. Sołdecki rent richting de bal. Sołdecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Sołdecki is nu in balbezit. Sołdecki passt de bal zonder na te denken. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez schiet op doel. Łażewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Fortuna Düsseldorf 0:1

13e minuut.
Ciorkowski geeft een hoge lob. Sołdecki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ciorkowski. Sołdecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Červeňák wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Ciorkowski geeft een hoge lob. Inworp. Červeňák met de inworp. Sołdecki is nu in balbezit. Sołdecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Szoboszlai is nu in balbezit. Głusejdo verovert de bal door een tackle van achteren. Głusejdo passt de bal in één keer door. Anderton is nu in balbezit. Anderton draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Slavický geeft een hoge lob. Inworp. Bicheru met de inworp. Anderton bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderton schiet op doel. Ayinkuy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Anderton probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Červeňák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sołdecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sołdecki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Morda verovert de bal door een tackle van achteren. Morda passt de bal in één keer door. Kányádi speelt de bal door. Sołdecki is nu in balbezit. Sołdecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Fortuna Düsseldorf 0:2

28e minuut.
Ramírez is nu in balbezit. Kányádi is nu in balbezit. Kányádi met een sublieme pass. Sołdecki rent richting de bal. Sołdecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Molignano is nu in balbezit. Molignano geeft een lange en hoge pass. Folea kopt de bal weg. Anderton bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderton draait met de bal, schiet en ... Ayinkuy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Sołdecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorkowski rent richting de bal. Sołdecki verovert de bal door een tackle van achteren. Sołdecki draait met de bal, schiet en ... Łażewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Mulik is nu in balbezit. Ramírez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ramírez krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Červeňák zal de hoekschop nemen. Morda heeft problemen om de bal te vangen. Morda speelt de bal door. Ramírez is nu in balbezit. Ramírez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus FC 1897 61%, Fortuna Düsseldorf 39%.
Juventus FC 1897 - Fortuna Düsseldorf 0:2

56e minuut.
Buitenspel voor Sołdecki. Goede buitenspelval van de verdediging. Molignano maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Peixoto kopt de bal weg. Graffigna bereikt de bal nog maar net als eerste. Graffigna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Graffigna met de inworp. Bicheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bicheru passt de bal met de wreef. Peixoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixoto haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Fortuna Düsseldorf 1:2

69e minuut.
Graffigna is nu in balbezit. Graffigna met een sublieme pass. Peixoto rent richting de bal. Peixoto schiet op doel. Ayinkuy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Juventus FC 1897 - Fortuna Düsseldorf 2:2

75e minuut.
Łażewski probeert naar een medespeler te passen. Morda kopt de bal weg. Daar is Mulik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sołdecki rent richting de bal. Sołdecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Walter is nu in balbezit. Folea rent richting de bal. Folea passt de bal met de wreef. Anderton bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderton haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Morda probeert naar een medespeler te passen. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez speelt de bal door. Sołdecki is nu in balbezit. Sołdecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus FC 1897 45%, Fortuna Düsseldorf 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Juventus FC 1897 - Fortuna Düsseldorf 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

94e minuut.
Walter geeft een lange en hoge pass. Inworp. Graffigna met een snelle inworp. Peixoto is nu in balbezit. Peixoto draait met de bal, schiet en ... Ayinkuy bokst de bal weg.

101e minuut.
Morda met een sublieme pass. Ciorkowski met een sublieme pass. Sołdecki kan de bal niet met de borst controleren. Sołdecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus FC 1897 63%, Fortuna Düsseldorf 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Juventus FC 1897 - Fortuna Düsseldorf 2:2

115e minuut.
Capanni onderschept slim de pass. Capanni met een sublieme pass. Kányádi met een sublieme pass. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

117e minuut.
Červeňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Červeňák passt de bal zonder na te denken. Kányádi speelt de bal door. Ramírez is nu in balbezit. Ramírez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus FC 1897 - Fortuna Düsseldorf 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus FC 1897 53%, Fortuna Düsseldorf 47%.
Juventus FC 1897 - Fortuna Düsseldorf 2:3