Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BIL Team soarici
Normal Tactiek adrian
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 35
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
29.7 gemiddelde waardering 47.3
weak Schieten excellent
average Passen solid
average Verdedigen good


3e minuut.
Cucu is nu in balbezit. Baltazar verovert de bal door een tackle van achteren. Baltazar passt de bal zonder na te denken. Christe rent richting de bal. Christe schiet op doel. Ceauşu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toderaşca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scarlat geeft de bal voor. Christe springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BIL Team - soarici 0:1

6e minuut.
Leyva geeft een lange en hoge pass. Majka kopt de bal weg. Baltazar is nu in balbezit. Christe rent richting de bal. Christe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BIL Team - soarici 0:2

8e minuut.
Oprean passt de bal met de wreef. Scarlat rent richting de bal. Scarlat passt de bal met de wreef. Christe bereikt de bal nog maar net als eerste. Christe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BIL Team - soarici 0:3

10e minuut.
Baltazar schiet op doel. Cucu heeft problemen om de bal te vangen. Christe is nu in balbezit. Christe haalt uit met een fantastische trap. Bălţatu onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Oprean neemt de hoekschop. Ceauşu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Baltazar maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Scarlat verovert de bal door een tackle van achteren. Scarlat met een sublieme pass. Oprean speelt de bal door. Baltazar rent richting de bal. Baltazar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Oprean kopt de bal weg. Christe kan de bal niet met de borst controleren. Christe passt de bal in één keer door. Baltazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltazar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Scarlat onderschept slim de pass. Scarlat geeft de bal voor. Klungelig pakt Cioban de bal. Baltazar rent richting de bal. Baltazar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Scarlat is nu in balbezit. Scarlat geeft een lange en hoge pass. Bălţatu kan de bal niet met de borst controleren. Christe rent richting de bal. Christe schiet op doel. Ceauşu bokst de bal weg. Baltazar rent richting de bal. Baltazar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BIL Team - soarici 0:4

25e minuut.
Wnuk onderschept slim de pass. Wnuk geeft de bal voor. Christe bereikt de bal nog maar net als eerste. Christe schiet op doel. Ceauşu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BIL Team - soarici 0:5

27e minuut.
Doeltrap. Bălţatu trapt de bal weg. Oprean kopt de bal weg. Christe bereikt de bal nog maar net als eerste. Christe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Cioban bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioban geeft de bal voor. Baltazar passt de bal in één keer door. Christe rent richting de bal. Christe haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Toderaşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Vintilă maakt een afschuwelijke overtreding. Toderaşca raakt geblesseerd tijdens het duel. Toderaşca zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Christe springt en kopt de bal. Ceauşu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Christe rent richting de bal. Baltazar rent richting de bal. Christe rent richting de bal. Baltazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltazar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Cucu rent richting de bal. Toderaşca verovert de bal door een tackle van achteren. Toderaşca probeert naar een medespeler te passen. Baltazar is nu in balbezit. Baltazar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Oprean kopt de bal weg. Christe rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hristodorescu. Hristodorescu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BIL Team 77%, soarici 23%.
BIL Team - soarici 0:5

47e minuut.
Wnuk geeft de bal voor. Daar is Bălţatu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baltazar rent richting de bal. Christe bereikt de bal nog maar net als eerste. Christe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BIL Team - soarici 0:6

56e minuut.
Maciołek met de inworp. Majka bereikt de bal nog maar net als eerste. Majka speelt de bal door. Baltazar is nu in balbezit. Christe rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BIL Team - soarici 0:7

61e minuut.
Arsenie rent richting de bal. Oprean onderschept slim de pass. Oprean geeft een lange en hoge pass. Baltazar rent richting de bal. Baltazar schiet op doel. Ceauşu bokst de bal weg.

62e minuut.
Toderaşca rent richting de bal. Vintilă begaat een overtreding. Toderaşca raakt geblesseerd tijdens het duel. Scarlat met een snel genomen vrije trap. Christe springt en kopt de bal. Ceauşu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Cucu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toderaşca met de inworp. Scarlat geeft een hoge lob. Christe krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Baltazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltazar draait met de bal, schiet en ... Ceauşu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Hristodorescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Christe bereikt de bal nog maar net als eerste. Christe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BIL Team - soarici 0:8

74e minuut.
Oprean kopt de bal weg. Klungelig pakt Christe de bal. Cioban is nu in balbezit. Christe is nu in balbezit. Christe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Toderaşca verovert de bal door een tackle van achteren. Baltazar rent richting de bal. Baltazar passt de bal in één keer door. Christe bereikt de bal nog maar net als eerste. Christe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Toderaşca geeft een lange en hoge pass. Oprean bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprean passt de bal met de wreef. Baltazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltazar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Toderaşca verovert de bal door een tackle van achteren. Toderaşca geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bălţatu de bal. Christe rent richting de bal. Christe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BIL Team - soarici 0:9

86e minuut.
Cucu rent richting de bal. Toderaşca onderschept slim de pass. Toderaşca passt de bal in één keer door. Baltazar rent richting de bal. Baltazar draait met de bal, schiet en ... Ceauşu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BIL Team - soarici 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BIL Team 65%, soarici 35%.
BIL Team - soarici 0:10