Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mickhaella FC C.F.Breaza
Normal Tactiek LL442V1
40% Balbezit 60%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 50
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.1 gemiddelde waardering 46.7
unsatisfactory Schieten excellent
poor Passen good
hopeless Verdedigen adequate


2e minuut.
Bulnes passt de bal met de wreef. Buculei bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduk met een sublieme pass. Sərdarov rent richting de bal. Sərdarov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Dineţ is nu in balbezit. Ziel verovert de bal door een tackle van achteren. Sərdarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziel is nu in balbezit. Ziel haalt uit met een fantastische trap. Hristodorescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mickhaella FC - C.F.Breaza 0:1

6e minuut.
Heer verovert de bal door een tackle van achteren. Heer geeft een lange en hoge pass. Ziel rent richting de bal. Ziel haalt uit met een fantastische trap. Hristodorescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mickhaella FC - C.F.Breaza 0:2

9e minuut.
Hristodorescu trapt de bal weg. Buculei kopt de bal weg. Ziel is nu in balbezit. Sərdarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sərdarov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hristodorescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Ziel is nu in balbezit. Ziel draait met de bal, schiet en ... Hristodorescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mickhaella FC - C.F.Breaza 0:3

10e minuut.
Bulnes heeft problemen om de bal te vangen. Bulnes geeft de bal voor. Botezan is nu in balbezit. Sərdarov rent richting de bal. Sərdarov schiet op doel. Hristodorescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Bulnes verovert de bal door een tackle van achteren. Bulnes geeft een hoge lob. Ziel kopt de bal weg. Sərdarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sərdarov draait met de bal, schiet en ... Hristodorescu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Mickhaella FC - C.F.Breaza 0:4

16e minuut.
Hajduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduk passt de bal zonder na te denken. Cioban rent richting de bal. Sərdarov verovert de bal door een tackle van achteren. Sərdarov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Doeltrap. Hristodorescu trapt de bal weg. Heer kopt de bal weg. Ziel rent richting de bal. Ziel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Bulnes met een snelle inworp. Ziel geeft een lange en hoge pass. Daar is Hajduk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sərdarov rent richting de bal. Sərdarov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mickhaella FC - C.F.Breaza 0:5

19e minuut.
Cioban geeft een hoge lob. Casillas probeert de bal aan de voet te houden. Casillas passt de bal in één keer door. Ziel rent richting de bal. Ziel haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Heer rent richting de bal. Heer geeft de bal voor. Ziel rent richting de bal. Ziel schiet op doel. Hristodorescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mickhaella FC - C.F.Breaza 0:6

22e minuut.
Fulla met een sublieme pass. Bulnes geeft de bal voor. Cioban heeft problemen om de bal te vangen. Sərdarov rent richting de bal. Sərdarov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Heer met een sublieme pass. Ziel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduk met een sublieme pass. Sərdarov rent richting de bal. Sərdarov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Heer kopt de bal weg. Daar is Cioban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sərdarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sərdarov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mickhaella FC - C.F.Breaza 0:7

25e minuut.
Bulnes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vaisenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaisenberg speelt de bal door. Ziel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ziel is nu in balbezit. Hajduk met een sublieme pass. Sərdarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sərdarov haalt uit met een fantastische trap. Hristodorescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mickhaella FC - C.F.Breaza 0:8

29e minuut.
Bulnes geeft een lange en hoge pass. Daar is Ziel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziel passt de bal met de wreef. Sərdarov is nu in balbezit. Sərdarov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Hristodorescu trapt de bal weg van het doel. Hajduk kopt de bal weg. Botezan heeft problemen om de bal te vangen. Sərdarov rent richting de bal. Sərdarov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Heer kopt de bal weg. Ziel rent richting de bal. Sərdarov rent richting de bal. Sərdarov haalt uit met een fantastische trap. Hristodorescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mickhaella FC - C.F.Breaza 0:9

33e minuut.
Vaisenberg is nu in balbezit. Vaisenberg speelt de bal door. Ziel heeft problemen om de bal te vangen. Ziel draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Nicolici de bal onder controle te krijgen. Hristodorescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Casillas speelt de bal door. Bulnes heeft problemen om de bal te vangen. Bulnes met een sublieme pass. Sərdarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sərdarov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Botezan bereikt de bal nog maar net als eerste. Botezan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Heer met de inworp. Hajduk geeft de bal voor. Hristodorescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ziel rent richting de bal. Ziel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mickhaella FC - C.F.Breaza 0:10

41e minuut.
Daar is Buculei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hajduk is nu in balbezit. Hajduk passt de bal met de wreef. Sərdarov rent richting de bal. Sərdarov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Sərdarov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cioban de bal. Heer rent richting de bal. Heer draait met de bal, schiet en ... Hristodorescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mickhaella FC - C.F.Breaza 0:11

43e minuut.
Docu is nu in balbezit. Sərdarov is nu in balbezit. Sərdarov met een sublieme pass. Ziel rent richting de bal. Ziel draait met de bal, schiet en ... Hristodorescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ziel is nu in balbezit. Ziel draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mickhaella FC 88%, C.F.Breaza 12%.
Mickhaella FC - C.F.Breaza 0:11

46e minuut.
Postoacă komt het veld opgelopen. Sərdarov speelt de bal door. Ziel is nu in balbezit. Ziel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mickhaella FC - C.F.Breaza 0:12

47e minuut.
Docu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sərdarov onderschept slim de pass. Hajduk met een sublieme pass. Ziel is nu in balbezit. Ziel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
Nicolici rent richting de bal. Nicolici geeft een hoge lob. Bulnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulnes geeft een hoge lob. Sərdarov krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Sərdarov kopt de bal weg. Nicolici heeft problemen om de bal te vangen. Ziel is nu in balbezit. Hajduk rent richting de bal. Hajduk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mickhaella FC - C.F.Breaza 0:13

61e minuut.
Vaisenberg passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sərdarov de bal. Ziel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mickhaella FC - C.F.Breaza 0:14

61e minuut.
Docu met een sublieme pass. Petschovschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sərdarov verovert de bal door een tackle van achteren. Ziel is nu in balbezit. Ziel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mickhaella FC - C.F.Breaza 0:15

65e minuut.
Klungelig pakt Sərdarov de bal. Sərdarov passt de bal zonder na te denken. Ziel probeert de bal met de borst te controleren. Hajduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduk haalt uit met een fantastische trap. Hristodorescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nordvik komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Cioban passt de bal met de wreef. Buculei probeert de bal aan de voet te houden. Vaisenberg is nu in balbezit. Vaisenberg geeft een hoge lob. Nordvik springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mickhaella FC - C.F.Breaza 0:16

71e minuut.
Sərdarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sərdarov passt de bal zonder na te denken. Nordvik rent richting de bal. Nordvik haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Sərdarov geeft een lange en hoge pass. Bulnes speelt de bal door. Klungelig pakt Nordvik de bal. Nordvik haalt uit met een fantastische trap. Hristodorescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mickhaella FC - C.F.Breaza 0:17

75e minuut.
Hajduk is nu in balbezit. Hajduk passt de bal zonder na te denken. Daar is Nordvik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sərdarov rent richting de bal. Sərdarov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Daar is Nicolici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hajduk rent richting de bal. Hajduk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Heer de bal. Heer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Heer is nu in balbezit. Heer geeft een hoge lob. Nordvik probeert de bal met de borst te controleren. Nordvik schiet op doel. Hristodorescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mickhaella FC - C.F.Breaza 0:18

78e minuut.
Sərdarov is nu in balbezit. Sərdarov passt de bal in één keer door. Heer rent richting de bal. Heer geeft een hoge lob. Nordvik maakt een snoekduik en kopt de bal. Hristodorescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hajduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mickhaella FC - C.F.Breaza 0:19

81e minuut.
Heer controleert de bal met de borst. Heer passt de bal in één keer door. Sərdarov rent richting de bal. Sərdarov draait met de bal, schiet en ... Hristodorescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Hajduk kopt de bal weg. Daar is Apreotesei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nordvik rent richting de bal. Nordvik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mickhaella FC - C.F.Breaza 0:20

83e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Hristodorescu niet meer kan verder spelen. Toader komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Inworp. Heer met de inworp. Sərdarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sərdarov geeft een lange en hoge pass. Nordvik springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Bulnes speelt de bal door. Apreotesei bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordvik verovert de bal door een tackle van achteren. Nordvik draait met de bal, schiet en ... Toader probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mickhaella FC - C.F.Breaza 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mickhaella FC 93%, C.F.Breaza 7%.
Mickhaella FC - C.F.Breaza 0:21