Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zenit Edson Queiroz Zé do Rui F.C.
Normal Tactiek Novidade
43% Balbezit 57%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 37
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
22 gemiddelde waardering 37.9
weak Schieten good
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen solid


2e minuut.
Baďora rent richting de bal. Nyman met een sublieme pass. Kolenda probeert naar een medespeler te passen. Daar is Falcl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falcl draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zenit Edson Queiroz - Zé do Rui F.C. 0:1

10e minuut.
Abenberg raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gwardys komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Scandellari met een sublieme pass. Jeleń is nu in balbezit. Met opzet legt Chavez zijn tegenspeler op de grond. Chavez krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Bazanello kopt de bal weg. Klungelig pakt Cid de bal. Baďora onderschept slim de pass. Baďora draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Faraco de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zenit Edson Queiroz - Zé do Rui F.C. 0:2

26e minuut.
do Leblon rent richting de bal. Nyman onderschept slim de pass. Nyman passt de bal in één keer door. Falcl bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zenit Edson Queiroz - Zé do Rui F.C. 0:3

34e minuut.
Nyman passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Falcl de bal. Falcl passt de bal met de wreef. Baďora bereikt de bal nog maar net als eerste. Baďora haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Nyman kopt de bal weg. Baďora bereikt de bal nog maar net als eerste. Baďora passt de bal in één keer door. Falcl rent richting de bal. Falcl schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zenit Edson Queiroz - Zé do Rui F.C. 0:4

42e minuut.
Daar is de Assis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyman passt de bal in één keer door. Baďora rent richting de bal. Baďora draait met de bal, schiet en ... Camargo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Baďora heeft problemen om de bal te vangen. Baďora schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zenit Edson Queiroz 79%, Zé do Rui F.C. 21%.
Zenit Edson Queiroz - Zé do Rui F.C. 0:4

50e minuut.
Kolenda probeert naar een medespeler te passen. Falcl is nu in balbezit. Met opzet legt Maciel zijn tegenspeler op de grond. Falcl raakt geblesseerd tijdens het duel. Nyman wilt de vrije trap nemen. Camargo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Pochroń speelt de bal door. Nyman probeert naar een medespeler te passen. Maciel is nu in balbezit. Baďora verovert de bal door een tackle van achteren. Baďora draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Falcl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nyman is nu in balbezit. Nyman met een sublieme pass. Baďora bereikt de bal nog maar net als eerste. Baďora haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Pochroń probeert naar een medespeler te passen. Nyman is nu in balbezit. Cid probeert naar een medespeler te passen. Falcl rent richting de bal. Falcl haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zenit Edson Queiroz - Zé do Rui F.C. 0:5

57e minuut.
Bazanello heeft problemen om de bal te vangen. Gwardys bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwardys passt de bal met de wreef. Falcl rent richting de bal. Falcl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Daar is Maciel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falcl is nu in balbezit. Cid legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cid krijgt een gele kaart. Falcl is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Falcl neemt de penalty, wat een uithaal! Camargo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Zenit Edson Queiroz - Zé do Rui F.C. 0:6

63e minuut.
Nyman rent richting de bal. Nyman schiet op doel. Baďora krijgt zijn hoofd ertegen. Falcl rent richting de bal. Falcl draait met de bal, schiet en ... Paal! Camargo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Nyman de bal. Nyman probeert naar een medespeler te passen. Baďora rent richting de bal. Baďora haalt uit met een fantastische trap. Camargo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dolecki komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gia Toàn komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Gwardys zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scandellari bereikt de bal nog maar net als eerste. Scandellari probeert naar een medespeler te passen. Baďora is nu in balbezit. Baďora schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Camargo met een harde bal richting middenveld. Kolenda kopt de bal weg. Falcl is nu in balbezit. Falcl schiet op doel. Faraco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Herzog bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolenda geeft een hoge lob. Baďora rent richting de bal. Baďora draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Pochroń speelt de bal door. Gwardys bereikt de bal nog maar net als eerste. do Leblon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwardys onderschept slim de pass. Gwardys geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Falcl bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zenit Edson Queiroz - Zé do Rui F.C. 0:7

83e minuut.
Falcl rent richting de bal. Falcl passt de bal met de wreef. Baďora bereikt de bal nog maar net als eerste. Baďora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zenit Edson Queiroz - Zé do Rui F.C. 0:8

87e minuut.
Kolenda probeert de bal met de borst te controleren. Kolenda geeft een lange en hoge pass. Nyman kopt de bal weg. Daar is Falcl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falcl draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Kolenda probeert naar een medespeler te passen. do Leblon is nu in balbezit. Baďora probeert naar een medespeler te passen. Falcl bereikt de bal nog maar net als eerste. Falcl haalt uit met een fantastische trap. Camargo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zenit Edson Queiroz - Zé do Rui F.C. 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zenit Edson Queiroz 85%, Zé do Rui F.C. 15%.
Zenit Edson Queiroz - Zé do Rui F.C. 0:9