Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Vojin Veljković FK Radnicki Nis
Normal Tactiek 352
37% Balbezit 63%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.9 gemiddelde waardering 45.7
slecht Schieten solide
waardeloos Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Szentpéteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Buttler bereikt de bal nog maar net als eerste. Buttler geeft een hoge lob. Murgovan rent richting de bal. Murgovan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vojin Veljković - FK Radnicki Nis 0:1

5e minuut.
Daar is Ličanin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolundžija bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolundžija passt de bal met de wreef. Murgovan rent richting de bal. Murgovan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Zechlin onderschept slim de pass. Zechlin geeft een hoge lob. Murgovan is nu in balbezit. Murgovan haalt uit met een fantastische trap. Puača probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vojin Veljković - FK Radnicki Nis 0:2

14e minuut.
Krawczyk geeft de bal voor. Cincar kopt de bal weg. Daar is Ličanin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szentpéteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Szentpéteri haalt uit met een fantastische trap. Puača bokst de bal weg. Puača speelt de bal door. Murgovan kopt de bal weg. Gunzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gunzov geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Sanković kopt de bal weg. Rivoira probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fejsa is nu in balbezit. Fejsa haalt uit met een fantastische trap. Bohún maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Zechlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zechlin geeft een hoge lob. Arsin heeft problemen om de bal te vangen. Szentpéteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Szentpéteri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szentpéteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Szentpéteri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vojin Veljković - FK Radnicki Nis 0:3

29e minuut.
Dubljević met een sublieme pass. Ličanin rent richting de bal. Szentpéteri schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ličanin wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ličanin kan niet meer verder spelen. Gaćić komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Murgovan speelt de bal door. Szentpéteri rent richting de bal. Arsin is nu in balbezit. Murgovan rent richting de bal. Murgovan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Puača met een harde bal richting middenveld. Adrian speelt de bal door. Gunzov rent richting de bal. Gunzov passt de bal met de wreef. Puača probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Murgovan speelt de bal door. Zechlin rent richting de bal. Zechlin passt de bal met de wreef. Szentpéteri is nu in balbezit. Szentpéteri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vojin Veljković - FK Radnicki Nis 0:4

41e minuut.
Stojačić is nu in balbezit. Gunzov verovert de bal door een tackle van achteren. Gunzov speelt de bal door. Zechlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zechlin schiet op doel. Puača bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Zechlin probeert naar een medespeler te passen. Calu bereikt de bal nog maar net als eerste. Calu met een sublieme pass. Murgovan rent richting de bal. Murgovan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vojin Veljković - FK Radnicki Nis 0:5

44e minuut.
Rivoira geeft een lange en hoge pass. Gunzov rent richting de bal. Gunzov passt de bal in één keer door. Daar is Murgovan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murgovan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Vojin Veljković 76%, FK Radnicki Nis 24%.
FK Vojin Veljković - FK Radnicki Nis 0:5

48e minuut.
Zechlin is nu in balbezit. Zechlin probeert naar een medespeler te passen. Gunzov probeert naar een medespeler te passen. Murgovan rent richting de bal. Murgovan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vojin Veljković - FK Radnicki Nis 0:6

49e minuut.
Fejsa heeft problemen om de bal te vangen. Fejsa passt de bal met de wreef. Dubljević rent richting de bal. Murgovan onderschept slim de pass. Murgovan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Adrian speelt de bal door. Zechlin is nu in balbezit. Zechlin passt de bal in één keer door. Murgovan rent richting de bal. Murgovan haalt uit met een fantastische trap. Puača kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krawczyk met de inworp. Buttler geeft de bal voor. Klungelig pakt Gunzov de bal. Gunzov geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Buttler geeft een lange en hoge pass. Szentpéteri rent richting de bal. Szentpéteri geeft een hoge lob. Murgovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgovan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Adrian speelt de bal door. Zechlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zechlin passt de bal met de wreef. Szentpéteri rent richting de bal. Szentpéteri draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Szentpéteri heeft problemen om de bal te vangen. Zechlin is nu in balbezit. Murgovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgovan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Szentpéteri de bal. Szentpéteri schiet op doel. Puača werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vojin Veljković - FK Radnicki Nis 0:7

80e minuut.
Gunzov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zechlin probeert de bal met de borst te controleren. Dubljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Zechlin verovert de bal door een tackle van achteren. Zechlin geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vojin Veljković - FK Radnicki Nis 0:8

85e minuut.
Buttler is nu in balbezit. Buttler geeft de bal voor. Murgovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgovan schiet op doel. Puača probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Vojin Veljković - FK Radnicki Nis 0:9

87e minuut.
Szentpéteri rent richting de bal. Zechlin is nu in balbezit. Zechlin passt de bal in één keer door. Murgovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgovan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Vojin Veljković 83%, FK Radnicki Nis 17%.
FK Vojin Veljković - FK Radnicki Nis 0:9