Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Milan AC 1899 en.buycoin.cash
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Pogorelov rent richting de bal. Pogorelov met een sublieme pass. Simashko is nu in balbezit. Simashko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Milan AC 1899 - en.buycoin.cash 1:0

9e minuut.
Maksimenko is nu in balbezit. Volovyk is nu in balbezit. Volovyk geeft een hoge lob. Savchuk rent richting de bal. Savchuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Milan AC 1899 - en.buycoin.cash 1:1

16e minuut.
Golowan probeert naar een medespeler te passen. Polischuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Golaydo onderschept slim de pass. Golaydo schiet op doel. Altman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Bilozor kopt de bal weg. Onikienko heeft problemen om de bal te vangen. Golowan rent richting de bal. Golaydo bereikt de bal nog maar net als eerste. Golaydo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Golaydo rent richting de bal. Golaydo passt de bal zonder na te denken. Savchuk speelt de bal door. Golowan bereikt de bal nog maar net als eerste. Golowan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Milan AC 1899 - en.buycoin.cash 1:2

43e minuut.
Kirlik rent richting de bal. Kindiy met een sublieme pass. Man`ko rent richting de bal. Golowan onderschept slim de pass. Golowan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Milan AC 1899 - en.buycoin.cash 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milan AC 1899 62%, en.buycoin.cash 38%.
Milan AC 1899 - en.buycoin.cash 1:3

55e minuut.
Man`ko kopt de bal weg. Kostyukov speelt de bal door. Simashko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelykh is nu in balbezit. Zelykh draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Daar is Bilozor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zelykh bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelykh passt de bal met de wreef. Simashko rent richting de bal. Simashko draait met de bal, schiet en ... Sychov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milan AC 1899 49%, en.buycoin.cash 51%.
Milan AC 1899 - en.buycoin.cash 1:3