Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-11-28 18:25
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Duelistii Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4302
Duelistii steagu rosu brasov
222 Tactiek 352
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
9 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.9 gemiddelde waardering 55.9
solid Schieten excellent
good Passen excellent
good Verdedigen solid


1e minuut.
Petracchi rent richting de bal. Petracchi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Craia met de inworp. Haxhia geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Nazarszuk is nu in balbezit. Nazarszuk geeft de bal voor. Nuzzo kopt de bal weg. Cepeda is nu in balbezit. Cepeda haalt uit met een fantastische trap. Bruzzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Khánh Giang rent richting de bal. Khánh Giang geeft de bal voor. Daar is Schreiber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cepeda is nu in balbezit. Cepeda schiet op doel. Bruzzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Piwownik passt de bal zonder na te denken. Sampetiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Inguilla is nu in balbezit. Sampetiku verovert de bal door een tackle van achteren. Sampetiku haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Doria probeert naar een medespeler te passen. Haxhia rent richting de bal. Haxhia passt de bal met de wreef. Sampetiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampetiku haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Biavaschi probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Piwownik neemt de hoekschop. Haxhia springt en kopt de bal. Serediuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Muszasty probeert naar een medespeler te passen. Doria geeft de bal voor. Haxhia springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - steagu rosu brasov 0:1

27e minuut.
Schreiber geeft een hoge lob. Haxhia is nu in balbezit. Haxhia passt de bal in één keer door. Sampetiku heeft problemen om de bal te vangen. Sampetiku draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Craia onderschept slim de pass. Craia probeert naar een medespeler te passen. Rocha geeft een hoge lob. Haxhia krijgt zijn hoofd ertegen. Serediuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - steagu rosu brasov 0:2

36e minuut.
Khánh Giang speelt de bal door. Schreiber is nu in balbezit. Cepeda verovert de bal door een tackle van achteren. Cepeda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - steagu rosu brasov 1:2

40e minuut.
Muszasty geeft een lange en hoge pass. Piwownik rent richting de bal. Piwownik probeert naar een medespeler te passen. Sampetiku rent richting de bal. Sampetiku draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - steagu rosu brasov 1:3

42e minuut.
Nuzzo geeft een lange en hoge pass. Cepeda is nu in balbezit. Cepeda geeft een hoge lob. Jeannin krijgt zijn hoofd ertegen. Bruzzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - steagu rosu brasov 2:3

44e minuut.
Muszasty geeft een hoge lob. Craia bereikt de bal nog maar net als eerste. Craia geeft de bal voor. Sampetiku krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - steagu rosu brasov 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duelistii 64%, steagu rosu brasov 36%.
Duelistii - steagu rosu brasov 2:4

46e minuut.
Haxhia is nu in balbezit. Haxhia probeert naar een medespeler te passen. Piwownik is nu in balbezit. Piwownik geeft de bal voor. Haxhia maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - steagu rosu brasov 2:5

51e minuut.
Del Piero geeft de bal voor. Khánh Giang geeft de bal voor. Klungelig pakt Nazarszuk de bal. Jeannin is nu in balbezit. Jeannin draait met de bal, schiet en ... Bruzzo bokst de bal weg.

53e minuut.
Sampetiku passt de bal in één keer door. Francis rent richting de bal. Francis passt de bal zonder na te denken. Sampetiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampetiku draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Carter komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Inworp. Huerta komt het veld opgelopen.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mourão komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Mourão passt de bal zonder na te denken. Daar is Inguilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sampetiku is nu in balbezit. Sampetiku draait met de bal, schiet en ... Serediuc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - steagu rosu brasov 2:6

65e minuut.
Haxhia speelt de bal door. Craia is nu in balbezit. Craia passt de bal zonder na te denken. Mourão bereikt de bal nog maar net als eerste. Mourão draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - steagu rosu brasov 2:7

78e minuut.
Biavaschi is nu in balbezit. Sampetiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampetiku passt de bal zonder na te denken. Mourão is nu in balbezit. Mourão haalt uit met een fantastische trap. Serediuc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Huerta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Nuzzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haxhia bereikt de bal nog maar net als eerste. Haxhia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - steagu rosu brasov 2:8

85e minuut.
Sampetiku is nu in balbezit. Sampetiku passt de bal met de wreef. Petracchi is nu in balbezit. Haxhia rent richting de bal. Haxhia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Inguilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampetiku verovert de bal door een tackle van achteren. Sampetiku passt de bal in één keer door. Haxhia is nu in balbezit. Haxhia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Carter passt de bal in één keer door. Haxhia bereikt de bal nog maar net als eerste. Biavaschi onderschept slim de pass. Mourão verovert de bal door een tackle van achteren. Mourão schiet op doel. Serediuc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - steagu rosu brasov 2:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duelistii 73%, steagu rosu brasov 27%.
Duelistii - steagu rosu brasov 2:9