Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-11-28 18:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Sorrow Crown
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 18940
Compostela Leopards
"99 accurate" Tactiek testi
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
3 Doelpogingen 52
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
36.8 gemiddelde waardering 68.5
matig Schieten formidabel
solide Passen formidabel
zwak Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Hirvonen rent richting de bal. Hirvonen passt de bal met de wreef. Vuohijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuohijoki haalt uit met een fantastische trap. Pukki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - Leopards 0:1

5e minuut.
Hirvonen met een sublieme pass. Klungelig pakt Sihvonen de bal. Sihvonen passt de bal in één keer door. Vuohijoki is nu in balbezit. Vuohijoki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - Leopards 0:2

8e minuut.
Somersalo passt de bal in één keer door. Purović rent richting de bal. Tuokkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Purović verovert de bal door een tackle van achteren. Purović haalt uit met een fantastische trap. Pukki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Simula maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vuohijoki kopt de bal weg. Purović is nu in balbezit. Purović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - Leopards 0:3

11e minuut.
Gerónimo trapt de bal weg. Daar is Sihvonen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valta is nu in balbezit. Sihvonen onderschept slim de pass. Sihvonen draait met de bal, schiet en ... Pukki bokst de bal weg.

12e minuut.
Buitenspel voor Vuohijoki. Goede buitenspelval van de verdediging. Nokkala neemt vlug de vrije trap. Forsell kopt de bal weg. Vuohijoki rent richting de bal. Vuohijoki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - Leopards 0:4

14e minuut.
Torres heeft problemen om de bal te vangen. Simula verovert de bal door een tackle van achteren. Simula geeft een lange en hoge pass. Purović bereikt de bal nog maar net als eerste. Purović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Simula met een sublieme pass. Hirvonen speelt de bal door. Vuohijoki is nu in balbezit. Vuohijoki draait met de bal, schiet en ... Pukki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Simula maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Purović kopt de bal weg. Vuohijoki is nu in balbezit. Vuohijoki draait met de bal, schiet en ... Pukki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - Leopards 0:5

19e minuut.
Purović is nu in balbezit. Purović passt de bal met de wreef. Sihvonen probeert naar een medespeler te passen. Hirvonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirvonen geeft de bal voor. Pukki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Purović rent richting de bal. Purović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - Leopards 0:6

20e minuut.
Witsel probeert naar een medespeler te passen. Duch probeert naar een medespeler te passen. Daar is Torres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vuohijoki rent richting de bal. Vuohijoki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Torres passt de bal met de wreef. Witsel is nu in balbezit. Duch speelt de bal door. Talik bereikt de bal nog maar net als eerste. Talik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gerónimo trapt de bal weg. Purović bereikt de bal nog maar net als eerste. Purović schiet op doel. Pukki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - Leopards 0:7

33e minuut.
Hirvonen geeft een hoge lob. Somersalo is nu in balbezit. Somersalo passt de bal met de wreef. Forsell bereikt de bal nog maar net als eerste. Forsell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Hirvonen is nu in balbezit. Hirvonen passt de bal met de wreef. Purović is nu in balbezit. Purović schiet op doel. Pukki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - Leopards 0:8

36e minuut.
Jalovaara passt de bal met de wreef. Vuohijoki rent richting de bal. Sihvonen is nu in balbezit. Sihvonen haalt uit met een fantastische trap. Pukki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Pukki trapt de bal weg van het doel. Somersalo rent richting de bal. Somersalo probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Purović de bal onder controle te krijgen. Purović schiet op doel. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Somersalo geeft een lange en hoge pass. Purović rent richting de bal. Nokkala legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nokkala krijgt een gele kaart. Purović raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Purović neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - Leopards 0:9

41e minuut.
Tuokkola geeft de bal voor. Talik geeft een hoge lob. Simula geeft de bal voor. Purović is nu in balbezit. Purović draait met de bal, schiet en ... Pukki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Luttinen geeft de bal voor. Purović kopt de bal weg. Klungelig pakt Nokkala de bal. Vuohijoki is nu in balbezit. Vuohijoki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - Leopards 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Compostela 73%, Leopards 27%.
Compostela - Leopards 0:10

48e minuut.
Pukki probeert naar een medespeler te passen. Simula kopt de bal weg. Vuohijoki rent richting de bal. Vuohijoki haalt uit met een fantastische trap. Pukki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - Leopards 0:11

49e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Pukki niet meer kan verder spelen. Pohjola komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Valta is nu in balbezit. Purović onderschept slim de pass. Purović geeft de bal voor. Vuohijoki maakt een snoekduik en kopt de bal. Pohjola probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Valta met een harde bal richting middenveld. Forsell kopt de bal weg. Klungelig pakt Purović de bal. Purović haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Nokkala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sihvonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Purović rent richting de bal. Purović haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Vuohijoki speelt de bal door. Quang Thuận rent richting de bal. Quang Thuận passt de bal zonder na te denken. Sihvonen is nu in balbezit. Sihvonen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - Leopards 0:12

54e minuut.
Tuokkola rent richting de bal. Purović verovert de bal door een tackle van achteren. Purović heeft problemen om de bal te vangen. Purović haalt uit met een fantastische trap. Pohjola probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Pohjola trapt de bal weg van het doel. Torres kopt de bal weg. Witsel is nu in balbezit. Duch geeft de bal voor. Talik springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Somersalo passt de bal met de wreef. Sihvonen is nu in balbezit. Sihvonen met een sublieme pass. Purović bereikt de bal nog maar net als eerste. Purović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Hirvonen rent richting de bal. Hirvonen passt de bal met de wreef. Vuohijoki rent richting de bal. Vuohijoki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - Leopards 0:13

60e minuut.
Duch passt de bal in één keer door. Nokkala is nu in balbezit. Nokkala speelt de bal door. Vuohijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuohijoki haalt uit met een fantastische trap. Pohjola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hirvonen zal de hoekschop nemen. Vuohijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuohijoki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - Leopards 0:14

62e minuut.
Sihvonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sihvonen geeft een hoge lob. Vuohijoki springt en kopt de bal. Purović is nu in balbezit. Purović draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Hirvonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirvonen geeft de bal voor. Purović maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - Leopards 0:15

64e minuut.
Luttinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Luttinen geeft een lange en hoge pass. Tuokkola heeft problemen om de bal te vangen. Purović is nu in balbezit. Purović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - Leopards 0:16

66e minuut.
Hirvonen verovert de bal door een tackle van achteren. Hirvonen passt de bal zonder na te denken. Vuohijoki is nu in balbezit. Vuohijoki schiet op doel. Pohjola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - Leopards 0:17

67e minuut.
Somersalo passt de bal zonder na te denken. Ritala geeft een lange en hoge pass. Hirvonen kopt de bal weg. Vuohijoki is nu in balbezit. Vuohijoki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Tuokkola rent richting de bal. Tuokkola passt de bal met de wreef. Forsell geeft een lange en hoge pass. Vuohijoki is nu in balbezit. Vuohijoki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Quang Thuận de bal. Nokkala onderschept slim de pass. Vuohijoki rent richting de bal. Vuohijoki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - Leopards 0:18

72e minuut.
Hirvonen geeft de bal voor. Eklund verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Somersalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Somersalo geeft de bal voor. Vuohijoki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - Leopards 0:19

73e minuut.
Inworp. Somersalo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sihvonen is nu in balbezit. Sihvonen geeft een hoge lob. Daar is Nokkala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Simula neemt vlug de vrije trap. Purović kopt de bal weg. Simula probeert naar een medespeler te passen. Vuohijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuohijoki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Doeltrap. Pohjola trapt de bal weg. Simula kopt de bal weg. Vuohijoki rent richting de bal. Vuohijoki haalt uit met een fantastische trap. Pohjola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hirvonen zal de hoekschop nemen. Somersalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Somersalo geeft de bal voor. Vuohijoki maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Ritala passt de bal zonder na te denken. Tuokkola probeert naar een medespeler te passen. Vuohijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuohijoki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - Leopards 0:20

80e minuut.
Vuohijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuohijoki passt de bal met de wreef. Purović bereikt de bal nog maar net als eerste. Purović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - Leopards 0:21

80e minuut.
Torres probeert naar een medespeler te passen. Quang Thuận is nu in balbezit. Vuohijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuohijoki geeft een lange en hoge pass. Purović maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Pohjola trapt de bal weg van het doel. Somersalo kopt de bal weg. Purović bereikt de bal nog maar net als eerste. Purović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - Leopards 0:22

84e minuut.
Hirvonen verovert de bal door een tackle van achteren. Hirvonen heeft problemen om de bal te vangen. Hirvonen passt de bal met de wreef. Vuohijoki rent richting de bal. Vuohijoki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - Leopards 0:23

85e minuut.
Klungelig pakt Valta de bal. Sihvonen kopt de bal weg. Torres controleert de bal met de borst. Vuohijoki is nu in balbezit. Vuohijoki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Simula met een sublieme pass. Daar is Hirvonen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirvonen passt de bal in één keer door. Vuohijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuohijoki schiet op doel. Pohjola bokst de bal weg. Purović rent richting de bal. Purović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Compostela - Leopards 0:24

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Compostela 82%, Leopards 18%.
Compostela - Leopards 0:24