Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-11-27 19:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Ecuador Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 11489
Ecuador USA
owl 5-3-2 Tactiek cio-523
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
68.2 gemiddelde waardering 65.9
outstanding Schieten formidable
very good Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


30e minuut.
Cardella kopt de bal weg. Mina López bereikt de bal nog maar net als eerste. Brillant verovert de bal door een tackle van achteren. Quilago bereikt de bal nog maar net als eerste. Quilago draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Ambrosi de bal onder controle te krijgen. Valentino is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ambrosi. Ambrosi krijgt een gele kaart. Valentino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Parsons zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Bolaños, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaught rent richting de bal. Vaught schiet op doel. López kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ecuador 46%, USA 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ecuador - USA 0:0

57e minuut.
Ramírez onderschept slim de pass. Ramírez probeert naar een medespeler te passen. Cardella rent richting de bal. Cardella geeft de bal voor. Espinel krijgt zijn hoofd ertegen. Branch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Quilago rent richting de bal. Quilago haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ecuador - USA 1:0

58e minuut.
Kamler geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cardella met een snelle inworp. Mina López geeft een hoge lob. Espinel maakt een snoekduik en kopt de bal. Branch bokst de bal weg.

61e minuut.
Quilago bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzan is nu in balbezit. Quilago verovert de bal door een tackle van achteren. Quilago schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Ambrosi passt de bal in één keer door. Parsons speelt de bal door. Valentino rent richting de bal. Valentino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Valentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolaños rent richting de bal. Valentino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valentino krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Bolaños is nu in balbezit. Valentino begaat een overtreding. Bolaños is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Equino zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kamler kopt de bal weg. Espinel is nu in balbezit. Espinel haalt uit met een fantastische trap. Branch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Mina López rent richting de bal. Mina López geeft een lange en hoge pass. Quilago is nu in balbezit. Quilago draait met de bal, schiet en ... Branch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ecuador - USA 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ecuador 42%, USA 58%.
Ecuador - USA 2:0