Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-11-28 19:49
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Bronx Gol Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 5191
Bronx Gol FC CFC
CzarnyCienMgly Tactiek Bażant
52% Balbezit 48%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 4
31.2 gemiddelde waardering 43.1
matig Schieten zeer goed
matig Passen goed
goed Verdedigen slecht


12e minuut.
Varlan onderschept slim de pass. Varlan geeft de bal voor. Tusk kopt de bal weg. Tomšič is nu in balbezit. Tomšič draait met de bal, schiet en ... Środziński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Świercz is nu in balbezit. Varlan onderschept slim de pass. Varlan probeert naar een medespeler te passen. Páez geeft een hoge lob. Zanello springt en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Hiltl heeft problemen om de bal te vangen. Urzaiz Aranda is nu in balbezit. Hiltl onderschept slim de pass. Vidal is nu in balbezit. Vidal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Zanello controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ulanowski neemt vlug de vrije trap. Venezuelano bereikt de bal nog maar net als eerste. Venezuelano geeft een lange en hoge pass. Tomšič krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kuzera kopt de bal weg. Steenvoorden probeert de bal met de borst te controleren. Urzaiz Aranda rent richting de bal. Urzaiz Aranda schiet op doel. Priceputu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx Gol - FC CFC 0:1

34e minuut.
Świstek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Steenvoorden de bal. Urzaiz Aranda rent richting de bal. Urzaiz Aranda draait met de bal, schiet en ... Priceputu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx Gol - FC CFC 0:2

38e minuut.
Jastrzębski rent richting de bal. Zanello verovert de bal door een tackle van achteren. Steenvoorden tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zanello is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Páez wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronx Gol - FC CFC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bronx Gol 66%, FC CFC 34%.
Bronx Gol - FC CFC 0:3

50e minuut.
Steenvoorden geeft een hoge lob. Świstek is nu in balbezit. Świstek geeft een lange en hoge pass. Zanello bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanello haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Venezuelano raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vicković komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Ulanowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Świercz met de inworp. Zanello is nu in balbezit. Zanello schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Świercz geeft een hoge lob. Steenvoorden kopt de bal weg. Páez geeft een lange en hoge pass. Zanello rent richting de bal. Zanello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Chanowski heeft problemen om de bal te vangen. Świercz bereikt de bal nog maar net als eerste. Świercz passt de bal met de wreef. Zanello is nu in balbezit. Zanello draait met de bal, schiet en ... Priceputu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bronx Gol 68%, FC CFC 32%.
Bronx Gol - FC CFC 0:3